Moderators stormrain Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Βασικα και τα δυο υπαρχουν απ'ο,τι ειδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skim045 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Παιδιά, πείτε μου και εμένα καμια εφαρμογή για ξυπνητήρι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Το default δεν σου κανει? Ειναι αρκετα καλο. Δοκιμασε και το G-Alarm. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skim045 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Πέρασα την 2.3 και δεν το είχε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Σε ποια συσκευη? Περιεργο να μην το εχει, εστω και custom rom να εβαλες (συνηθως) το περιλαμβανουν. Οπως και να εχει, δοκιμασε το G-Alarm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skim045 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Εχω το zte-blade. ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Παιδιά κατέβασα από το Samsung Apps το Glyde. Στην αρχή μου φάνηκε κάπως μονοτονο και βαρετό, αλλά μετά κόλλησα άσχημα Επίσης δοκίμασα από το μαρκετ το Guerilla Bob, πολύ καλό φαίνεται, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω πως ξεκλειδωνουν οι πίστες. Μάλλον θέλει λεφτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dbzakias2 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 καλησπερα. ειμαι καινουριος με το android και εχω καποιες ερωτησεις. καταρχην εχω εναν υπολογιστη ο οποιος δεν εχει wifi. μπορω να συνδεσω το κινητο μου με τον υπολογιστη και να χρησιμοποιησω το κινητο (μεσω usb..?) για να συνδεσω τον υπολογιστη με το ιντερνετ? επισης το κινητο μου εχει τα παρακατω applications για αναζητηση χαρτων: 1)χαρτες, 2)wisepilot, 3)πλοηγηση. κανενα ομως δεν εχει ήχο κατα την διάρκεια της λειτουργιας. μου δίνει τις οδηγιες μονο με κειμενο. υπαρχει καποιο free application που δινει οδηγιες και με ηχο? τελος εχω κατεβάσει το ΤeamViewer και το PRemoteDroid αλλα δεν μπορω να κανω την συνδεση με τον υπολογιστη.. κάποια βοηθεια? http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.615129 εδω εισαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ippotas Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 `παιδεια παιζει καμια εφαρμογη η κανα launcher που να χει back button στην οθονη για να πηγαινεις πισω αντι να πατας το κουμπι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katerina_a_86 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Εχω το zte-blade. ευχαριστω. Ναι όντως η CM7 δεν έχει. Έβαλα το alarm clock Xtreme free. Πολύ καλό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skim045 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Τελικά έχει. Χθες όπως ψαχούλευα το κινητό πήγα σε ένα εικονίδιο που λέει ρολόι. Αν πατήσεις εκεί θα σου ανοίξει μία άλλη οθόνη και θα έχει κάτω κάτω 4 εικονίδια. Το ένα έχει ένα ρολογάκι. Πατάς εκεί και φτιάχνεις τις ρυθμίσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katerina_a_86 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Τελικά έχει. Χθες όπως ψαχούλευα το κινητό πήγα σε ένα εικονίδιο που λέει ρολόι. Αν πατήσεις εκεί θα σου ανοίξει μία άλλη οθόνη και θα έχει κάτω κάτω 4 εικονίδια. Το ένα έχει ένα ρολογάκι. Πατάς εκεί και φτιάχνεις τις ρυθμίσεις. χμ ναι σωστός, δεν το είχα δει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skim045 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Και εγώ έκανα καμια βδομάδα να το δω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DaDi Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Ναι, αλλά τα ξυπνητήρια που κυκλοφορούν (σαν το alarm clock Xtreme) είναι ΠΟΛΥ καλύτερα απο το μανίσιο... Πχ έχουν αυξανόμενη ένταση... ( έτσι ξυπνάω εγκαίρως και δεν τρώω ξύλο κάθε πρωί απο την γυναίκα μου ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skim045 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Ε, εντάξει. Ένα βασικό ξυπνητήρι πάντως το έχει. Εμένα πχ μου κάνει τη δουλειά που θέλω. Δεν έχω και ιδιαίτερο πρόβλημα με το να ξυπνήσω. Πάντως αν κάποιο τον βολεύει το μαμίσιο ξυπνητήρι δεν λέει να βάζει άλλη εφαρμογή γιατί σου τρώει και μνήμη . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα