Προς το περιεχόμενο

Android Applications

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το ringtone είναι ένα καλό program για να δημιουργήσεις όποιον ήχο θες για μύνημα αφύπνιση ήχο κλήσεις και το κόβεις το mp3..

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

• Απαντ. 6,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Φίλε έχει Τ9 άλλαξε το πληκτρολόγιο από της ρυθμίσεις, πήγαινε γλώσσα και πληκτρολόγια - touch input - τύποι πληκτρολογίου-

Και επέλεξε (πληκτρολόγιο τηλ.).

Το gps είναι ενεργό αλλά δεν έχει βγει ακόμα πρόγραμμα να δουλεύει μόνο με το gps, χωρίς να χρειάζεσαι και 3g...

iGo, navigon, nDrive, sygic. Kανενα απο αυτα δεν θελει 3G...

Δημοσ.

Δίκιο έχεις που δεν το ανέφερα, ήθελα να πω για το μάρκετ που δεν έχει κανένα free να δουλεύει με gps μόνο.... :)

Δημοσ.
Δίκιο έχεις που δεν το ανέφερα, ήθελα να πω για το μάρκετ που δεν έχει κανένα free να δουλεύει με gps μόνο.... :)

Σοβαρο προγραμμα gps και free δεν πανε μαζι :P Στο μαρκετ υπαρχει το navigon αλλα ειναι trial για 30 μερες... και σου κατεβαζει και τους χαρτες απο το νετ οταν κανεις την εγκατασταση.

Δημοσ.
Δηλαδή αυτα που πλήρωσες αν στα έδινε κάποιος δωρεάν, δεν θα τα χρησιμοποιούσες....????

( Που το βρήκα δωρεάν και το χρησιμοποιώ.... lol .... )

Ναι αυτό θέλω να σου πω. Όσα πλήρωσα, τα είχα κατεβάσει από "μαγαζάκι" πρώτα. Μου αρέσανε, τα χρησιμοποίησα, τα πλήρωσα.

Με επιρέασε πολύ το ότι έχω iPhone όπου είχε άπειρα apps. Βλέπω το android market πεσμένο και δεν μου αρέσει γιατί θεωρώ το android πολύ ανώτερο του iOS. Βάζω το λιθαράκι μου και εγώ να βελτιωθεί.

Δημοσ.
Ναι αυτό θέλω να σου πω. Όσα πλήρωσα, τα είχα κατεβάσει από "μαγαζάκι" πρώτα. Μου αρέσανε, τα χρησιμοποίησα, τα πλήρωσα.

Με επιρέασε πολύ το ότι έχω iPhone όπου είχε άπειρα apps. Βλέπω το android market πεσμένο και δεν μου αρέσει γιατί θεωρώ το android πολύ ανώτερο του iOS. Βάζω το λιθαράκι μου και εγώ να βελτιωθεί.

Aυτο ακριβως. Οπου μπορεις να βοηθησεις καν΄το. Νταξει δεν ειπα να πας να σκασεις 100 ευρω για το navigon αν ειναι να τα δωσεις με δυσκολια αλλα εφαρμογες και παιχνιδακια τψν 3-4 ευρω δεν ειναι τιποτα τραγικο. Η ΕΑ και αλλες εταιριες βοβουνται να υποστηριξουν το android γιατι 1-2 παιχνιδια που βγαλαν δεν καναν πωλησεις σε σχεση με το iphone.

Δημοσ.

Θα έλεγα να κρατήσουμε το thread καθαρό μόνο με apps για τα βρίσκει εύκολα ο κόσμος και να κάνουμε κουβέντα σε άλλο.

Δημοσ.
Aυτο ακριβως. Οπου μπορεις να βοηθησεις καν΄το. Νταξει δεν ειπα να πας να σκασεις 100 ευρω για το navigon αν ειναι να τα δωσεις με δυσκολια αλλα εφαρμογες και παιχνιδακια τψν 3-4 ευρω δεν ειναι τιποτα τραγικο. Η ΕΑ και αλλες εταιριες βοβουνται να υποστηριξουν το android γιατι 1-2 παιχνιδια που βγαλαν δεν καναν πωλησεις σε σχεση με το iphone.

Ακριβώς αυτό...

---------- Προσθήκη στις 13:06 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:03 ----------

Θα έλεγα να κρατήσουμε το thread καθαρό μόνο με apps για τα βρίσκει εύκολα ο κόσμος και να κάνουμε κουβέντα σε άλλο.

Σωστά. Παραέγινε με την συζήτηση....

Για να επανέλθουμε, δεν ξέρω αν έχει ξαναπροταθεί αλλά .. προτείνω το AppBrain

http://www.appbrain.com/

Κάνεις online sync τα applications. Δηλαδή: Μπαίνεις στο appbrain, βρίσκεις το app που θες, πατάς install, πας στο κινητό μετά, ανοίγεις το appbrain και κάνεις sync...

Δημοσ.

Σύμφωνη αν κάτι είναι trial και σου αρέσει το πληρώνεις....

Και εμένα μου κακόφαίνεται που τον android είναι λίγο πεσμένο, αλλά εγώ είμαι ο καταναλωτής στην τελική, γι'αυτό πρέπει να φροντίσουν να δώσουν το open market και στην ελλάδα.

Θέλω να πω ότι εγώ σαν καταναλωτής δεν θα ψάξω να βρω νόμιμη λύσει για κάτι που χρειάζομαι ούτε θέλω να κάνω root στην συσκευή μου, ενώ αν το εχω μπροστά μου αυτό που χρειάζομαι εγώ σαν καταναλωτής θα το σκεφτώ πολύ ποιο σοβαρά να αγοράσω μια εφαρμογή με τον εύκολο τρόπο....!!!!

Δημοσ.

Spot4u ελληνική εφαρμογή με βενζινάδικα φαρμακεία εστιατόρια κλπ εντοπίζει την θέση σου και σου δείχνει τι υπάρχει εκεί κοντά. Αρκετά καλή δοκιμάστε την είναι free

Sent from my X10i using Tapatalk

Δημοσ.
Spot4u ελληνική εφαρμογή με βενζινάδικα φαρμακεία εστιατόρια κλπ εντοπίζει την θέση σου και σου δείχνει τι υπάρχει εκεί κοντά. Αρκετά καλή δοκιμάστε την είναι free

Sent from my X10i using Tapatalk

To spot4u είναι έλληνα developer? Να κάνουμε κανά donation...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...