JohNy_GR Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 ασχετο, καπου ηταν ενα thread το οποιο ουσιαστικα ηταν παρουσιαση του android του καθενος με screenshots απο τα κινητα μας (οποιου ανεβαζε δλδ..) αλλα τωρα το εχω χασει.. μηπως θυματε κανειq και να μου στειλει ενα link? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
htg Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Kremala Greek Hangman Τι είναι Η γνωστή σε όλους μας κρεμάλα, η πρώτη ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ για όλες τις συμβατές συσκευές Android. Τι περιλαμβάνει [*]Λεξικό με περισσότερες από 4.500 ελληνικές λέξεις [*]Εύκολο interface [*]Έξυπνο υπολογισμό σκόρ [*]Λίστα Τοπ-10 Που θα το βρείτε Στη σελίδα του Android Market https://market.android.com/details?id=appinventor.ai_iliasfragakis.Kremala, ή κάνοντας αναζήτηση στο Μarket απευθείας από τη συσκευή σας για το Kremala Greek Hangman. Screenshots ... ... ... ... Συμβατότητα Έχει δοκιμαστεί και δουλεύει άψογα σε όλες τις συσκευές με λειτουργικό Android μεγαλύτερο από 2.1 και ανάλυση οθόνης μεγαλύτερη από 240x320. Το beta testing έγινε σε HTC Desire HD, LG Optimus 2x, Samsung Galaxy S, Sony Ericsson Xperia X8. Greek Android Apps http://www.greekandroidapps.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Υπαρχει οδηγος για jaibreak[η οπως το λενε στο android]για android κινητο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Προφανώς εννοέις το "root". Δεν πρόκειται για κάποιο "ξεκλείδωμα" όπως είναι στα iPhone, αλλά μια διαδικασία που σου δίνει πρόσβαση στα αρχεία συστήματος (τα οποία κανονικά δεν τα βλέπεις, παρόλο που υπάρχουν πολλοί file explorers για android). Δεν είναι η ίδια μέθοδος για κάθε κινητό, κάθε συσκευή γίνεται root με εντελώς διαφορετικό τρόπο, και έχει επίσης να κάνει και με το πόσο έχουν ασχοληθεί οι developers για να το καταφέρουν. Για παράδειγμα στα Galaxy γίνεται εύκολα, στα Xperia είναι παλούκι (από ότι ακούω - διορθώστε με αν κάνω λάθος). Άρα πρέπει να ψάξεις ανάλογα με τη συσκευή σου. Επίσης το root ακυρώνει την εγγύηση, αλλά η αφαίρεσή του είναι τό ίδιο εύκολη (ή δύσκολη) όσο και η εφαρμογή του: αν σε κάποιο κινητό μπαίνει εύκολα, θα βγαίνει και εύκολα, και το ανάποδο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Με το root μπορεις να κατεβαζεις και να εγκατασεις οτι φαρμογη θελεις?Για galaxy 3 5800 μιλαω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jastonas Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Με το root μπορεις να κατεβαζεις και να εγκατασεις οτι φαρμογη θελεις?Για galaxy 3 5800 μιλαω. Όχι. Με το ρουτ κάνεις άλλα πράγματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orlox Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δεν χρειαζετε root access για να εγκαταστήσεις εφαρμογες εκτος μαρκετ στο android. Ενα τικ ειναι μεσα στο μενου ρυθμισεων εφαρμογων. Αντιστοιχιες Android <-> Windows Root <-> administrator /system <-> c:\windows /data <-> c:\program files χωρις root <-> Απλος user Για να πειραξεις τα αρχεια στο system πχ θελεις root. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apd453 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Λόγο του ότι δε πολυκατέχω το άθλημα. Έπεσε στα χέρια μου ένα κινέζικο tablet. Μήπως ξέρει κανείς από που βλέπω τι CPU και RAM έχει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για να κάνω remote desktop (!) από το PC στο android (δεν με ενδιαφέρει το ανάποδο). Βασικά αυτό που με ενδιαφέρει είναι να βλέπω την οθόνη του android στο pc. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orlox Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 @bourdoulas Νι υπαρχει. Θελει ομως λιγο ψαξιμο. Δεν το εχω κανει για να σε βοηθησω αλλα απο οτι ειχε παρει το ματι μου θελεις τα sdk tools. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Ok σε ευχαριστώ. Θα το ψάξω το θέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blackfairy Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 λοιπόν βρήκα έναν τρόπο για να φτιάχνουμε μόνοι μας live wallpaper for smartphone αλλά δεν ξέρω αν μπορώ να το ποστάρω αν κάποιος ξέρει ας μου πει. μήπως χρειάζομαι άδεια η κάτι τέτοιο την σελίδα θα βάλω απλά όποιος ξέρει ας μου πει,,, επίσης έφτιαξα μερικά live wallpaper με έτοιμες κινούμενες εικόνες που βρήκα στο internet και θέλω να τα διαθέσω δωρεάν στο andoid όποιος ξέρει ας που πει τι παίζει.. έχω ανοίξει θέμα είναι εδώ πείτε μου όποιος ξέρει αν μπορώ να το βάλω,, για να σας γράψω την σελίδα sorry που γράφω εδώ αλλά είδα ότι εδώ μιλούν πολλά άτομα οπότε όλο και κάποιος που γνωρίζει μπορεί να το δει και πάλι συγγνώμη http://www.insomnia.gr/topic/411809-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%B9%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CE%B9%CE%B1-live-wallpaper-apk-for-android-smartphone/page__p__4101409#entry4101409 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blackfairy Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 και να ρωτησω και κατι για τηλεοραση στο κινητο τι πεζει? εχω το galaxy s 2. αν ξερη καπιος θα νε τρελη βοηθια ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 λοιπόν βρήκα έναν τρόπο για να φτιάχνουμε μόνοι μας live wallpaper for smartphone αλλά δεν ξέρω αν μπορώ να το ποστάρω αν κάποιος ξέρει ας μου πει. μήπως χρειάζομαι άδεια η κάτι τέτοιο την σελίδα θα βάλω απλά όποιος ξέρει ας μου πει,,, επίσης έφτιαξα μερικά live wallpaper με έτοιμες κινούμενες εικόνες που βρήκα στο internet και θέλω να τα διαθέσω δωρεάν στο andoid όποιος ξέρει ας που πει τι παίζει.. έχω ανοίξει θέμα είναι εδώ πείτε μου όποιος ξέρει αν μπορώ να το βάλω,, για να σας γράψω την σελίδα sorry που γράφω εδώ αλλά είδα ότι εδώ μιλούν πολλά άτομα οπότε όλο και κάποιος που γνωρίζει μπορεί να το δει και πάλι συγγνώμη http://www.insomnia.gr/topic/411809-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%B9%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CE%B9%CE%B1-live-wallpaper-apk-for-android-smartphone/page__p__4101409#entry4101409 Γνωμη μου αλλα αν δεν χρησιμοποιεις και δεν δωσεις εδω σπασμενα εμπορικα προγραμματα γιατι να απαγορευεται ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lagoudisio Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Καλησπερα παιδια. Εχω το Galaxy S και θελω να ψαχτω λιγο με το GPS του. Τι ακριβως χρειαζομαι για να λειτουργησω το GPS? Πρεπει να κατεβασω καποιο app και χαρτες? Αν ναι προτεινετε μου ποια. Ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα