Προς το περιεχόμενο

Android Applications

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ψαχνω εφαρμογή που να βαζω στηγματα σε τοποθεσιες που θα εχω ορίσει σαν σημαδια. Δεν ξερω αν γινεται με το Google maps.

Πχ να μην ξερω που βρισκεται ο λευκος πυργος στην Θεσσαλονίκη, να εχω παει μια φορα με εναν γνωστο μου και εγω να αποθήκευση με στιγμα την τοποθεσια ή να ορισω ενα σημαδι και να το εχω στο κινητο ανα πασα στιγμη, ωστε να μπορω να ξαναπαω εκει ή να δωσω σε καποιον αλλον οδηγιες. 

Πολλες φορες οι χαρτες απο την Google σε οδηγουν σε αλλα σημεια. 

Επεξ/σία από Liverpool89
  • Like 1
  • Απαντ. 6,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Δεν χρειαζεσαι εξτρα εφαρμογη για αυτο, γινεται μεσω του Google Maps. Πατα πανω στο σημειο που σε ενδιαφερει, πατα Save και μετα σου εχει επιλογες να δωσεις ονομα κλπ

Δημοσ.

Ετσι την πατησα πηγαμε να κανουμε μια βολτα να δω μερικα μερη που πρεπει να γνωριζω μερικες τοποθεσιες για να δινω οδηγιες, πχ μετα το παρεκκλησι στα 100 μετρα στριψε δεξια και λεω θα τα καταγραφονται στους χαρτες και θα παω στο χρονολογιο της ημερας, να τα επισυμανω, αυτο λογου χρονου που επρεπε να τα δουμε και να γυρισουμε πισω στην δουλεια.

Ε παω μετα στο χρονολογιο και εδειχνε την διαδρομη μιση και πως πηγα μεσα απο την θαλασσα γιατι ημασταν σε παραλιακο μερος.

Επρεπε εκεινη την ωρα να βαζω στιγματα, πραγμα που δεν μπορουσα.

Καλημερα. 

Δημοσ.
Στις 29/6/2024 στις 2:16 ΜΜ, Paragontas-x είπε

Δεν νομίζω να γίνεται με vpn(τουλάχιστον με δωρεάν).

Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι με vpn Δεν μπλοκάρει τις διαφημίσεις.

Απλά το vpn σε κάνει να φαίνεσε οτι είσαι αλλου.

Και με ενδιαφέρει το μπλοκάρισμα σε smart tv με λειτουργικό android και tizen

Το vpn μπλοκάρει τις διαφημίσεις αλλά όχι στην επίσημη εφαρμογή του YouTube. Τουλάχιστον δεν γίνεται με δωρεάν vpn. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αρχικά μιλάμε πάντα για την επισημη εφαρμογή και όχι για άλλες που δεν χρειάζονται καν vpn αφού είναι γι αυτό το σκοπό(Να μπλοκάρουν τις διαφημίσεις του yt) 

Και για πες μου που είπαν ότι το vpn μπλοκάρει της διαφημίσεις; γειά στην ουσία είπα ακριβώς ότι κι εσύ σχετικά με το vpn

Επεξ/σία από Paragontas-x
Δημοσ.

Ψάχνω εφαρμογή Mail που να μπορώ να προσθέσω και τους δύο λογαριασμούς μου. Αυτό που με ενδιαφέρει περισσότερο είναι να υπάρχει η δυνατότητα προγραμματισμένων μηνυμάτων. Κάτι που δεν κάνει η εφαρμογή Yahoo Mail που χρησιμοποιώ τώρα. 

Δημοσ.

Με το FairEmail στο send έχει option  να φύγει το mail σε χρόνο που του ορίζεις. Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά υπάρχει η επιλογή. Το δουλεύω με δύο ,παλιότερα με τρείς λογαριασμούς outlook.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, DREAMAX είπε

Με το FairEmail στο send έχει option  να φύγει το mail σε χρόνο που του ορίζεις. Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά υπάρχει η επιλογή. Το δουλεύω με δύο ,παλιότερα με τρείς λογαριασμούς outlook.

Ευχαριστώ, θα το κοιτάξω.

Δημοσ.

Μήπως υπάρχει τρόπος να μην εμφανίζονται οι διαφημίσεις στα βίντεο στην εφαρμογή Facebook ;Εχω βάλει στις ρυθμίσεις του κινητού το dns.adguard.com, αλλά κόβει μόνο τις διαφημίσεις στα sites του Facebook, όπως και στα άλλα sites.

Δημοσ.
Στις 24/8/2024 στις 11:29 ΠΜ, Liverpool89 είπε

Ετσι την πατησα πηγαμε να κανουμε μια βολτα να δω μερικα μερη που πρεπει να γνωριζω μερικες τοποθεσιες για να δινω οδηγιες, πχ μετα το παρεκκλησι στα 100 μετρα στριψε δεξια και λεω θα τα καταγραφονται στους χαρτες και θα παω στο χρονολογιο της ημερας, να τα επισυμανω, αυτο λογου χρονου που επρεπε να τα δουμε και να γυρισουμε πισω στην δουλεια.

Ε παω μετα στο χρονολογιο και εδειχνε την διαδρομη μιση και πως πηγα μεσα απο την θαλασσα γιατι ημασταν σε παραλιακο μερος.

Επρεπε εκεινη την ωρα να βαζω στιγματα, πραγμα που δεν μπορουσα.

Καλημερα. 

Για δες αυτή: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rayo.savecurrentlocation

• Like 1
Δημοσ.
Στις 25/8/2024 στις 4:18 ΜΜ, lek88 είπε

Ψάχνω εφαρμογή Mail που να μπορώ να προσθέσω και τους δύο λογαριασμούς μου. Αυτό που με ενδιαφέρει περισσότερο είναι να υπάρχει η δυνατότητα προγραμματισμένων μηνυμάτων. Κάτι που δεν κάνει η εφαρμογή Yahoo Mail που χρησιμοποιώ τώρα. 

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.easilydo.mail&listing=edisonmailwebsite

Τo καλυτερο για email 

Βαζεις οσους λογαριασμους θες οτι ειδοποιησεις διαφορετικες θες που ερχονται αμεσως κλπ κλπ 

• Thanks 1
Δημοσ.

Καλησπερα. 

Υπαρχει εφαρμογη ημερολογιου σαν τα κλασσικα που γραφουμε χειρόγραφα, με τις σελιδες.  Κυριως δωρεαν. Βρηκα μια αλλα ειναι επιπληρωμη. 

Κυριως το θελω για να μην κουβαλαω/ξεχναω. Ενω το κινητο δεν το ξεχναω. 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλημερα, υπάρχει κάποια πολύ καλή και αξιόπιστη εφαρμογή που να κόβει τις διαφημίσεις σε EDGE και εφαρμογές?

Με πληρωμή ή και χωρίς.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πλέον η Google θα κόψει της εφαρμογές εκτός Google app store?

Μήπως η Google γίνεται σιγά - σιγά Apple?

Αν γίνει αυτό πως θα μπορούμε να εγκαθιστούμε αρχεία .apk στο android κινητό μας?

Επεξ/σία από Paragontas-x
  • Moderators
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Paragontas-x είπε

Πλέον η Google θα κόψει της εφαρμογές εκτός Google app store?

Μήπως η Google γίνεται σιγά - σιγά Apple?

Αν γίνει αυτό πως θα μπορούμε να εγκαθιστούμε αρχεία .apk στο android κινητό μας?

Διάβασε καλύτερα το αρθρο που εβαλες και τις απαντήσεις του Kurkosdr, δεν κοβει κατι ακριβώς η G, απλα δινει επιλογη στους devs για DRM.

Aλλα! Παρακαλώ ας συνεχίσουμε εκει την οποια συζήτηση, δεν εχει νόημα και εδω και εκει  🙂

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...