karmen1983 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Καλησπερα παιδια. Εχω το Galaxy S και θελω να ψαχτω λιγο με το GPS του. Τι ακριβως χρειαζομαι για να λειτουργησω το GPS? Πρεπει να κατεβασω καποιο app και χαρτες? Αν ναι προτεινετε μου ποια. Ευχαριστω! Ποια rom φοράς; Αν δεν έχεις gingerbread βάλε το Navigon... Αν έχεις Gingerbread βάλε το sygic... Και τα 2 δεν είναι Free Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lagoudisio Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Ποια rom φοράς; Αν δεν έχεις gingerbread βάλε το Navigon... Αν έχεις Gingerbread βάλε το sygic... Και τα 2 δεν είναι Free Ευχαριστω! Το sygic θα δουλευει και στην 2.3.4(αν την βαλω)? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Για 2.3.4 δεν ξέρω αν και λογικά θα δουλεύει. Σε 2.3.3 δουλεύει πάντως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maldino Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Ρε παιδιά. Μόλις έκανα ανανέωση whats up και μου έφαγε 1ε για 24 ώρες απεριόριστο ιντερνετ επειδή λέει έχω smartphone χωρίς να με ρωτήσει και ενώ είχα wifi ανοιχτό. Τι μπορώ να κάνω να μην ξαναγίνει αυτό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Ρε παιδιά. Μόλις έκανα ανανέωση whats up και μου έφαγε 1ε για 24 ώρες απεριόριστο ιντερνετ επειδή λέει έχω smartphone χωρίς να με ρωτήσει και ενώ είχα wifi ανοιχτό. Τι μπορώ να κάνω να μην ξαναγίνει αυτό? Απενεργοποίησε το 3G σου απλά αν μπαίνεις μόνο από wifi... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maldino Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Και πώς γίνεται αυτό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Ευχαριστω! Το sygic θα δουλευει και στην 2.3.4(αν την βαλω)? update Δουλεύει κανονικά σε 2.3.4... Και πώς γίνεται αυτό? Αν δεν έχεις βάλει κάποιο theme που σου δίνει την δυνατότητα πατώντας το Power button Μερικά δευτερόλεπτα για Pop up menu με την επιλογή, κατέβασε το APN on off και απενεργοποίησέ το Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pournaras Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Και πώς γίνεται αυτό? Ποιο κινητο εχεις, και ποια version λειτουργικου; Εργοστασιακη ή custom? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maldino Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Zte blade Cyanogen 2.3.4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pournaras Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Zte blade Cyanogen 2.3.4 Επειδη εχω τη 2.2 και δεν ξερω τι καλουδια εχει η cyanogen, δεν εχει αυτη τον ελεγχο ισχυος; (εκτενες πατημα στο desktop, γραφικα στοιχεια, ελεγχος ισχυος). Αν εχει απο εκει μπορεις να ανοιγοκλεινεις wifi, gps, data κλπ. Αλλιως, ρυθμισεις, ασυρματα και δικτυα, δικτυα κινητης τηλεφωνιας, και απενεργοποιησε την ενεργοποιηση δεδομενων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maldino Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Επειδη εχω τη 2.2 και δεν ξερω τι καλουδια εχει η cyanogen, δεν εχει αυτη τον ελεγχο ισχυος; (εκτενες πατημα στο desktop, γραφικα στοιχεια, ελεγχος ισχυος). Αν εχει απο εκει μπορεις να ανοιγοκλεινεις wifi, gps, data κλπ. Αλλιως, ρυθμισεις, ασυρματα και δικτυα, δικτυα κινητης τηλεφωνιας, και απενεργοποιησε την ενεργοποιηση δεδομενων. Δούλεψε με έλεγχο ισχύος ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lagoudisio Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Λοιπον, τελικα εβαλα το sygic (thanks karmen) και εκανα την πρωτη διαδρομη. Ολα οκ εκτως απο ενα σημειο(αεροδρομιο) οπου μου τα χαλασε λιγο(με εστελνε σε αδιεξοδο). Επισης, αλλο ενα ακομα ελατωμα ειναι οτι δεν μπορεις να εχεις δυο γλωσσες πληκτρολογιου μαζι(και να κανεις switch). Κατα τ'αλλα ειναι μια χαρα και κανει την δουλεια του. Αλλα το κινητο δεν ειναι για GPS(πολυ καψιμο μπαταριας). Αυτα ειχα να πω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Αλλα το κινητο δεν ειναι για GPS(πολυ καψιμο μπαταριας). Αυτα ειχα να πω! E ναι κάθε πράμα για την δουλειά του... Αλλά σε δύσκολες στιγμές μπορεί να σε βγάλει από τη δύσκολη θέση. Nice Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dj Zark Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Ένα νέο ελληνικό application που ανακάλυψα σήμερα. The Crazy Greek blogger The Crazy Greek blogger android market app Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orlox Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Ένα νέο ελληνικό application που ανακάλυψα σήμερα. The Crazy Greek blogger The Crazy Greek blogger android market app Σορυ αλλα για ενα απλο λινκ εχει τρελες απαιτησεις σε private data Άδειες ΑΥΤΉ Η ΕΦΑΡΜΟΓΉ ΈΧΕΙ ΠΡΌΣΒΑΣΗ ΣΤΑ ΑΚΌΛΟΥΘΑ: ΥΠΗΡΕΣΊΕΣ ΕΠΊ ΠΛΗΡΩΜΉΑΠΕΥΘΕΊΑΣ ΚΛΉΣΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΏΝ ΑΡΙΘΜΏΝΕπιτρέπει στην εφαρμογή την κλήση τηλεφωνικών αριθμών χωρίς την παρέμβασή σας. Κακόβουλες εφαρμογές ενδέχεται να ευθύνονται για μη αναμενόμενες κλήσεις στον λογαριασμό τηλεφώνου σας. Λάβετε υπόψη ότι αυτό δεν επιτρέπει την κλήση αριθμών έκτακτης ανάγκης. Η ΤΟΠΟΘΕΣΊΑ ΣΑΣΚΑΤΆ ΠΡΟΣΈΓΓΙΣΗ (ΒΑΣΙΣΜΈΝΗ ΣΤΟ ΔΊΚΤΥΟ) ΤΟΠΟΘΕΣΊΑΠρόσβαση σε πηγές κατά προσέγγιση τοποθεσίας, όπως η βάση δεδομένων δικτύου κινητής τηλεφωνίας για τον κατά προσέγγιση προσδιορισμό της τοποθεσίας της συσκευής, όπου διατίθεται. Κακόβουλες εφαρμογές μπορούν να το χρησιμοποιήσουν για να προσδιορίσουν κατά προσέγγιση τη θέση σας.ΑΚΡΙΒΉΣ ΤΟΠΟΘΕΣΊΑ (GPS)Πρόσβαση σε πηγές ακριβούς τοποθεσίας, όπως το Παγκόσμιο Σύστημα Εντοπισμού (GPS) στη συσκευή, όπου αυτό είναι διαθέσιμο. Κακόβουλες εφαρμογές μπορούν να το χρησιμοποιήσουν για να προσδιορίσουν τη θέση που βρίσκεστε και ενδέχεται να καταναλώσουν επιπλέον ισχύ μπαταρίας. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΊΑ ΔΙΚΤΎΟΥΠΛΉΡΗΣ ΠΡΌΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΊΚΤΥΟΕπιτρέπει σε μια εφαρμογή τη δημιουργία υποδοχών δικτύου (sockets). ΟΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΈΣ ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣΑΝΆΓΝΩΣΗ ΣΥΜΒΆΝΤΩΝ ΗΜΕΡΟΛΟΓΊΟΥΕπιτρέπει σε μια εφαρμογή να αναγνώσει όλα τα συμβάντα ημερολογίου που είναι αποθηκευμένα στη συσκευή σας. Κακόβουλες εφαρμογές μπορούν να το χρησιμοποιήσουν για να αποστείλουν συμβάντα ημερολογίου σε άλλους χρήστες.ΠΡΟΣΘΉΚΗ Ή ΤΡΟΠΟΠΟΊΗΣΗ ΣΥΜΒΆΝΤΩΝ ΤΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΊΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΉ ΜΗΝΥΜΆΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΎ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΊΟΥ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΈΝΟΥΣΕπιτρέπει σε μια εφαρμογή την προσθήκη ή την αλλαγή συμβάντων στο ημερολόγιο σας, και την ενδεχόμενη αποστολή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στους προσκεκλημένους. Οι κακόβουλες εφαρμογές μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτήν τη λειτουργία για να διαγράψουν ή να τροποποιήσουν τα συμβάντα του ημερολογίου σας ή για να στείλουν μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στους προσκεκλημένους. ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΈΣ ΚΛΉΣΕΙΣΑΝΆΓΝΩΣΗ ΚΑΤΆΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΑΥΤΌΤΗΤΑΣ ΤΗΛΕΦΏΝΟΥΕπιτρέπει στην εφαρμογή την πρόσβαση στις λειτουργίες τηλεφώνου της συσκευής. Μια εφαρμογή με αυτήν την άδεια μπορεί να προσδιορίσει τον τηλεφωνικό αριθμό και τον σειριακό αριθμό τηλεφώνου, αν μια κλήση είναι ενεργή ή όχι, τον αριθμό της κλήσης, κ.λπ. ΑΠΟΘΉΚΕΥΣΗΤΡΟΠΟΠΟΊΗΣΗ/ΔΙΑΓΡΑΦΉ ΠΕΡΙΕΧΟΜΈΝΩΝ ΧΏΡΟΥ ΑΠΟΘΉΚΕΥΣΗΣ ΤΡΟΠΟΠΟΊΗΣΗ/ΔΙΑΓΡΑΦΉ ΠΕΡΙΕΧΟΜΈΝΩΝ ΚΆΡΤΑΣ SDΕπιτρέπει σε μια εφαρμογή την εγγραφή σε ένα χώρο αποθήκευσης USB. Επιτρέπει σε μια εφαρμογή την εγγραφή στην κάρτα SD. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα