Orlandob Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 η τελευταια εκδοση ειναι η v0.7.8.1 ? για το Launcher pro plus εννοω...
karmen1983 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Την 0.8.3 εχω εγώ τώρα δεν ξέρω αν έχει βγει πιο νέα
Orlandob Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 themes μεσω του android market η παιζουν και ''παραεξω'' ?
karmen1983 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Για τον launcher εννοείς και πως να τον παραμετροποιήσεις στο γούστο σου;
karmen1983 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Στην υπογραφή μου έχω ανεβάσει 2 οδηγούς για να δημιουργείς δικά σου dock και δικά σου icons και να τον κάνεις όπως θες εσύ. Δοκίμασε
Moderators stormrain Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Moderators Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 0.8.4.1 ειναι η τελευταια
karmen1983 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 0.8.4.1 ειναι η τελευταια Ναι ε; Εγώ γιατί δεν την έχω την τελευταία ε;
Orlandob Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Στην υπογραφή μου έχω ανεβάσει 2 οδηγούς για να δημιουργείς δικά σου dock και δικά σου icons και να τον κάνεις όπως θες εσύ. Δοκίμασε Thank you!!!!!!!!
orlox Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 χμμμ, paid ειναι σωστα ? Ναι αλλα αξίζει κάθε cent. Καλος ο θείος αλλα σε μερικά πραματάκια καλο ειναι να ανταμείβουμε τους δημιουργούς τους. Υπάρχει και free version launcer pro (χωρις το plus) που εχει ιδια ταχύτητα αλλα δεν εχει τα widget και 2-3 καλουδια ακόμα. Το launcer pro ειναι σταθερο: σπανια εως καθόλου fc γρήγορο: εχω 5 screens γεματα widget (widget οχι εικονίδια) και το scrolling ειναι υπερομαλό σε optimus one υποστιρίζει scrolling widgets, live wallpapers ομορφο: τα εφέ του scroll δεν θα τα δεις αλλου (με εξαίρεση το spb shell 3D που δεν εχει live wallpapers για λογους ταχύτητας) το πολλαπλό dock απλά τα σπαει ειναι φτηνό!
Moderators stormrain Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Moderators Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Ναι αλλα αξίζει κάθε cent. Καλος ο θείος αλλα σε μερικά πραματάκια καλο ειναι να ανταμείβουμε τους δημιουργούς τους. Υπάρχει και free version launcer pro (χωρις το plus) που εχει ιδια ταχύτητα αλλα δεν εχει τα widget και 2-3 καλουδια ακόμα. Το launcer pro ειναι σταθερο: σπανια εως καθόλου fc γρήγορο: εχω 5 screens γεματα widget (widget οχι εικονίδια) και το scrolling ειναι υπερομαλό σε optimus one υποστιρίζει scrolling widgets, live wallpapers ομορφο: τα εφέ του scroll δεν θα τα δεις αλλου (με εξαίρεση το spb shell 3D που δεν εχει live wallpapers για λογους ταχύτητας) το πολλαπλό dock απλά τα σπαει ειναι φτηνό! +1 Αν αξιζει να δωσεις χρηματα για μια και μοναδικη εφαρμογη android, ο Launcher Pro Plus ειναι αυτη!
TH_boy_20 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Βγήκε επιτέλους και λελέμετρο για τα φανταράκια.... https://market.android.com/details?id=com.lelemetro&feature=search_result ps Μπορείτε να σημειώσετε τα πάντα απο υπηρεσίες εγω ποτέ δεν είχα σημειώσει τίποτα και δεν ήξερα τι μου γινόταν Όσοι έχετε android μην πάτε στρατό χωρίς αυτό!!! https://www.youtube.com/watch?v=_2JCi4JXw6c&feature=player_embedded#at=98
mihachris Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Παιδιά ,ποιον θεωρείτε καλύτερο MSN client; Θέλω κάτι με απλό interface (ακριβώς το αντίθετο από το Mercury), εύχρηστο, να δείχνει τις φωτογραφίες των επαφών, να μπορώ να κάνω edit το pm και να υποστηρίζει conversations. Aυτή τη στιγμή χρησιμοποιώ το Meebo λόγω του ότι είναι πολύ απλός και εύχρηστος αλλά δυστυχώς δεν υποστηρίζει τα 3 τελευταία γι' αυτό και ψάχνω κάτι άλλο. Τι προτείνετε;
Dimitris_il_mix Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Ερώτηση : Τι παίζει με τις άδειες των εφαρμογών στο adroid market;; Ποιες εφαρμογές πρέπει να αποφεύγω;; Για παράδειγμα σε μερικές λέει οτι κακόβουλοι μπορεί να σας βλάψουν, σε άλλες λέει οτι μπορούν να βρουν την θέση που είσαι, οτι μπορεί να σου "χαλάσουν" το λειτουργικό και άλλα τέτοια!! Με την άδεια π.χ. που λέει " ΠΛΉΡΗΣ ΠΡΌΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΊΚΤΥΟ Επιτρέπει σε μια εφαρμογή τη δημιουργία υποδοχών δικτύου (sockets)." μπορεί να με "βλάψουν" ??
Genatos Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Υπαρχει καποια εφαρμογη για τα sms που να τα παρουσιαζει οπως παλια? δηλαδη με εισερχομενα/εξερχομενα κτλ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα