tarantules Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 16 hours ago, tarantules said: Ψάχνω χρονόμετρο που ανα ένα λεπτό να ακούγετε ένας ήχος πχ μπιπ ώστε να καταλαβαίνω οτι πέρασε το λεπτό ή ιδανικά να του ορίζω εγώ κάθε πότε θα ακούγετε.Έχετε τίποτα υπόψη; Είτε free είτε paid δεν υπάρχει θέμα. Αν τυχόν ενδιαφέρεται και κάποιος άλλος για τέτοια εφαρμογή , βρήκα την Tabata Timer: Interval Timer στην οποία μπορείς να ορίσεις και κάθε πότε θα ακούγεται το ηχητικό. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retrial Δημοσ. 5 Απριλίου Share Δημοσ. 5 Απριλίου Στις 10/1/2024 στις 10:34 ΠΜ, stormrain είπε Ευχαριστώ! Δεν με χαλάει αυτο, ισα ισα, μπορω να της το εγκαταστήσω και να το ενεργοποιει οταν χρειαζεται, γιατί αν το anydesk τρεχει συνέχεια οπως λες και καταναλώνει μπαταρια, δεν βολεύει. Rustdesk λοιπον! Υπάρχει και το HopToDesk που είναι επίσης open source και καλό. Δεν το χρησιμοποιώ προσωπικά απλά το αναφέρω αν θες να το δεις και αυτό. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
monoxromos Δημοσ. 5 Απριλίου Share Δημοσ. 5 Απριλίου Γεια χαρά αν ξέρεις πες μου το HopToDesk μπορεί να συνδεθεί με απομακρυσμένη οθόνη χωρίς επιβεβαιωση ή αποδοχή από την άλλη πλευρά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retrial Δημοσ. 5 Απριλίου Share Δημοσ. 5 Απριλίου 48 λεπτά πριν, monoxromos είπε Γεια χαρά αν ξέρεις πες μου το HopToDesk μπορεί να συνδεθεί με απομακρυσμένη οθόνη χωρίς επιβεβαιωση ή αποδοχή από την άλλη πλευρά; Δεν το γνωρίζω αυτό σόρρυ, όπως είπα δεν το χρησιμοποιώ απλά το αναφέρω σαν εναλλακτική. Μπορείς να ρωτήσεις στο Reddit τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
monoxromos Δημοσ. 5 Απριλίου Share Δημοσ. 5 Απριλίου ΟΚ βρήκα την ρύθμιση,στο μεταξύ κοιτάζοντας το Rustdesk είδα μια προειδοποίηση... WARNING: YOU MAY BE BEING SCAMMED! If you are on the phone with someone you DON'T know AND TRUST who has asked you to install RustDesk, do not install and hang up immediately. They are likely a scammer trying to steal your money or other private information. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgolavos Δημοσ. 14 Απριλίου Share Δημοσ. 14 Απριλίου (επεξεργασμένο) On 05/04/2024 at 18:09, Retrial said: Υπάρχει και το HopToDesk που είναι επίσης open source και καλό. Δεν το χρησιμοποιώ προσωπικά απλά το αναφέρω αν θες να το δεις και αυτό. Το HopToDesk ειναι fork του RustDesk και σε αρκετα forum το θεωρουν υποπτο επειδη δεν αναφερουν πουθενα οτι ειναι fork. Επισης ειχα αντιμετωπισει προβληματα με την συνδεσημοτητα και την οθονη να αναβοσβηνει οποτε το εχω μονο σαν εναλλακτικη λυση On 05/04/2024 at 20:55, monoxromos said: ΟΚ βρήκα την ρύθμιση,στο μεταξύ κοιτάζοντας το Rustdesk είδα μια προειδοποίηση... WARNING: YOU MAY BE BEING SCAMMED! If you are on the phone with someone you DON'T know AND TRUST who has asked you to install RustDesk, do not install and hang up immediately. They are likely a scammer trying to steal your money or other private information. Νομιζω οτι αυτο ειναι ενα μηνυμα που εμφανιζεται γενικα καθε φορα που κανεις install εφαρμογη remote control Επεξ/σία 14 Απριλίου από giorgolavos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bitbit Δημοσ. 2 Μαϊου Share Δημοσ. 2 Μαϊου ψάχνω μια εφαρμογή να την βάλω στην οθόνη του αυτοκινήτου για διαχείριση της μουσικής. Έχω φορτώσει με μερικά GB μουσικής και γίνεται χαμός. Τώρα έχω το aimp και μάλλον θα μείνω με αυτό αν δε βρω κάτι καλύτερο. Δοκίμασα και το vlc αλλά αυτό είναι για βίντεο κυρίως. Πολύ ωραίο το aimp αλλά ρωτάω μήπως και έχει κανείς καμια καλύτερη πρόταση. Θα μου άρεσε πχ να είναι όπως το vlc, να εμφανίζονται οι δίσκοι με φωτογραφία (thumbnails), να εμφανίζει τους στίχους, ταξινόμηση ανά καλλιτέχνη, είδος.... Οι πληροφορίες εννοείται υπάρχουν στα αρχεία. Δε θέλω να ψάχνει στο νετ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leros2004 Δημοσ. 2 Μαϊου Share Δημοσ. 2 Μαϊου (επεξεργασμένο) 1 hour ago, Bitbit said: ψάχνω μια εφαρμογή να την βάλω στην οθόνη του αυτοκινήτου για διαχείριση της μουσικής. Έχω φορτώσει με μερικά GB μουσικής και γίνεται χαμός. Τώρα έχω το aimp και μάλλον θα μείνω με αυτό αν δε βρω κάτι καλύτερο. Δοκίμασα και το vlc αλλά αυτό είναι για βίντεο κυρίως. Πολύ ωραίο το aimp αλλά ρωτάω μήπως και έχει κανείς καμια καλύτερη πρόταση. Θα μου άρεσε πχ να είναι όπως το vlc, να εμφανίζονται οι δίσκοι με φωτογραφία (thumbnails), να εμφανίζει τους στίχους, ταξινόμηση ανά καλλιτέχνη, είδος.... Οι πληροφορίες εννοείται υπάρχουν στα αρχεία. Δε θέλω να ψάχνει στο νετ Poweramp έχεις δοκιμάσει? Επεξ/σία 2 Μαϊου από leros2004 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paiktaras69 Δημοσ. 22 Μαϊου Share Δημοσ. 22 Μαϊου Προσπαθώ να επιλέξω τον βοηθό google ως τον προεπιλεγμένο βοηθό σε συσκευή sasmung, όπως θα δείτε στην φωτό δεν μου δίνει πρόσβαση στο κουμπί δεξιά. Τι πρέπει να κάνω ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ardi21 Δημοσ. 31 Μαϊου Share Δημοσ. 31 Μαϊου (επεξεργασμένο) Eχω μια ερωτηση για Telegram και Signal γιατι εχω μπερδευτει. Οταν εχεις δημιουργησει username σε αυτες τις εφαρμογες και το δινεις σε εναν αγνωστο -εκτος του contact list σου- αυτος θα μπορει να δει το τηλεφωνο σου στην συνομιλια η βλεπει μονο το username σου? Επεξ/σία 31 Μαϊου από ardi21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makiss8 Δημοσ. 31 Μαϊου Share Δημοσ. 31 Μαϊου 22 λεπτά πριν, ardi21 είπε Eχω μια ερωτηση για Telegram και Signal γιατι εχω μπερδευτει. Οταν εχεις δημιουργησει username σε αυτες τις εφαρμογες και το δινεις σε εναν αγνωστο -εκτος του contact list σου- αυτος θα μπορει να δει το τηλεφωνο σου στην συνομιλια η βλεπει μονο το username σου? στο τελεγκραμ πας ρυθμισεις και οριζεις να θελεις να φαινεται το κινητο σου στο προφιλ σου, στη συνομιλια βλεπει το ονομα σου, τωρα αν πατησει πανω στο ονομα να παει στο προφιλ του και το εχεις ανοιχτο ναι φαινεται το κινητο σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ardi21 Δημοσ. 31 Μαϊου Share Δημοσ. 31 Μαϊου 14 minutes ago, makiss8 said: στο τελεγκραμ πας ρυθμισεις και οριζεις να θελεις να φαινεται το κινητο σου στο προφιλ σου, στη συνομιλια βλεπει το ονομα σου, τωρα αν πατησει πανω στο ονομα να παει στο προφιλ του και το εχεις ανοιχτο ναι φαινεται το κινητο σου Οπότε εγώ που έχω βάλει να μην φαίνεται σε κανέναν το κινητό δέν το βλέπει πουθενά, σωστά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makiss8 Δημοσ. 31 Μαϊου Share Δημοσ. 31 Μαϊου 2 ώρες πριν, ardi21 είπε Οπότε εγώ που έχω βάλει να μην φαίνεται σε κανέναν το κινητό δέν το βλέπει πουθενά, σωστά; σωστα !! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sablj Δημοσ. 31 Μαϊου Share Δημοσ. 31 Μαϊου Καλησπέρα σε όλους.. Ποια εφαρμογή προτείνεται για επεξεργασία βίντεο στο κινητό ? Βασικά θέλω να βάλω μουσική πάνω από το βίντεο (κάτι σαν το storybeat αλλά χωρίς να έχει το υδατογράφημα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
megaklhs Δημοσ. 3 Ιουνίου Share Δημοσ. 3 Ιουνίου Καλησπέρα σε όλους ποια είναι η καλύτερη εφαρμογή για να καταγράφει κάποιος κλήσεις του ; Αλλά να μην χρειάζεται κάθε φορά να το ενεργοποιεί.. Να το ενεργοποιήσει 1 φορά και να είναι για πάντα. Και να κρατάω πχ αρχείο στο κινητό μου κάπου η να το συνδέσω πχ με το pc μου και να τα στέλνω εκεί. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα