Προς το περιεχόμενο

Android Applications

Aztec

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σε τεστ που εχω κανει με σχεδον ολους τους player τις αγορας αυτος που παιζει καλυτερα ολα τα αρχεια ειναι o mobo. Ο mx πχ μου εκανε σπασιματα ακομα και αν το αρχειο υποστιριζοταν απο hardware decoding. Επισης υποστιριζει κανονικα ελληνικους υποτιτλους και σε overlay στην tv. Απλα δεν εχει πολυ παραμετροποιηση στο πως θα βλεπεις τους υποτιτλους.

μπα... εχω αυτη τη στιγμη στο κινητο μου:

moboplayer

rockplayer

mxplayer

οι δυο πρωτοι δεν διαβαζουν τα ελληνικα στους υποτιτλους (τα βγαζουν κινεζικα) ενω ο δευτερος δεν ανοιγει σχεδον κανενα video format... ο τριτος υποστηριζει ολα τα video formats (ακομα και rmvb) και διαβαζει ελληνικου υποτιτλους! οσο για την ποιότητα ο mxplayer εχει σχεδον τα ιδια αποτελεσματα με τον moboplayer (btw εμενα δεν μου κανει σπασιματα που λες! ποιο κινητο εχεις?) απλα ο mx επειση εχει πολυ καθαρα γραμματα στους υποτιτλους φαινεται λες και εχει πιο καθαρη εικονα που την προτιμώ! επισης ο moboplayer σε hardware decoding δεν ανοιγε κανενα αρχειο, μονο σε software decoding ειπε να δουλεψει!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 6,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Προσωπικά χρησιμοποιώ bsplayer ο οποίος έχει ένα μεγάλο ατου για εμένα προσωπικά. Επειδή σπίτι μου όλα τα video & η μουσική τα κάνω stream μέσω server με βολεύει το LAN mode αυτού του player. Το οποίο κάνει κάτι πολύ απλό. Δηλώνεις ένα host και κάνει απευθείας stream τα αρχεία του (διαβάζει κανονικά και τους εξωτερικούς υποτίτλους).

υπαρχει διαθέσιμο προγραμμα για android που να μετράει την ταχυτητα του ανέμου? οπως στο iphone (χρησιμοποιει το μικροφωνο και ενα αλγοριθμο -λενε οτι ψηλο δουλευει).

Ψάχνω μια εφαρμογή για ημερολόγιο. Θέλω να εμφανίζεται ο μήνας σαν widget μπροστά στην οθόνη.

Επίσης κάποιο πρόγραμμα για σημειώσεις κάτι σαν to do list.

Ευχαριστώ! B)

Εντάξει βρήκα το golauncher και είχε ημερολόγιο, μου φενέται πιο ελαφρής σε σχέση με τον αρχικό launcher του sgs. Ιδέα μου είναι;;

android.png

Ψάχνω μια εφαρμογή για ημερολόγιο. Θέλω να εμφανίζεται ο μήνας σαν widget μπροστά στην οθόνη.

Επίσης κάποιο πρόγραμμα για σημειώσεις κάτι σαν to do list.

Ευχαριστώ! B)

Εντάξει βρήκα το golauncher και είχε ημερολόγιο, μου φενέται πιο ελαφρής σε σχέση με τον αρχικό launcher του sgs. Ιδέα μου είναι;;

android.png

Δεν υπάρχει launcher που να ζορίζει το SGS,

απλά έχει καλό smoothness και σου αφήνει αυτή την αίσθηση. ;)

Δεν ξερω αν εχει αναφερθει στις 100+ σελιδες του τοπικ,(αν εχει ζητω συγνωμη),μηπως υπαρχει καμια εφαρμογη που να αυξανει την ενταση του κινητου; SAMSUNG NEXUS S(ROOT)

• Moderators

Καλησπέρα παιδιά.

Καμιά πρόταση για ad-free MSN client έχουμε; Ευχαριστώ!

android.png

Δυσκολο, γιατι οι free εχουν διαφημισεις. Οι επι πληρωμη ομως δεν εχουν. Οποτε..

Εισαι rooted? Αν ναι (οπως φανταζομαι) υπαρχει λυση και μαλιστα νομιμη.

Δυσκολο, γιατι οι free εχουν διαφημισεις. Οι επι πληρωμη ομως δεν εχουν. Οποτε..

Εισαι rooted? Αν ναι (οπως φανταζομαι) υπαρχει λυση και μαλιστα νομιμη.

Ναι, η συσκευή είναι rooted από την πρώτη στιγμή!

• Moderators

Nice!

Λοιπον, για msn client κατεβαζεις αυτον (ο οποιος ειναι αρκετα καλος free). https://market.android.com/details?id=com.talkbuilder.epinephrine&hl=en

Επειδη ομως οι διαφημισεις μας ενοχλουν γενικοτερα στις εφαρμογες, λυνουμε το προβλημα μας με την υπερτατη εφαρμογη adfree και τελος στα ads ;)

https://market.android.com/details?id=com.bigtincan.android.adfree&feature=search_result

Θείο, θείο, αντί να δώσεις επινεφρίνη του parsifal (μου θυμίζει άρρωστο που παίρνει χάπια!!!) δε του λες καλύτερα το trillian? :P

• Moderators

Βασικα νομιζα πως ο Trilian ειναι επι πληρωμη, αλλα απ'ο,τι βλεπω εγινε δωρεαν κι αυτος. Οποτε parsifal δεν χανεις τιποτα να δοκιμασεις και τους δυο. https://market.android.com/details?id=com.ceruleanstudios.trillian.android&feature=search_result

Nice!

Λοιπον, για msn client κατεβαζεις αυτον (ο οποιος ειναι αρκετα καλος free). https://market.android.com/details?id=com.talkbuilder.epinephrine&hl=en

Επειδη ομως οι διαφημισεις μας ενοχλουν γενικοτερα στις εφαρμογες, λυνουμε το προβλημα μας με την υπερτατη εφαρμογη adfree και τελος στα ads ;)

https://market.android.com/details?id=com.bigtincan.android.adfree&feature=search_result

Tζετ το combo μιλάμε, χίλια ευχαριστώ! Και το app έχει κάτι από τον τον μινιμαλισμό του Pidgin, που είναι ο MSN client of choice μου σε PC. Όμορφα! :)

Θείο, θείο, αντί να δώσεις επινεφρίνη του parsifal (μου θυμίζει άρρωστο που παίρνει χάπια!!!) δε του λες καλύτερα το trillian? :P

Αβούτο εν καλύτερο απ' την επινεφρίνη; Στο PC που το είχα δοκιμάσει πάντως προ αμνημονεύτων ετών δε με είχε ενθουσιάσει. Θα το δοκιμάσω όμως κι αυτό κάποια στιγμή, ευχαριστώ κι εσένα karmen!

Ξεστραβώνομαι σιγά-σιγά ο ψάρακας του Android. Smartphone στα γεράματα μου ήθελα, πάρ' τα τώρα! :devil:

Αβούτο εν καλύτερο απ' την επινεφρίνη; Στο PC που το είχα δοκιμάσει πάντως προ αμνημονεύτων ετών δε με είχε ενθουσιάσει. Θα το δοκιμάσω όμως κι αυτό κάποια στιγμή, ευχαριστώ κι εσένα karmen!

Ξεστραβώνομαι σιγά-σιγά ο ψάρακας του Android...

Ετουτονά Parsifalio έναι το καλύτερο app εκια όξω, για τα andoid τελεφώνια :mrgreen:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...