Nightstrike Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 καλά δεν είμαι και ο αει google Νομίζω ο vasiligr εννοούσε εφόσον έχεις το app isntall όχι αφού το έκανες uninstall.
orlox Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Μην τρελενεστε. Μια εφαρμογή παιχνίδι μπορεί να ζηταει τοποθεσία για να ξέρει τι διαφήμιση θα σου παίξει. Αν βγαλεις την εφαρμογή ότι δικαίωματα είχε δεν έχουν νόημα αφού δεν έχεις πια την εφαρμογή. Τα περισσότερα δικαιοματα είναι για τις διαφημησεις και οι διαφημησεις είναι ο τρόπος που πληρώνεις τις εφαρμογές.
vagg_sigio Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Καλησπερα..πηρα το samsung galaxy 3... Ειδα πιο πριν που λεγατε για μια εφαρμογη που αλλαζει την φωνη στην κληση αλλα δεν μου το εμφανιζει...Εχετε καποιο αλλο να προτεινετε??
TH_boy_20 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 υπάρχει κάποιο ελληνικο app για να ενημερωμαστε γενικως σαν το zougla?
imr Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Σιγουρα εχει αναφερθει απειρες φορες αλλα να ρωτησω αλλη μια Πως να βαλω offline maps + navigation?
Jastonas Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Σιγουρα εχει αναφερθει απειρες φορες αλλα να ρωτησω αλλη μια Πως να βαλω offline maps + navigation? Το νέο maps της google 5+ υποστηρίζει offline maps.. αρκεί να τους έχεις φορτώσει πριν προφανώς.
imr Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Το νέο maps της google 5+ υποστηρίζει offline maps.. αρκεί να τους έχεις φορτώσει πριν προφανώς. Απο οτι εχω καταλαβει απλα τους αποθηκευει προσωρινα, υπαρχει τροπος για μονιμη αποθηκευση?
koystado Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 υπάρχει τίποτα για να κάνουμε φωνητικές κλήσεις? όντως και μένα ενδιαφερει αυτό όπως επίσης καμια εφαρμογή ωστε να μπορέσω να αλλάξω τον ήχο των εισερχομενων μηνυμάτων
the_maniac Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 υπάρχει κάποιο ελληνικο app για να ενημερωμαστε γενικως σαν το zougla? Τσέκαρε το app του in.gr Παρόμοιο είναι.
nikos2004dj Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 ξερει κανεις πως μπορω να μεταφερω τις επαφες απο windows mobile συσκευη σε android ?
Orlandob Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Hello παιδες, ποιος launcher ειναι απο τους καλυτερους και περισσοτερο παραμετροποιησιμους με ωραια themes ??? free η και paid.....
parasaser Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 δες και το spb shell 3D https://market.android.com/details?id=com.spb.shell3d&feature=search_result
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα