SPARTIAN Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Με το fling κάνεις κλήση, στέλνεις μυνήματα, κάνεις βίντεοκλήση και με την κανονική κάμερα, μόνο που πρέπει να το έχει και η άλλη-ες συσκευές που θες να επικοινωνείς με έναν από αυτούς τους τρόπους.. Πολύ καλό αρκεί να έχουν ίντερνετ οι χρήστες του..! Sent from my HTC Desire using Tapatalk
Jastonas Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Spot4U Android Market description An application for the Greek users, that search for Points Of Interest, Pharmacies with duties, Gas stations with latest prices, Bars and Restaurants by category or Live-Events they are close to the user and displays them interactively on the map. The user can make calls, compute route, send SMS or insert calendar reminders Android Market description An application for the Greek users, that search for Points Of Interest, Pharmacies with duties, Gas stations with latest prices, Bars and Restaurants by category or Live-Events they are close to the user and displays them interactively on the map. The user can make calls, compute route, send SMS or insert calendar reminders Package: com.nca.Spot4U
angelina_x Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Όπου είναι δυνατόν όταν προτείνετε μια εφαρμογή βάλτε και το αντίστοιχο QR code sent from my HTC Magic using tapatalk Συγνώμη αλλά δεν γνωρίζω πως το βάζουμε αυτό???? Sent from my X10i using Tapatalk
tr3quart1sta Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Συγνώμη αλλά δεν γνωρίζω πως το βάζουμε αυτό???? Sent from my X10i using Tapatalk οριστε κανεις copy το link του qr code
basilis5 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Παιδιά 2 παρατηρήσεις, 1 το spot4u δεν το βρίσκει το HTC wildfire ,ίσως φταίει η ανάλυση της οθόνης. 2 το talpatalk αν θέλω να το αγοράσω από που; στο market μου εμφανίζει μόνο δωρεάν εφαρμογές.
Jastonas Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Παιδιά 2 παρατηρήσεις,1 το spot4u δεν το βρίσκει το HTC wildfire ,ίσως φταίει η ανάλυση της οθόνης. 2 το talpatalk αν θέλω να το αγοράσω από που; στο market μου εμφανίζει μόνο δωρεάν εφαρμογές. Έχεις κάνει root την συσκευή σου; Αν ναι μπορείς να δεις και paid εφαρμογές...
Moderators stormrain Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Moderators Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Παιδιά 2 παρατηρήσεις,1 το spot4u δεν το βρίσκει το HTC wildfire ,ίσως φταίει η ανάλυση της οθόνης. 2 το talpatalk αν θέλω να το αγοράσω από που; στο market μου εμφανίζει μόνο δωρεάν εφαρμογές. Οσον αφορα το 2, θυμασαι ενα ΠΜ που σου ειχα στειλει σχετικα με το νοκια σου? Εκει. ---------- Προσθήκη στις 22:14 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:33 ---------- TO HTC_IME φυσικά και έχει t9. Χμμμ το κατεβασα αυτο, αλλα το ui ειναι λαθος στο galaxy s μου. Τα πληκτρα εινα πολυ μικρα με κενη την δεξια μερια του πληκτρολογιου ειτε σε portrait ειτε σε landscape. Αυτο αλλαζει απο καποιες ρυθμισεις ή ειναι λογω της αναλυσης της συσκευης?
Nomedor Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Χμμμ το κατεβασα αυτο, αλλα το ui ειναι λαθος στο galaxy s μου. Τα πληκτρα εινα πολυ μικρα με κενη την δεξια μερια του πληκτρολογιου ειτε σε portrait ειτε σε landscape. Αυτο αλλαζει απο καποιες ρυθμισεις ή ειναι λογω της αναλυσης της συσκευης? Μήπως κατέβασες την Low resolution version που είναι για κινητά με χαμηλή ανάλυση? Λογικά πρέπει να παίζει άψογα από ότι μου έχουν πει άλλοι που το έχουν βάλει στο galaxy. Κατέβασε το από εδώ, λογικά αυτή είναι η κατάλληλη για το galaxy με 2.1, για froyo είναι άλλη σε περίπτωση που αναβαθμίσεις το μέλλον. http://www.hallerud.se/htc_ime_jonasl_hires_27.zip
Moderators stormrain Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Moderators Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 (επεξεργασμένο) Μήπως κατέβασες την Low resolution version που είναι για κινητά με χαμηλή ανάλυση?Λογικά πρέπει να παίζει άψογα από ότι μου έχουν πει άλλοι που το έχουν βάλει στο galaxy. Κατέβασε το από εδώ, λογικά αυτή είναι η κατάλληλη για το galaxy με 2.1, για froyo είναι άλλη σε περίπτωση που αναβαθμίσεις το μέλλον. http://www.hallerud.se/htc_ime_jonasl_hires_27.zip Thanks, θα το περασω αυτο που εδωσες και θα ποσταρω feedback. Ερχομαι μαλιστα απο HTC oποτε μου ειναι must αυτο το πληκτρολογιο. Παρεμπιπτοντως λεγεται πως το froyo βγηκε απο την samsung για το galaxy σημερα (οχι επισημα απο οτι καταλαβα αλλα σε beta). ΕΝΤΙΤ: Yeap αυτο που παρεθεσες λειτουργει τελεια! Επεξ/σία 28 Ιουλίου 2010 από stormrain
angelina_x Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Σας εχω και άλλη μια εφαρμογή ΤΡΟΜΕΡΉ!!! Launch-x pro μπορείς να κανείς συντομεύσείς με τις αγαπημένες σου εφαρμογές... και να χωρέσουν σε μια οθόνη μέχρι και 49!!!!! Δεν μπορώ να το περιγράψω καλά μπείτε στο μάρκετ και δείτε το. http://chart.apis.google.com/chart?cht=qr&chs=135x135&chl=market://details?id=net.yuvalsharon.android.launchx.pro Sent from my X10i using Tapatalk
SPARTIAN Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Σας εχω και άλλη μια εφαρμογή ΤΡΟΜΕΡΉ!!! Launch-x pro μπορείς να κανείς συντομεύσείς με τις αγαπημένες σου εφαρμογές... και να χωρέσουν σε μια οθόνη μέχρι και 49!!!!! Δεν μπορώ να το περιγράψω καλά μπείτε στο μάρκετ και δείτε το. http://chart.apis.google.com/chart?cht=qr&chs=135x135&chl=market://details?id=net.yuvalsharon.android.launchx.pro Sent from my X10i using Tapatalk Πραγματικά πολύ καλό apk, κάνει σμίκρυνση τα εικονίδια και αποκτάς περισότερο χώρο σε κάθε επιφάνεια..! Sent from my HTC Desire using Tapatalk
tr3quart1sta Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Flyscreen το οποιο το εψαξα για χαρη ενος πωρωμενου iDude (no offense) βαλτε widgets και αλλα πραματακια στο Lock screen σας! ---------- Προσθήκη 31-07-2010 στις 00:29 ---------- Προηγούμενο μήνυμα 30-07-2010 στις 18:59 ---------- NOT available yet [ame] [/ame]
Nomedor Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Τους ΤΑΤ άστους! Είναι κάνα χρόνο που τους έχω δει. Το βίντεο που έβαλες είναι το λιγότερο που έχουν κάνει. Έχουν τρελές ιδέες τα παλικάρια αλλά δεν βγάζουν για τον κόσμο τίποτα. Θέλουν τα πολλά λεφτά, να πάνε να συνεργαστούν με εταιρία κατευθείαν. Αλλά τίποτα ακόμα.
JIMBREED Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Ενα προγραμμα και απο μενα για οσους ασχολουνται με τα αυτοκινητα. Torque (Ad Supported) An OBD II engine ECU diagnostics tool that uses a cheap bluetooth ELM/OBD adapter to connect to your car OBD2 engine management systemShow and Reset fault codes Can export track log files to Google Earth KML / CSV Head up Display HUD mode http://www.androlib.com/android.application.org-prowl-torquefree-tBpn.aspx http://chart.apis.google.com/chart?cht=qr&chs=135x135&chl=market://details?id=org.prowl.torquefree
PARASwrite Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 κανένα πρόγραμμα για ελληνικό σημειωματάριο (note) ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα