arxaggelos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Καλησπέρα, δείτε και το Greek WiFi HotSpots. Είναι δωρεάν, χωρίς διαφημίσεις και περιλαμβάνει (στην παρούσα φάση) 197 σημεία δημόσιας πρόσβασης σε όλη την Ελλάδα. Υποστηρίζει την προβολή των σημείων σε λίστα ή χάρτη ταξινομημένα με βάση την απόστασή τους από το χρήστή ενώ παρέχεται και η δυνατότητα αναζήτησης. Θα το δοκιμάσω οπωσδήποτε. Nice work! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ni_kuho Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Μας πρόλαβες στο edit, αλλά σε κάθε περίπτωση enjoy! Περιμένουμ το feedback σου.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Φιξντ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gilardino Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 δεν ειναι συμβατο με nexus s...γιατι ετσι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 το ψάχνουμε καθώς μας ανέφεραν ότι και σε ideos x5 δε παίζει.. το έχουμε κάνει restrict σαν χώρα όμως...(Ελλάδα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BELL Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 σε ideos X5 pro παιζει κανονικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ni_kuho Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Thanks για το feedback Μας τα χαλούσε μάλλον ο περιορισμός της χώρας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iniohos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 ποιον block manager/block app εχετε δοκιμασει και εισαστε ευχαριστημενοι? free ή paid, δεν εχω προβλημα. εχω το se xperia mini pro και android 2.3.4 επισημη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Γιατί δε μπορώ να βρω την app historypin for android στο market του κινητού μου (είμαι με sony-ericsson mini). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Γιατί δε μπορώ να βρω την app historypin for android στο market του κινητού μου (είμαι με sony-ericsson mini). Mηπως δεν ειναι συμβατη με τη συσκευη σου? Μπες εδω και δοκιμασε να δεις αν εγκαθισταται. https://market.android.com/details?id=com.historypin.Historypin Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PANOS1710 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Παιδια υπαρχει κανενα προγραμμα που να ρυθμιζω ποιες εφαρμογες ανοιγουν στην εναρξη, κατι σαν msconfig δηλ? Εβαλα το startup auditor αλλα και παλι νομιζω καποιες ανοιγουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nomedor Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Βάλτε οπωσδήποτε το ex Dialer. Είναι ο Miui dialer με ελληνικό Τ9 και πολλές έξτρα επιλογές όπως swipe2call μια επαφή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orlox Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Παιδια υπαρχει κανενα προγραμμα που να ρυθμιζω ποιες εφαρμογες ανοιγουν στην εναρξη, κατι σαν msconfig δηλ? Εβαλα το startup auditor αλλα και παλι νομιζω καποιες ανοιγουν. autostarts. Θα δεις οτι εχει και εφαρμογες που ανοιγουν σε αλλες συνθηκες εκτος startup Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Δεν ξερω αν εχει ξανααναφερθει αλλα χθες βρηκα δυο εφαρμογες για συνδρομητες vodafone στο market Vodafone phone finder που σου λεει καθε αριθμος κινητου σε ποιο δικτυο ανηκει και Vodafone info με τον υπολοιπο χρονο ομιλιας και δεδομενων αλλα μονο για συνδρομητες με συμβολαιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PANOS1710 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 autostarts. Θα δεις οτι εχει και εφαρμογες που ανοιγουν σε αλλες συνθηκες εκτος startup Δεν θελει root αυτη για να δουλεψει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα