monoxromos Δημοσ. 3 Ιουνίου Share Δημοσ. 3 Ιουνίου Δυστυχώς στην Ελλάδα δεν επιτρεπεται η ηχογράφηση συνομιλιών. Δεν νομίζω να υπάρχει κάποιο προγραμμα εντος αν κάνεις το τηλέφωνο σου ...ινδικο ή πακιστανικό! Αναφορά σε κείμενο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slr Δημοσ. 4 Ιουνίου Share Δημοσ. 4 Ιουνίου Στις 3/6/2024 στις 12:41 ΠΜ, megaklhs είπε Καλησπέρα σε όλους ποια είναι η καλύτερη εφαρμογή για να καταγράφει κάποιος κλήσεις του ; Αλλά να μην χρειάζεται κάθε φορά να το ενεργοποιεί.. Να το ενεργοποιήσει 1 φορά και να είναι για πάντα. Και να κρατάω πχ αρχείο στο κινητό μου κάπου η να το συνδέσω πχ με το pc μου και να τα στέλνω εκεί. Ο μόνος τρόπος που ξέρω να δουλεύει είναι αν ρουτάρεις το κινητό σου, κάτι που δεν είναι εύκολο ειδικά για κάποιον που δεν το έχει ξανακάνει και υπάρχει και ο κίνδυνος να καταστρέψεις το κινητό σου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
winer Δημοσ. 8 Ιουνίου Share Δημοσ. 8 Ιουνίου Στις 3/6/2024 στις 12:41 ΠΜ, megaklhs είπε Καλησπέρα σε όλους ποια είναι η καλύτερη εφαρμογή για να καταγράφει κάποιος κλήσεις του ; Αλλά να μην χρειάζεται κάθε φορά να το ενεργοποιεί.. Να το ενεργοποιήσει 1 φορά και να είναι για πάντα. Και να κρατάω πχ αρχείο στο κινητό μου κάπου η να το συνδέσω πχ με το pc μου και να τα στέλνω εκεί. Ποια συσκευή έχεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
monoxromos Δημοσ. 9 Ιουνίου Share Δημοσ. 9 Ιουνίου Η ηχογράφηση μιας συνομιλίας δεν είναι πάντα δόλια και υστερόβουλη πράξη , έχει και πρακτικό αποτέλεσμα στις συχνές επικοινωνίες μας. Ομως πρέπει ο συνομιλητής με κάποιο ηχητικό σήμα να προειδοποιείται ότι ηχογραφείται η συνομιλία. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Klaudio_97 Δημοσ. 26 Ιουνίου Share Δημοσ. 26 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Ξερει κανεις καμια εφαρμογή για iMessage σε android? Εψαξα λιγο και εχω δει πως οτι βγαίνει η apple το ριχνει! Θα με βοηθήσει πολυ στην δουλεια μου μιας και επικοινωνω συχνα με τουριστες και με ξενους αριθμους και προφανώς οι περισσότεροι χρησιμοποιούν iphone. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την κάθε βοήθεια. Επεξ/σία 26 Ιουνίου από Klaudio_97 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxontas2323 Δημοσ. 26 Ιουνίου Share Δημοσ. 26 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 44 λεπτά πριν, Klaudio_97 είπε Ξερει κανεις καμια εφαρμογή για iMessage σε android? Εψαξα λιγο και εχω δει πως οτι βγαίνει η apple το ριχνει! Θα με βοηθήσει πολυ στην δουλεια μου μιας και επικοινωνω συχνα με τουριστες και με ξενους αριθμους και προφανώς οι περισσότεροι χρησιμοποιούν iphone. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την κάθε βοήθεια. Δεν ξέρω αν λειτουργεί το sunbird...εκει δες.. Αλλιώς παρε ενα αιφον ή ipad κτλ Επεξ/σία 26 Ιουνίου από arxontas2323 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Paragontas-x Δημοσ. 28 Ιουνίου Share Δημοσ. 28 Ιουνίου Υπάρχει κάποιο app ή κάποιος τρόπος να μπλοκάρουμε τις διαφημίσεις από την επίσημη YouTube εφαρμογή κυρίως σε τηλεοράσεις με λειτουργικό android??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 29 Ιουνίου Share Δημοσ. 29 Ιουνίου Στις 3/6/2024 στις 12:41 ΠΜ, megaklhs είπε Καλησπέρα σε όλους ποια είναι η καλύτερη εφαρμογή για να καταγράφει κάποιος κλήσεις του ; Αλλά να μην χρειάζεται κάθε φορά να το ενεργοποιεί.. Να το ενεργοποιήσει 1 φορά και να είναι για πάντα. Και να κρατάω πχ αρχείο στο κινητό μου κάπου η να το συνδέσω πχ με το pc μου και να τα στέλνω εκεί. η ηχογράφηση κλήσεων δουλεύει με το cube acr (Σε Samsung τουλαχιστον) Το κατεβάζετε από το site μαζί με το cube acr helper το οποίο θελει να δώσεις δικαιώματα απο τις εφαρμογες. https://cubeacr.app/helper.html 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
angmar Δημοσ. 29 Ιουνίου Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 16 hours ago, Paragontas-x said: Υπάρχει κάποιο app ή κάποιος τρόπος να μπλοκάρουμε τις διαφημίσεις από την επίσημη YouTube εφαρμογή κυρίως σε τηλεοράσεις με λειτουργικό android??? VPN με έξοδο τη γειτονική Αλβανία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Paragontas-x Δημοσ. 29 Ιουνίου Share Δημοσ. 29 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Δεν νομίζω να γίνεται με vpn(τουλάχιστον με δωρεάν). Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι με vpn Δεν μπλοκάρει τις διαφημίσεις. Απλά το vpn σε κάνει να φαίνεσε οτι είσαι αλλου. Και με ενδιαφέρει το μπλοκάρισμα σε smart tv με λειτουργικό android και tizen Επεξ/σία 29 Ιουνίου από Paragontas-x Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leros2004 Δημοσ. 29 Ιουνίου Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 19 hours ago, Paragontas-x said: Υπάρχει κάποιο app ή κάποιος τρόπος να μπλοκάρουμε τις διαφημίσεις από την επίσημη YouTube εφαρμογή κυρίως σε τηλεοράσεις με λειτουργικό android??? Υπάρχει https://github.com/yuliskov/SmartTube 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Paragontas-x Δημοσ. 29 Ιουνίου Share Δημοσ. 29 Ιουνίου Αυτό δεν μπλοκάρει τις διαφημίσεις στην έδρα ότι του youtube είναι εντελώς άλλη εφαρμογή με πολύ χάλια μενού. Και κάτι που να μπορεί να μπει και σε τηλεοράσεις που δεν έχουν λειτουργικό android; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leros2004 Δημοσ. 29 Ιουνίου Share Δημοσ. 29 Ιουνίου Αν θέλεις ωραία μενού, μπλοκ στην έδρα, και σε tv χωρίς android τότε μάλλον πρέπει να πληρώσεις στο youtube. Δύσκολα τσάμπα όλα τα παραπάνω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 8 Ιουλίου Share Δημοσ. 8 Ιουλίου Καλο προγραμμα αναπαραγωγης ταινιων να υποστηριζει και 4k το θελω για τον Projector Wemax Vogue Pro που εχει Android Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GATE123 Δημοσ. 18 Ιουλίου Share Δημοσ. 18 Ιουλίου Στις 8/7/2024 στις 6:13 ΜΜ, LLLEFTERIS είπε Καλο προγραμμα αναπαραγωγης ταινιων να υποστηριζει και 4k το θελω για τον Projector Wemax Vogue Pro που εχει Android https://play.google.com/store/apps/details?id=org.videolan.vlc 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα