Moderators stormrain Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Moderators Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Μου αναφέρει πως ο συνολικός διαθέσιμος χώρος στην εξωτερική SD είναι 3,54 GB, ενώ για την εσωτερική κάρτα SD (?) 5,64 GB. Ακόμη αναφέρει και κάτι για "Εσωτερική αποθήκευση τηλεφώνου" όπου δείχνει διαθέσιμο χώρο 1,83 GB. Αυτά τα νούμερα σε τι αντιστοιχούν ? α) 3,54 GB = Η καρτα μνημης που εχεις βαλει. β) 5.64 GB = Η εσωτερικη μνημη του τηλεφωνου. Χρησιμη για photos/mp3s/αρχεια εφαρμογων κλπ. γ) 1.83 GB = Η μνημη στην οποια εγκαθιστανται οι εφαρμογες. Πχ κατεβαζεις ενα παιχνιδι της Gameloft. Εχει ογκο 500 ΜΒ (λεμε τωρα, αλλα δεν απεχει κ πολυ). Το ενα μερος θα εγκατασταθει στο γ) (συνηθως 2-20 ΜΒ) ενω οι πιστες και γενικα τα data (το μεγαλυτερο μερος δηλαδη) θα παει στο β). Δηλαδη εισαι μια χαρα. Εγω με 250 εφαρμογες εχω ελευθερο χωρο για εγκατασταση 1.24 GB στο SGS2 (ιδια χωρητικοτητα για εφαρμογες με το SGS).
Commendatore Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 α) 3,54 GB = Η καρτα μνημης που εχεις βαλει. β) 5.64 GB = Η εσωτερικη μνημη του τηλεφωνου. Χρησιμη για photos/mp3s/αρχεια εφαρμογων κλπ. γ) 1.83 GB = Η μνημη στην οποια εγκαθιστανται οι εφαρμογες. Πχ κατεβαζεις ενα παιχνιδι της Gameloft. Εχει ογκο 500 ΜΒ (λεμε τωρα, αλλα δεν απεχει κ πολυ). Το ενα μερος θα εγκατασταθει στο γ) (συνηθως 2-20 ΜΒ) ενω οι πιστες και γενικα τα data (το μεγαλυτερο μερος δηλαδη) θα παει στο β). Ήσουν κατατοπιστικότατος, σε ευχαριστώ. Πώς μπορώ όμως να διακρίνω (πριν την εγκαταστήσω), ποιά εφαρμογή εγκαθίσταται και πού? (Ειδικά με το market που γίνεται ο κακός χαμός, δεν είναι τίποτα να παρασυρθείς και να εγκαθιστάς ότι βρείς μπροστά σου....) Δηλαδη εισαι μια χαρα. Εγω με 250 εφαρμογες εχω ελευθερο χωρο για εγκατασταση 1.24 GB στο SGS2 (ιδια χωρητικοτητα για εφαρμογες με το SGS). 250 εφαρμογές καλά δε σέρνεται το κινητό ??? Πρίν κάνω reset, εγκατέστησα περίπου 30 εφαρμογές από το market και είδα αισθητή διαφορά στην απόκριση του κινητού το οποίο έγινε αρκετά πιο αργό ! Δηλ. αν εγκαταστήσω 250, ούτε τηλ. δε θα μπορώ να πάρω ? Δηλαδη εισαι μια χαρα.... Είναι σχεδόν άδειο το κινητό μιας και προέρχεται από πρόσφατο reset
Moderators stormrain Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Moderators Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Ήσουν κατατοπιστικότατος, σε ευχαριστώ. Πώς μπορώ όμως να διακρίνω (πριν την εγκαταστήσω), ποιά εφαρμογή εγκαθίσταται και πού? (Ειδικά με το market που γίνεται ο κακός χαμός, δεν είναι τίποτα να παρασυρθείς και να εγκαθιστάς ότι βρείς μπροστά σου....) 250 εφαρμογές καλά δε σέρνεται το κινητό ??? Πρίν κάνω reset, εγκατέστησα περίπου 30 εφαρμογές από το market και είδα αισθητή διαφορά στην απόκριση του κινητού το οποίο έγινε αρκετά πιο αργό ! Δηλ. αν εγκαταστήσω 250, ούτε τηλ. δε θα μπορώ να πάρω ? Είναι σχεδόν άδειο το κινητό μιας και προέρχεται από πρόσφατο reset Οι εφαρμογες εγκαθιστανται by default στα 2GB. Καποιες (ειδικα καποια games) μεταφερονται μονες τους στην Sd Card. Κατα την γνωμη μου ignore, κανε οσες εγκαταστασεις θελεις και ασε το λειτουργικο να παρει αυτες τις αποφασεις για σενα Mπα καθολου πιο αργο δεν γινεται. Ποια ρομ εχεις παρεμπιπτοντως?
Commendatore Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Οι εφαρμογες εγκαθιστανται by default στα 2GB. Καποιες (ειδικα καποια games) μεταφερονται μονες τους στην Sd Card. Κατα την γνωμη μου ignore, κανε οσες εγκαταστασεις θελεις και ασε το λειτουργικο να παρει αυτες τις αποφασεις για σενα Μπορώ να επιλέξω να εγκαθίστανται όλα στην SD? Και αν ναι, το συνιστάτε ή μήπως ισχύει και πάλι ο κανόνας που ανέφερες : "άσε τα όλα στα default και άς πάρει το λειτουργικό τις αποφάσεις..." Mπα καθολου πιο αργο δεν γινεται. Ποια ρομ εχεις παρεμπιπτοντως? Τότε που μπορεί να οφείλεται η -ορατή- καθυστέρηση στην απόκριση που είχε το κινητό ? Ποια ρομ εχεις παρεμπιπτοντως? Πώς....το βλέπουμε αυτό ?
miltostammy Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Μακάρι να ήταν 100μ, αλλά δυστυχώς είναι 10μ χωρίς εμπόδια... Μήπως εννοείτε κάτι τέτοιο;;;; Link
Moderators stormrain Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Moderators Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Μπορώ να επιλέξω να εγκαθίστανται όλα στην SD? Και αν ναι, το συνιστάτε ή μήπως ισχύει και πάλι ο κανόνας που ανέφερες : "άσε τα όλα στα default και άς πάρει το λειτουργικό τις αποφάσεις..." Τότε που μπορεί να οφείλεται η -ορατή- καθυστέρηση στην απόκριση που είχε το κινητό ? Πώς....το βλέπουμε αυτό ? Ισχυει αυτο που σου ειπα, ασε το μονο να αποφασισει Τrust me δεν χρειαζεται να μπλεξεις Η καθυστερηση μπορει να οφειλεται στη ρομ. Πες μου πως δεν εχεις 2.1 μονο! Πηγαινε Settings> About Phone και πες μου Android Version και Baseband Version.
Commendatore Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Ισχυει αυτο που σου ειπα, ασε το μονο να αποφασισει Τrust me δεν χρειαζεται να μπλεξεις Η καθυστερηση μπορει να οφειλεται στη ρομ. Πες μου πως δεν εχεις 2.1 μονο! Πηγαινε Settings> About Phone και πες μου Android Version και Baseband Version. Έκδοση firmware : 2.2 Έκδοση Kernel : 2.6.32.9 να ανησυχώ ?
Moderators stormrain Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Moderators Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Έκδοση firmware : 2.2 Έκδοση Kernel : 2.6.32.9 να ανησυχώ ? Oμολογουμενως δεν ειναι ο,τι καλυτερο Αλλα θα ζησεις Αν θελεις τη γνωμη μου ακολουθεις τον οδηγο της Karmen1983 εδω και θα εισαι οκ http://www.insomnia.gr/page/wiki/_/smartphones/how-to-flash-official-android-234-xxjvp-gingerbread-rom-on-galaxy-s-i9000-and-more-r200
Commendatore Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Oμολογουμενως δεν ειναι ο,τι καλυτερο Αλλα θα ζησεις Που μειονεκτεί δηλαδή ? (αν μπορείς επιγραμματικά να αναφέρεις...) Θα μπορούσα να κάνω μια "ήπια" αναβάθμιση ώστε να το "βελτιώσω" κάπως και να μην αναγκασθώ να κάνω root? Ενδέχεται να το αναβαθμίσει η μαμά Samsung ? Αν θελεις τη γνωμη μου ακολουθεις τον οδηγο της Karmen1983 εδω και θα εισαι οκ http://www.insomnia.gr/page/wiki/_/smartphones/how-to-flash-official-android-234-xxjvp-gingerbread-rom-on-galaxy-s-i9000-and-more-r200 Ρε συ, ούτε 10 ημερών δεν είναι, δεν είναι κρίμα να χάσω την εγγύηση ? Είναι τόσο μεγάλη η διαφορά που να αξίζει τον κόπο?
Moderators stormrain Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Moderators Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Που μειονεκτεί δηλαδή ? (αν μπορείς επιγραμματικά να αναφέρεις...) Θα μπορούσα να κάνω μια "ήπια" αναβάθμιση ώστε να το "βελτιώσω" κάπως και να μην αναγκασθώ να κάνω root? Ενδέχεται να το αναβαθμίσει η μαμά Samsung ? Ρε συ, ούτε 10 ημερών δεν είναι, δεν είναι κρίμα να χάσω την εγγύηση ? Είναι τόσο μεγάλη η διαφορά που να αξίζει τον κόπο? Μειονεκτει σε ταχυτητα σε σχεση με αυτην του οδηγου. Τον κοπο τον αξιζει και με το παραπανω. Εγω θα το εκανα. Ομως δεν μου αρεσει να πιεζω χρηστες για κατι τετοιο (εκτος απο τον arxaggelo ).Αλλα μπορεις να περιμενεις αν θελεις να βγει και για την Ελλαδα ή να νιωσεις ετοιμος για την αναβαθμιση του wiki. Ηπια αναβαθμιση οχι δεν θα ελεγα πως υπαρχει. Παρεμπιπτοντως, με τον οδηγο δεν κανεις root, αλλα αλλαζεις τo firmware της συσκευης.
Commendatore Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Μειονεκτει σε ταχυτητα σε σχεση με αυτην του οδηγου. Τον κοπο τον αξιζει και με το παραπανω. Εγω θα το εκανα. Ομως δεν μου αρεσει να πιεζω χρηστες για κατι τετοιο (εκτος απο τον arxaggelo ).Αλλα μπορεις να περιμενεις αν θελεις να βγει και για την Ελλαδα ή να νιωσεις ετοιμος για την αναβαθμιση του wiki. Φυσικά και δεν τίθεται θέμα πίεσης, πώς θα μπορούσε άλλωστε... Υπάρχει κάποια πληροφόρηση σχετικά με την αναβάθμιση της Samsung ? Στην περίπτωση αυτή, τί πρόκειται να αναβαθμιστέι ? Ηπια αναβαθμιση οχι δεν θα ελεγα πως υπαρχει. Παρεμπιπτοντως, με τον οδηγο δεν κανεις root, αλλα αλλαζεις τo firmware της συσκευης. Ποιά η διαφορά μεταξύ root και αλλαγής firmware?
Moderators stormrain Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Moderators Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Φυσικά και δεν τίθεται θέμα πίεσης, πώς θα μπορούσε άλλωστε... Υπάρχει κάποια πληροφόρηση σχετικά με την αναβάθμιση της Samsung ? Στην περίπτωση αυτή, τί πρόκειται να αναβαθμιστέι ? Ποιά η διαφορά μεταξύ root και αλλαγής firmware? Το ποτε θα γινει η αναβαθμιση ειναι γνωστο μονο στη Sammy Hellas. Root= Να αποκτας administrator access (α λα pc) στη συσκευη σου. Τιποτα πολυ περιεργο δηλαδη. Αλλαγη firmware= Να αναβαθμισεις το λειτουργικο. Πχ απο Vista να πας σε 7. Περιπου. Εντελως περιπου. Απλως για να σου δωσω μια γενικη ιδεα.
Commendatore Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Root= Να αποκτας administrator access (α λα pc) στη συσκευη σου. Τιποτα πολυ περιεργο δηλαδη. Αλλαγη firmware= Να αναβαθμισεις το λειτουργικο. Πχ απο Vista να πας σε 7. Περιπου. Εντελως περιπου. Απλως για να σου δωσω μια γενικη ιδεα. Να φανταστώ πως η εγγύηση χάνεται είτε κάνω root, είτε κάνω αλλαγή firmware, σωστά ?
Moderators stormrain Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Moderators Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Να φανταστώ πως η εγγύηση χάνεται είτε κάνω root, είτε κάνω αλλαγή firmware, σωστά ? Yup.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα