Προς το περιεχόμενο

Android Applications

Aztec

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν έβαλα καμία απάντηση απλά έβαλα το αρθρο που λέει ότι αν θέλει ο dev μπορεί να κάνει το App του να μην το μπορείς να το εγκαταστήσεις εκτός Google play store. 

Και αν αυτό το κανουν όλοι οι dev που καταλήγουμε;

Επεξ/σία από Paragontas-x
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 6,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
1 ώρα πριν, Paragontas-x είπε

Δεν έβαλα καμία απάντηση απλά έβαλα το αρθρο που λέει ότι αν θέλει ο dev μπορεί να κάνει το App του να μην το μπορείς να το εγκαταστήσεις εκτός Google play store. 

Και αν αυτό το κανουν όλοι οι dev που καταλήγουμε;

Ναι, δεν ειπα πως εβαλες απαντησεις, σε προετρεψα να διαβασεις τις απαντησεις του αρθρου που εβαλες, συγκεκριμενα αυτην (και αλλες βεβαια) και φαινεται που καταληγουμε :)

Οποτε, ξαναλεω, ας συζητησουμε ό,τι αφορα το θεμα, στο thread των ειδησεων. Επειδη ειναι συγκεκριμενο. Για το θεμα που ανεφερες. 

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Καλημερα.

Εχω ενα smartwatch, με το ημερολογιο της samsung μου εμφανιζει τα γεγονοτα το ημερολόγιο.  Εχω βαλει την εφαρμογη της Google αλλα δεν μου εμφανίζει στο ρολοι τα συμβαντα.

Υπάρχει καποια ρυθμιση; 

• 5 εβδομάδες αργότερα...

Καλημέρα. Υπάρχει κάποιο app για screen mirroring που να δουλεύει χωρίς διαφημίσεις.  Στο iphone που είχα υπήρχε μέσα στις ρυθμίσεις του τηλεφώνου και δούλευε άψογα.

Στο galaxy s23 δεν βλέπω κάτι οπότε προσπάθησα με app από το store τα οποία είναι όλα άθλια 

Σε Android 14 όταν βάλεις να δουλεύει με Gestures εκεί που ήταν τα τρία πλήκτρα σου βγάζει μια σπαστική μπάρα. Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα η τρόπος να φύγει;

19 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

Σε Android 14 όταν βάλεις να δουλεύει με Gestures εκεί που ήταν τα τρία πλήκτρα σου βγάζει μια σπαστική μπάρα. Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα η τρόπος να φύγει;

τι κινητο εχεις ?

Εγω σε samsung και την εχω κανει αορατη τη μπαρα με τα πληκτρα και εχω και gestures ταυτοχρονα και οποιο θελω χρησιμοποιω

33 λεπτά πριν, adi32 είπε

τι κινητο εχεις ?

Εγω σε samsung και την εχω κανει αορατη τη μπαρα με τα πληκτρα και εχω και gestures ταυτοχρονα και οποιο θελω χρησιμοποιω

Realme C67 και ειχα το C55 πριν και εκει καταφερα να την κρυψω τωρα οχι.

Παραδειγμα το Additional Settings που δειχνει εδω σε εμενα δεν υπαρχει.

Σε ενα Tablet με Android 14 παλι καταφερα να την βγαλω με εντολη ADB αλλα οταν το σβηνεις θελει παλι συνδεση στον υπολογιστη και την εντολη ξανα.

12 ώρες πριν, totalius είπε

Καλημέρα. Υπάρχει κάποιο app για screen mirroring που να δουλεύει χωρίς διαφημίσεις.  Στο iphone που είχα υπήρχε μέσα στις ρυθμίσεις του τηλεφώνου και δούλευε άψογα.

Στο galaxy s23 δεν βλέπω κάτι οπότε προσπάθησα με app από το store τα οποία είναι όλα άθλια 

smart view ειναι η επιλογη που θα βρεις. δεν χρειάζεται app

• Like 1

Για το παραπανω προβλημα προσεξα οτι σε κινητα η tablet που εχουν SD επεξεργαστη δεν μπορεις να βγαλεις την μπαρα στα κινητα με Mediatek υπαρχει η επιλογη να βγει.

Το Realme C55 εχει Mediatek εκει βγαινει η μπαρα στο C67 που εχει SD δεν βγαινει.

Σε Tablet Redmi Pad SE που εχει SD δεν βγαινει ενω σε 14T Pro που ειναι Mediatek βγαινει.

Ολα αυτα με Android 14

4 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε

Για το παραπανω προβλημα προσεξα οτι σε κινητα η tablet που εχουν SD επεξεργαστη δεν μπορεις να βγαλεις την μπαρα στα κινητα με Mediatek υπαρχει η επιλογη να βγει.

Το Realme C55 εχει Mediatek εκει βγαινει η μπαρα στο C67 που εχει SD δεν βγαινει.

Σε Tablet Redmi Pad SE που εχει SD δεν βγαινει ενω σε 14T Pro που ειναι Mediatek βγαινει.

Ολα αυτα με Android 14

δες αν μπορεις να βαλεις αυτο το apk που ειναι για Samsung και κανεις αορατη την κατω μπαρα

https://galaxystore.samsung.com/detail/com.samsung.systemui.navillera?langCd=en

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...