Προς το περιεχόμενο

Android Applications

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ηπια αναβαθμιση οχι δεν θα ελεγα πως υπαρχει.

Παρεμπιπτοντως, με τον οδηγο δεν κανεις root, αλλα αλλαζεις τo firmware της συσκευης.

Μια διόρθωση στο θείο :P

Αν κάνει τα βήματα 1-4, που είναι και το επίσημο firmware update αλλά όχι για την Ελλάδα (πωπωπωπω βαρέθηκα να τα λέω), ναι δεν θα κάνει root. Αν προχωρήσει τον οδηγό όμως θα έχει root... :)

Δημοσ.

Παιδια ξερει κανεις κανενα app για να αλλαζω τα icons στις συντομευσεις της home screen?? Στη 2.1 δουλευα το BetterCut αλλα δεν μπορω να το τρεξω σε 2.3 , και ουτε υπαρχει πλεον στο market..

Merci!

Δημοσ.

Παιδια ξερει κανεις κανενα app για να αλλαζω τα icons στις συντομευσεις της home screen?? Στη 2.1 δουλευα το BetterCut αλλα δεν μπορω να το τρεξω σε 2.3 , και ουτε υπαρχει πλεον στο market..

Merci!

Αν έχεις Launcher Pro ή Go Launcher ή τεσπα έναν Launcher που υποστηρίζει την αλλαγή icons στη homescreen δεν χρειάζεσαι κάποιο App

Δες εδώ και εδώ

Δημοσ.

Αν έχεις Launcher Pro ή Go Launcher ή τεσπα έναν Launcher που υποστηρίζει την αλλαγή icons στη homescreen δεν χρειάζεσαι κάποιο App

Δες εδώ και εδώ

Ειπα με το update να αφησω πισω το launcher pro μιας και της Sony Ericsson βολευει απιστευτα.. Εχεις κατι αλλο κατα νου??

Ευχαριστω παντως φιλε :P

Δημοσ.

Ειπα με το update να αφησω πισω το launcher pro μιας και της Sony Ericsson βολευει απιστευτα.. Εχεις κατι αλλο κατα νου??

Ευχαριστω παντως φιλε :P

Εγώ Μαρίκα :P ήμουν λάτρης του Launcher Pro. Πρόσφατα τον άλλαξα με τον Go Launcher, για δώσε του μία ευκαιρία :P

Αφού έπεισε εμένα που έκοβα φλέβα για τον Launcher Pro, δεν νομίζω να μην σε πείσει και εσένα B)

Δημοσ.

Εγώ Μαρίκα :P ήμουν λάτρης του Launcher Pro. Πρόσφατα τον άλλαξα με τον Go Launcher, για δώσε του μία ευκαιρία :P

Αφού έπεισε εμένα που έκοβα φλέβα για τον Launcher Pro, δεν νομίζω να μην σε πείσει και εσένα B)

ΟΚ τοτε θα του δωσω μια ευκαιρια.. :P

Ωραιο το εχεις φτιαξει το Home Screen σου.. :o

Ευχαριστω κοπελια! :P

Δημοσ.
δεν μου αρεσει να πιεζω χρηστες για κατι τετοιο (εκτος απο τον arxaggelo :lol: )

στο μεταξύ ο αρχάγγελος χαμογελάει μακάρια γράφοντας από το ρουτ-αρισμένο SGS του με ξένη JS8 :)

(και ευχαριστεί τον stormrain που επέμενε!)

android.png

Δημοσ.

ΟΚ τοτε θα του δωσω μια ευκαιρια.. :P

Ωραιο το εχεις φτιαξει το Home Screen σου.. :o

Ευχαριστω κοπελια! :P

Και πες πως τα πάει με την μπαταρία ο Go Launcher,

γιατί μέχρι πρότινος ήταν τσακωμένος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο go νομίζω ειναι ο καλύτερος απο όσους κυκλοφορούν εκεί έξω. Δοκιμασα σχεδόν τα πάντα.αυτη η παραμετροποιηση που σ προσφέρει ειναι μοναδική. Κάνεις πραγματικά οτι θες. Μπαταρία δεν μπορώ να πω μια χαρά μ φαίνεται.τον έχω κανά τριμηνο.

Κάποια στιγμή τον έβγαλα και ξανά δοκιμασα τους κλασικούς(adw,pro,stock) να δω μήπως έχω επιλέξει λάθος αλλα πάλι γύρισα στον go. Όλοι οι Άλλοι μου φαίνονταν λειψοι.

Να κάνω μια ερώτηση που μάλλον εχει απαντηθει αλλα εχω μήνες να τσεκαρω το θέμα. Τι γνώμη έχετε για τα antivirus στο android? Διαβαζω γενικά στα σαιτ του εξωτερικού και όλοι τα θεωρούν πλέον απαραίτητα. Εγώ έχω εδώ και καιρό το lookout. Κάνει αυτόματα scan οτι εγκαθιστω και μια στο τόσο ενα ολικό. Δεν εχει βρει ποτέ τίποτα. Απο απόδοση δεν έχω δει να επηρεάζεται η συσκευή ιδιαίτερα ούτε κατα την διάρκεια του scan.

Θα θελα την άποψη σας.

Ευχαριστώ.

android.png

Επεξ/σία από for4
Δημοσ.

Και πες πως τα πάει με την μπαταρία ο Go Launcher,

γιατί μέχρι πρότινος ήταν τσακωμένος.

Κατ'εμε , μεχρι προτινος :-D

Για αλλη μια φορα η karmen μου ανοιξε τα ματια :P

Οπως λεει και ο for4 , με τη παραμετροποιηση του , ο go αμεσως αμεσως κανει δυο πολυ σημαντικα apps (BetterCut , Folder Organizer) αχρειαστα!!!

Δημοσ.

Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να δίνει στατιστικά για το πόσο μπαταρία ξόδεψε κάθε εφαρμογη?

(Γιατί στα στατιστικά που δίνει το ίδιο το android δεν λέει για κάθε εφαρμογή ξεχωριστά)

Δημοσ.

1.  
  2. Υπάρχει κάποιος file manager απ' τον οποίο να μπορώ να βλέπω τα αρχεία του ext partition?
  3. Στο handcent μπορώ να κάνω να μην εμφανίζονται στον κατάλογο οι επαφές της sim γιατί έχω 2πλές καταχωρήσεις?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ειχε παρει το ματι μου καπου μια εφαρμογη που σου λεει σε ποια εταιρεια ανηκει αυτος που καλεις. Με τις φορητοτητες θα ηταν πολυ χρησιμο.

Ξερει καποιος πως λεγεται ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...