pp6210 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 ευχαριστώ αυτά τα widget πώς τα βάζουμε, αναγκαστικά χωριστά ή και περισσότερα σε μία οθόνη? αν όντως έχεις το x10 mini δοκίμασε το μαμά widget Power Control, έχει τα βασικά σε ένα widget. εγώ πάντως χρησιμοποιώ την εφαρμογή quick settings, την οποία έχω αγκιστρώσει στην πάνω δεξιά γωνία και από εκεί διαχειρίζομαι τα παντα... δοκίμασέ τη.
TH_boy_20 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Είχα το Hero μέχρι που πήρα πριν λίγες μέρες το Desire HD. Επίσημη 2.2 δεν υπάρχει και δε θα βγει από την HTC. Υπάρχουν πολλές καλές custom 2.2 απλά πρέπει να κάνεις root και να περάσεις κάποια από αυτές. Η μεταφορά των εφαρμογών στην SD προστέθηκε σαν χαρακτηριστικό από την 2.2 και μετά. Σόρυ για το offtopic. και εγω το hero εχω φαινεται οτι η μοναδικη λυση ειναι να περασω custom rom αλλα δεν θελω να το ριψοκινδυνευσω δημιουργειτε και προβλημα στο market αμα περασεις και custom rom.
kanesaxo Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 με τοσα φορουμς που κυκλοφορουν περι αντροιντ τι να κάνεις το μαρκετ φιλε μου ?
Nightstrike Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 και εγω το hero εχω φαινεται οτι η μοναδικη λυση ειναι να περασω custom rom αλλα δεν θελω να το ριψοκινδυνευσω δημιουργειτε και προβλημα στο market αμα περασεις και custom rom. Το έχεις ακούσει συγκεκριμένα για τις Rom του hero? Διότι συνήθως στις custom roms δεν έχεις πρόβλημα με το market.
ten-ten Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Κανένα καλό battery saver έχετε να προτείνετε ?
TH_boy_20 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Το έχεις ακούσει συγκεκριμένα για τις Rom του hero? Διότι συνήθως στις custom roms δεν έχεις πρόβλημα με το market. γενικοτερα αλλα και παλι ειναι προβλημα που επιλύεται
arxaggelos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Κανένα καλό battery saver έχετε να προτείνετε ? τι συσκευή έχεις; ένας φίλος στο myphone.gr έχει φτιάξει έναν εξαιρετικό οδηγό για εξοικονόμηση μπαταρίας σε Galaxy S. Όσοι το δοκίμασαν λένε ότι βελτιώθηκε πάρα πολύ η αυτονομία της συσκευής.
ten-ten Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Αφελής ... έχω το HTC desire . Θα ψάξω να τον βρω τον οδηγό ... αυτό εδώ εννοείς THE BATTERY GUIDE? α είμαι και με auraxtsense 8.3
karmen1983 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Αφελής ... έχω το HTC desire . Θα ψάξω να τον βρω τον οδηγό ... αυτό εδώ εννοείς THE BATTERY GUIDE? α είμαι και με auraxtsense 8.3 ten-ten προφανώς αυτόν τον οδηγό εννοεί ο arxaggelos, βέβαια δεν μπορώ να σου πω ότι κάνει ή όχι δουλειά στο HTC, αλλά στο Galaxy επιβεβαιώνω. Είδα τρομερή διαφορά στην αυτονομία και το ταλαιπωρώ πολύ το κινητό. Δεν μου έβγαζε ούτε καν τη μέρα από το πρωί μέχρι το βράδυ. Είχα φορτιστές στη δουλειά, στο αυτοκίνητο και στο σπίτι. Έχω κάνει εικόνισμα το παλικάρι που τον έφτιαξε αυτόν τον οδηγό.
DJ_Duker Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 και εγω το hero εχω φαινεται οτι η μοναδικη λυση ειναι να περασω custom rom αλλα δεν θελω να το ριψοκινδυνευσω δημιουργειτε και προβλημα στο market αμα περασεις και custom rom. Πρόβλημα στο μάρκετ; δλδ;; Δεν είχα ποτέ τπτ.
ten-ten Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Αν εννοεί αυτό τον οδηγό , μάλλον είμαι άτυχος γιατί αρκετά από αυτά τα έχω εφαρμόσει ήδη , karmen . Δεν λέω έχω αυτονομία , συνήθως 40% την ημέρα , αλλά έψαχνα για κανένα πρόγραμμα που να ρίχνει όλες τις λειτουργίες του κινητού αυτόματα .
katerina_a_86 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Καμιά free εφαρμογή που να κρατάει στατιστικά κλήσεων κτλ? Δηλαδή πόσο μίλησα με ΚΑΘΕ επαφή, σε ποιους έστειλα sms και συνολικά στατιστικά. Αυτές που έψαξα δεν έχουν για κάθε επαφή. Επίσης το MyPhoneExplorer δεν μπορεί να κάνει σύνδεση με τπτ. Έχω το ZTE Blade και windows xp 32. Καμιά βοήθεια?Μόλις δοκίμασα σε windows 7 64 και δουλεύει. Για XP 32 καμιά συμβουλή???
Nightstrike Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Καμιά free εφαρμογή που να κρατάει στατιστικά κλήσεων κτλ? Δηλαδή πόσο μίλησα με ΚΑΘΕ επαφή, σε ποιους έστειλα sms και συνολικά στατιστικά. Αυτές που έψαξα δεν έχουν για κάθε επαφή. Επίσης το MyPhoneExplorer δεν μπορεί να κάνει σύνδεση με τπτ. Έχω το ZTE Blade και windows xp 32. Καμιά βοήθεια?Μόλις δοκίμασα σε windows 7 64 και δουλεύει. Για XP 32 καμιά συμβουλή??? Κατερίνα αμα το βρεις πες το το θέλω κσι εγώ επίσης έχει βρει κανείς πως μπορεί να υπολογίσει τα τηλέφωνα cosmote έναντι των άλλων, για τα απεριόριστα προγράμματα ? Ακόμα και εάν είναι για μερικά νούμερα που είσαι σίγουρος τι είναι και όχι για όλα? Sent from my HTC Desire using Tapatalk
katerina_a_86 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Ποιό icon pack χρησιμοποιείτε για το application organizer?
A3TeRnuS Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Κατερίνα αμα το βρεις πες το το θέλω κσι εγώ επίσης έχει βρει κανείς πως μπορεί να υπολογίσει τα τηλέφωνα cosmote έναντι των άλλων, για τα απεριόριστα προγράμματα ? Ακόμα και εάν είναι για μερικά νούμερα που είσαι σίγουρος τι είναι και όχι για όλα? Sent from my HTC Desire using Tapatalk Υπαρχει κατι τετοιο.Τα τηλ τα υπολογιζει με wildcards! Του ζητας πχ στον ελευθερο χρονο του πακετου COSMOTE να υπολογιζει τα τηλ 697* και 698* ή ακομα και το 693245* πχ που ξερεις οτι ειναι κι αυτο Cosmote αλλα απο μεταφορα απο αλλο δικτυο (φορητοτητα γαρ). Αυτοματα ολα τ αλλα τηλ αφαιρουν χρονο ομιλιας απ τις 2-3-5 ωρες που εχεις γι αλλα δικτυα! Το χρησιμοποιουσα για καποιο διαστημα.3G Watchdog αν θυμαμαι λεγεται ενα απ τα πολλα! Ν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα