Προς το περιεχόμενο

Android Applications

Aztec

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μακάρι να ήταν 100μ, αλλά δυστυχώς είναι 10μ χωρίς εμπόδια... :(

:) :) :) :) :) :) +10000 από μένα! οι μηχανόβιοι όντως ψάχνουμε κάτι τέτοιο. για την ώρα σπαταλάμε τα 1500 δωρεαν λεπτα ομιλίας μέσω κλήσης ο ένας στον άλλον ;-)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Που πιστεύετε πως είναι προτιμότερο να εγκαθιστούμε τις εφαρμογές ?

Στο τηλέφωνο απ'ευθείας ή στην κάρτα μνήμης (micro SD) ?

Ανάλογα με το τι κινητό έχεις άρα και πόσο διαθέσιμο χώρο έχεις στην εσωτερική μνήμη του κινητού σου. Αν για παράδειγμα έχεις ένα htc desire τότε θα πρέπει να τις αποθηκεύεις στην sd γιατί έχει ελάχιστο διαθέσιμο εσωτερικό χώρο. Σε διαφορετική περίπτωση που έχεις αρκετό διαθέσιμο εσωτερικό χώρο, καλό είναι να είναι εκεί αποθηκευμένα γιατί η εσωτερική μνήμη είναι πιο γρήγορη απο ότι η sd, εκτός και αν έχεις μια πολύ καλή και γρήγορη sd.

Προσωπική άποψη λοιπόν και συνοψίζοντας, αν έχεις μικρό εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο, εγκατέστησε τις εφαρμογές σου σε μια sd αλλά φρόντισε να προμηθευτείς με μια καλή και γρήγορη sd (class 10 για παράδειγμα), σε διαφορετική περίπτωση μπορείς να χρησιμοποιήσεις την εσωτερική που είναι και πιο γρήγορη :)

Ανάλογα με το τι κινητό έχεις άρα και πόσο διαθέσιμο χώρο έχεις στην εσωτερική μνήμη του κινητού σου. Αν για παράδειγμα έχεις ένα htc desire τότε θα πρέπει να τις αποθηκεύεις στην sd γιατί έχει ελάχιστο διαθέσιμο εσωτερικό χώρο. Σε διαφορετική περίπτωση που έχεις αρκετό διαθέσιμο εσωτερικό χώρο, καλό είναι να είναι εκεί αποθηκευμένα γιατί η εσωτερική μνήμη είναι πιο γρήγορη απο ότι η sd, εκτός και αν έχεις μια πολύ καλή και γρήγορη sd.

Προσωπική άποψη λοιπόν και συνοψίζοντας, αν έχεις μικρό εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο, εγκατέστησε τις εφαρμογές σου σε μια sd αλλά φρόντισε να προμηθευτείς με μια καλή και γρήγορη sd (class 10 για παράδειγμα), σε διαφορετική περίπτωση μπορείς να χρησιμοποιήσεις την εσωτερική που είναι και πιο γρήγορη :)

Σωστά, δεν ανέφερα πως μιλάμε για το Galaxy S και η κάρτα μνήμης είναι μια φτωχή (πλην τίμια) Sony microSD class 4...

Το GS έχει επαρκή μνήμη ώστε να εγκαθιστώ εκεί τις εφαρμογές μου ?

Υπάρχουν εφαρμογές που συνίσταται να εγκαθιστώνται απαραίτητα στην εσωτερική μνήμη (π.χ. GPS software) ?

Λογικά θα έχεις ή την 8gb έκδοση ή την 16gb. Οπότε νομίζω ότι είσαι κάτι παραπάνω απο καλυμμένος στο θέμα εσωτερικής μνήμης..

Μπορείς να δείς στις ρυθμίσεις πόσο χώρο έχεις διαθέσιμο : settings->sd and phone storage

Εnhanced email. Kαι το Κ9 ακουγεται ως καλο αλλα δεν το εχω δοκιμασει προσωπικα.

To Enhanced email δεν το βρήκα free.

Το K9 είναι καλό, δουλεύει, το μόνο του μειονέκτημα ειναι ότι δεν έχει widget που να γράφει τα unread mails για κάθε λογαριασμό αλλά μπορείς να φτιάξεις μόνο συντομεύσεις.

Λογικά θα έχεις ή την 8gb έκδοση ή την 16gb. Οπότε νομίζω ότι είσαι κάτι παραπάνω απο καλυμμένος στο θέμα εσωτερικής μνήμης..

Μπορείς να δείς στις ρυθμίσεις πόσο χώρο έχεις διαθέσιμο : settings->sd and phone storage

Μου αναφέρει πως ο συνολικός διαθέσιμος χώρος στην εξωτερική SD είναι 3,54 GB,

ενώ για την εσωτερική κάρτα SD (?) 5,64 GB.

Ακόμη αναφέρει και κάτι για "Εσωτερική αποθήκευση τηλεφώνου" όπου δείχνει διαθέσιμο χώρο 1,83 GB.

Αυτά τα νούμερα σε τι αντιστοιχούν ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...