4saken Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Υπαρχει καποιο app με το οποιο μπορουμε να προσθεσουμε τα εικονιδια των σημαντικοτερων apps που χρησιμοποιουμε ωστε να μην χρειαζεται να τα ψαχνουμε?Δεν μαρεσει να τα χω χυμα σε καποια οθονη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsourakis13 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Μπορείς να βάλεις το widgetάκι που κάνεις αναζήτηση για εφαρμογές, επαφές κτλ στην αρχική οθόνη και όποια εφαρμογή θες να την βρίσκεις εύκολα...Νομίζω πως λέγεται "Αναζήτηση" αυτό το widget που λέω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orlox Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Υπαρχει καποιο app με το οποιο μπορουμε να προσθεσουμε τα εικονιδια των σημαντικοτερων apps που χρησιμοποιουμε ωστε να μην χρειαζεται να τα ψαχνουμε?Δεν μαρεσει να τα χω χυμα σε καποια οθονη... folder organizer, go launcher Ελληνικά ελληνικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
4saken Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Καποιο free app που θα μπορουμε να κανουμε edit .docs ή εστω copy το κειμενο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mvaggel Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δες το Kingsoft Office Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Μήπως ξέρει κανείς εφαρμογή για να παρακολουθεί κανείς τις κυριότερες εκθέσεις στα σημαντικά μουσεία του κόσμου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trcmtech Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Μήπως ξέρει κανείς εφαρμογή για να παρακολουθεί κανείς τις κυριότερες εκθέσεις στα σημαντικά μουσεία του κόσμου? Θα ήταν χρήσιμη τέτοια εφαρμογή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Μια τέτοια εφαρμογή αναφέρθηκε σε συνέντευξη του Φάνη Μουρατίδη στο Maison&Decoration αυτού του μήνα. Θα μπορούσε κάποιος να μου πει αν χρειάζεται ειδική εφαρμογή για να περάσω κάποια βίντεο απ΄το YouTube μέσω του υπολογιστή μου και να τα αποθηκεύσω στο κινητό μου (SE neoV)? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Δεν χρειαζεται ειδικη εφαρμογη. Απλως τα κατεβαζεις στον υπολογιστη και τα περνας κανονικα. Ωστοσο μπορεις να τα κατεβαζεις και κατευθειαν στη συσκευη σου με την εφαρμογη tubemate. http://techblog.gr/software/tubemate-android-application-28642/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arianos16 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Καλησπερα παιδια. Τη κερδιζω αν rootαρω το κιν μ? φοραει απ'οτι βλεπω 1.5 εκδοση και ειναι το htc magic. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Καλησπερα παιδια. Τη κερδιζω αν rootαρω το κιν μ? φοραει απ'οτι βλεπω 1.5 εκδοση και ειναι το htc magic. Administration privileges. Αν δεν ξερεις γιατι να κανεις root, γνωμη μου ειναι πως δε σου χρειαζεται παντως. Θελω να πω, υπαρχουν καποιες εφαρμογες που το ζητανε, αλλα αν δεν εχεις συναντησει καποια τετοια, λογικα δεν θα την εχεις αναγκη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arianos16 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Επισης μπορω να αναβαθμισω το λογισμικο ? απο τις ρυθμισεις μου λεει οτι δεν υπαρχει τπτ διαθεσιμο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Για αυτες τις ερωτησεις ανοιξε ενα νεο θεμα. Εδω συζηταμε για εφαρμογες αποκλειστικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Udaba Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Κάποιο free που μπορώ να κάνω unistall προγράμματα ;;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Εγω χρησιμοποιω αυτο https://play.google.com/store/apps/details?id=mobi.infolife.uninstaller&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsIm1vYmkuaW5mb2xpZmUudW5pbnN0YWxsZXIiXQ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα