Udaba Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Εγω χρησιμοποιω αυτο https://play.google.com/store/apps/details?id=mobi.infolife.uninstaller&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsIm1vYmkuaW5mb2xpZmUudW5pbnN0YWxsZXIiXQ.. Σε ευχαριστώ πολύ !!! Πείτε και κανένα κορυφαίο game
Lucretius Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 ωραίο χαλαρό παιχνιδάκι είναι το osmos που το έχει και σε προσφορά με .49 λεπτά. Εξαιρετικό και το Asphalt 6 (και αυτό σε προσφορά). Κλασικό είναι το fruit ninja, το riptide, ενώ αρκετά πoρωτικά είναι και τα cut the rope, spirit, sparkle, reflexions,orbital, doodle god kai doodle devil. Ωραία γραφικά έχει και το samurai II: Vengeance και το Tank Riders.
flik Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Εγώ είχα φάει κόλλημα με το lane splitter, δε θυμάμαι να έχει αναφερθεί εδώ.
arianos16 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Προτινετε καμια αξιολογη εφαρμογη και παιχνιδι για htc magic
Greek13 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 (επεξεργασμένο) Ας πω και εγώ με τη σειρά μου τις 10 αγαπημένες μου εφαρμογές: 1.Titanium Backup Pro (απλώς απαραίτητο) 2.ADWLauncher EX 3.Camera ZOOM FX 4.Dolphin Browser® HD 5.ES File Explorer (Είναι ο καλύτερος και δεν ακούω κουβέντα) 6.ES Task Manager 7.Handcent SMS 8.MyPhoneExplorer Client (απαραίτητο) 9.SwiftKey X Keyboard 10.xxxxx (χεχε...) μα γιατί αγαπητέ stormrain μου διέγραψες το 10 το καλό...? Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2012 από Greek13 To post σου τροποποιηθηκε για να ειναι συμφωνο με τους Ορους Χρησης του forum.
sdaoulas Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 για το 5) es file manager θα συμφωνησω. ειναι απλα κορυφη, καναι και lan δικτυο με τον υπολογιστη, μια χαρα.
antonl Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 5.ES File Explorer (Είναι ο καλύτερος και δεν ακούω κουβέντα) για το 5) es file manager θα συμφωνησω. ειναι απλα κορυφη, καναι και lan δικτυο με τον υπολογιστη, μια χαρα. Internal (/System /Data) βλέπει;
damastes Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 στην τελευταία έκδοση ναι, στις ρυθμίσεις πρέπει να διαλέξεις την επιλογή "Up to Root", "εξευρενητής root" και έχει επιλογή και για προσάρτηση του / , /system ως εγγράψιμα.
antonl Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Ευχαριστώ, το χω από παλιά με το "root explorer" και δεν είχα προσέξει αυτήν την αλλαγή στη νέα έκδοση
Udaba Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Μπορώ να κάνω κάτι ώστε να βλέπω την μουσική μου με φακέλους ; Γιατί την βγάζει σε άλλη γλώσσα .
arxaggelos Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Παιδιά καμιά καλή εφαρμογή για ραδιόφωνο FM παίζει; Όχι διαδικτυακό, για αυτό έχω ήδη το TuneIn.
orlox Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Μπορώ να κάνω κάτι ώστε να βλέπω την μουσική μου με φακέλους ; Γιατί την βγάζει σε άλλη γλώσσα . https://play.google....ts+mirko&c=apps Παιδιά καμιά καλή εφαρμογή για ραδιόφωνο FM παίζει; Όχι διαδικτυακό, για αυτό έχω ήδη το TuneIn. https://play.google....rsmicros&c=apps
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Το ES File Manager εχει ενα σημαντικο μειονεκτημα που δεν καταφερα να ξεπερασω. Δεν κανει associate καποια extensions με τις εφαρμογες που πρεπει. Και πρεπει πχ αν παω να ανοιξω ενα video file, να κρατησω πατημενο το δαχτυλο πανω στο file, να παω μετα Open As, στη συνεχεια να επιλεξω video και να αρχισει να παιζει. Παρωδια... Ουτε και δινει την επιλογη να κανω manual associate μεταξυ file extensions<-->applications Γυρισα στο astro file manager και παροτι ειναι λιγοτερο ομορφο/βολικο και λειτουργικο, τουλαχιστον κανει τα αυτονοητα και δε θελει ολοκληρη διαδικασια για να ανοιξεις ενα video.
haris013 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 να ρωτησω υπαρχει καμια εφαρμογη που να κανει ghost την μνημη του κινητου και την μεμορυ καρντ ωστε οταν αλαζεις ρομ να εχεις ολες σου τις εφαρμογες,επαφες,ρυθμισεις κλπ χωρις να ξαναπερνας ενα ενα απο την αρχη?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα