Προς το περιεχόμενο

Android Applications

Aztec

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ασχετο, καπου ηταν ενα thread το οποιο ουσιαστικα ηταν παρουσιαση του android του καθενος με screenshots απο τα κινητα μας (οποιου ανεβαζε δλδ..) αλλα τωρα το εχω χασει.. μηπως θυματε κανειq και να μου στειλει ενα link?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 6,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Kremala Greek Hangman

Τι είναι

Η γνωστή σε όλους μας κρεμάλα, η πρώτη ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ για όλες τις συμβατές συσκευές Android.

Τι περιλαμβάνει

[*]Λεξικό με περισσότερες από 4.500 ελληνικές λέξεις

[*]Εύκολο interface

[*]Έξυπνο υπολογισμό σκόρ

[*]Λίστα Τοπ-10

Που θα το βρείτε

Στη σελίδα του Android Market https://market.android.com/details?id=appinventor.ai_iliasfragakis.Kremala,

ή κάνοντας αναζήτηση στο Μarket απευθείας από τη συσκευή σας για το Kremala Greek Hangman.

Screenshots

Screenshot1-small.png ... Screenshot2-small.png ... Screenshot3-small.png ... Screenshot4-small.png ... Screenshot5-small.png

Συμβατότητα

Έχει δοκιμαστεί και δουλεύει άψογα σε όλες τις συσκευές με λειτουργικό Android μεγαλύτερο από 2.1 και ανάλυση οθόνης

μεγαλύτερη από 240x320. Το beta testing έγινε σε HTC Desire HD, LG Optimus 2x, Samsung Galaxy S, Sony Ericsson Xperia X8.

Greek Android Apps

http://www.greekandroidapps.com

Προφανώς εννοέις το "root". Δεν πρόκειται για κάποιο "ξεκλείδωμα" όπως είναι στα iPhone, αλλά μια διαδικασία που σου δίνει πρόσβαση στα αρχεία συστήματος (τα οποία κανονικά δεν τα βλέπεις, παρόλο που υπάρχουν πολλοί file explorers για android). Δεν είναι η ίδια μέθοδος για κάθε κινητό, κάθε συσκευή γίνεται root με εντελώς διαφορετικό τρόπο, και έχει επίσης να κάνει και με το πόσο έχουν ασχοληθεί οι developers για να το καταφέρουν. Για παράδειγμα στα Galaxy γίνεται εύκολα, στα Xperia είναι παλούκι (από ότι ακούω - διορθώστε με αν κάνω λάθος). Άρα πρέπει να ψάξεις ανάλογα με τη συσκευή σου.

Επίσης το root ακυρώνει την εγγύηση, αλλά η αφαίρεσή του είναι τό ίδιο εύκολη (ή δύσκολη) όσο και η εφαρμογή του: αν σε κάποιο κινητό μπαίνει εύκολα, θα βγαίνει και εύκολα, και το ανάποδο.

Δεν χρειαζετε root access για να εγκαταστήσεις εφαρμογες εκτος μαρκετ στο android. Ενα τικ ειναι μεσα στο μενου ρυθμισεων εφαρμογων.

Αντιστοιχιες

Android <-> Windows

Root <-> administrator

/system <-> c:\windows

/data <-> c:\program files

χωρις root <-> Απλος user

Για να πειραξεις τα αρχεια στο system πχ θελεις root.

Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για να κάνω remote desktop (!) από το PC στο android (δεν με ενδιαφέρει το ανάποδο). Βασικά αυτό που με ενδιαφέρει είναι να βλέπω την οθόνη του android στο pc.

λοιπόν βρήκα έναν τρόπο για να φτιάχνουμε μόνοι μας live wallpaper for smartphone αλλά δεν ξέρω αν μπορώ να το ποστάρω αν κάποιος ξέρει ας μου πει. μήπως χρειάζομαι άδεια η κάτι τέτοιο την σελίδα θα βάλω απλά όποιος ξέρει ας μου πει,,, επίσης έφτιαξα μερικά live wallpaper με έτοιμες κινούμενες εικόνες που βρήκα στο internet και θέλω να τα διαθέσω δωρεάν στο andoid όποιος ξέρει ας που πει τι παίζει.. έχω ανοίξει θέμα είναι εδώ πείτε μου όποιος ξέρει αν μπορώ να το βάλω,, για να σας γράψω την σελίδα sorry που γράφω εδώ αλλά είδα ότι εδώ μιλούν πολλά άτομα οπότε όλο και κάποιος που γνωρίζει μπορεί να το δει και πάλι συγγνώμη

http://www.insomnia.gr/topic/411809-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%B9%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CE%B9%CE%B1-live-wallpaper-apk-for-android-smartphone/page__p__4101409#entry4101409

λοιπόν βρήκα έναν τρόπο για να φτιάχνουμε μόνοι μας live wallpaper for smartphone αλλά δεν ξέρω αν μπορώ να το ποστάρω αν κάποιος ξέρει ας μου πει. μήπως χρειάζομαι άδεια η κάτι τέτοιο την σελίδα θα βάλω απλά όποιος ξέρει ας μου πει,,, επίσης έφτιαξα μερικά live wallpaper με έτοιμες κινούμενες εικόνες που βρήκα στο internet και θέλω να τα διαθέσω δωρεάν στο andoid όποιος ξέρει ας που πει τι παίζει.. έχω ανοίξει θέμα είναι εδώ πείτε μου όποιος ξέρει αν μπορώ να το βάλω,, για να σας γράψω την σελίδα sorry που γράφω εδώ αλλά είδα ότι εδώ μιλούν πολλά άτομα οπότε όλο και κάποιος που γνωρίζει μπορεί να το δει και πάλι συγγνώμη

http://www.insomnia.gr/topic/411809-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%B9%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CE%B9%CE%B1-live-wallpaper-apk-for-android-smartphone/page__p__4101409#entry4101409

Γνωμη μου αλλα αν δεν χρησιμοποιεις και δεν δωσεις εδω σπασμενα εμπορικα προγραμματα γιατι να απαγορευεται ??

Καλησπερα παιδια. Εχω το Galaxy S και θελω να ψαχτω λιγο με το GPS του. Τι ακριβως χρειαζομαι για να λειτουργησω το GPS? Πρεπει να κατεβασω καποιο app και χαρτες? Αν ναι προτεινετε μου ποια. Ευχαριστω!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...