Προς το περιεχόμενο

Android Applications

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, jim_p είπε

Μετα απο αυτο, οταν εκανες το λογαριασμο σου, δεν εβαλες ετος γεννησης ωστε να ξερει η google τουλαχιστον ποσο εισαι?

Δεν θυμάμαι πως το βλέπω αυτό?

• Απαντ. 6,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
12 ώρες πριν, jim_p είπε

Μετα απο αυτο, οταν εκανες το λογαριασμο σου, δεν εβαλες ετος γεννησης ωστε να ξερει η google τουλαχιστον ποσο εισαι?

Ναι έβαλα 

Δημοσ.
16 ώρες πριν, jim_p είπε

Για αρχη, δεν παιζει να εισαι logged in με τον ιδιο λογαριασμο που εισαι και στο κινητο και το youtube στο pc να μην σου ζηταει verification.

Τωρα τελευταια jim και εμενα για να δω ενα συγκεκριμένο τραγουδι(archive-fuck u) ,μου ζηταει επιβεβαιωση ηλικιας ,πιστωτικη ή ταυτοτητα. Πιθανον ο uploader το εκανε 18+. Στο θεμα: ενας μικρος φτιαχνει λογαριασμο μονος και για να αποφυγει τον γονικο ελεγχο βαζει χρονολογια ο.τι να'ναι... Οταν ανοιξει ομως ενα "ακαταλληλο" βιντεο,τον τσακωνουν εκει,ζητωντας ταυτοτητα για επαληθευση

Δημοσ.

Αυτό για την επαλήθευση της ηλικίας έχει workaround. Δοκιμασμένο και από εμένα. Τη λύση τη βρήκα από σχόλια του Reddit. Αν δεν θέλετε να βάλετε τα στοιχεία σας, ψάχνετε στο google εικόνες για "lost id card" βρίσκετε μια τυχαία ευρωπαϊκή που να είναι ευαναγνωστη, βάζετε στις ρυθμίσεις του google την ημερομηνία γέννησης που έχει πάνω η κάρτα και τέλος κάνετε upload την εικόνα της fake id που βρήκατε. 

Δημοσ.
Στις 27/8/2021 στις 2:23 ΜΜ, bele είπε

Αυτό μου συμβαίνει συχνα όταν μπαίνω γενικά σε οποιαδήποτε σελίδα της google με vpn...πχ με το ExpressVpn. Απ' ότι καταλαβαίνω συμβαίνει επειδή η google εντοπίζει ότι μπαίνουν διαφορετικοί χρήστες από την ίδια ip, ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων. Ανοιγοκλείνω το vpn, λύνω δύο τρια captcha και τελικά θα μπει.

Εμπαιναν και δικοί μου άνθρωποι στο ίδιο δίκτυο, όμως το έκανε μόνο στο private mode.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
54 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε

Εμπαιναν και δικοί μου άνθρωποι στο ίδιο δίκτυο, όμως το έκανε μόνο στο private mode.

Καταλαβαίνω τι λες, αλλά εγώ εννοώ ότι ίσως το google βλέπει ότι χρησιμοποιούνε πολλοί την ip του σέρβερ του vpn με το οποίο συνδέεσαι και γι'αυτό το μπλοκάρει με captcha. Δεν παίρνω όρκο ότι συμβαίνει αυτό, το captcha το εμφανίζει μόνο με μερικά vpn και σε μερικούς σέβερς μόνο...με άλλα vpn δουλεύει μια χαρά

Επεξ/σία από bele
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γιατί στον browser Firefox στο κινητό μου τα δείχνει έτσι τα βίντεο https://www.imagebam.com/view/ME3CRRO και λέει στο κουτάκι 

no video with supported format and mime type found ??? Και δεν μπορώ να διακρίνω ποιο βίντεο είναι ποιο ποιο θέλω να κατεβάσω πως το λένε???...

Ενώ στο chrome τα δείχνει άλλιος έτσι 

https://www.imagebam.com/view/ME3CRRN

παρόλο που κάνει αυτό https://www.imagebam.com/view/ME3CRRM το μικρό σπάσιμο στην εικόνα πως το λένε του βίντεο?? Και δεν βγάζει κανένα μύνημα....αλλά αργή πολύ να μου τα κατεβάσει με των chrome browser και χάνω χρόνο εν σύγκριση με το Mozilla που μου τα κατεβάζει τα βίντεο σε δευτερόλεπτα δεν προλαβαίνω να κατεβάσω την κουρτίνα να δω την εξέλιξη λήψης έχει κατέβει.....  Γιατί αργή τόσο πολύ να μου κατεβάσει τα story ο chrome?????

Screenshot_2021-09-04-08-01-52-735_org.mozilla.firefox.jpg

Screenshot_2021-09-04-08-02-36-681_com.android.chrome.jpg

Screenshot_2021-09-04-08-11-11-870_com.miui.gallery.jpg

Επεξ/σία από Vasilis T 92
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 28/8/2021 στις 7:17 ΠΜ, jim_p είπε

Για αρχη, δεν παιζει να εισαι logged in με τον ιδιο λογαριασμο που εισαι και στο κινητο και το youtube στο pc να μην σου ζηταει verification.

Δεν είναι το κλασικό που ζητάει log in, είναι νέο και στο ζητάει ακόμη και να είσαι συνδεδεμένος και να έχεις βάλει ημερομηνία γέννησης. Δεν έχει κάνει τίποτα ο uploader, η Google αποφασίζει ποια είναι mature videos και το ζητάει. Μπορεί ένα βίντεο να έπαιζε παλιότερα και τώρα όχι. Το ζήτησε η Ευρωπαϊκή Ένωση, εκτός EE δεν υπάρχει και έχει σχεδόν ένα χρόνο η ιστορία, απλώς τώρα έχουν πολλαπλασιαστεί τα βίντεο που εμφανίζεται.

Δεν πιάνουν οι κλασικές μέθοδοι, μόνο με άλλο player μπορείς να τα δεις (πχ. NewPipe). Σε PC μόνο ένα fork του youtube-dl έχω βρει που μπορεί να τα κατεβάσει (το yt-dlp).

Επεξ/σία από BadBoy
Δημοσ.
20 ώρες πριν, BadBoy είπε

Δεν είναι το κλασικό που ζητάει log in, είναι νέο και στο ζητάει ακόμη και να είσαι συνδεδεμένος και να έχεις βάλει ημερομηνία γέννησης. Δεν έχει κάνει τίποτα ο uploader, η Google αποφασίζει ποια είναι mature videos και το ζητάει. Μπορεί ένα βίντεο να έπαιζε παλιότερα και τώρα όχι. Το ζήτησε η Ευρωπαϊκή Ένωση, εκτός EE δεν υπάρχει και έχει σχεδόν ένα χρόνο η ιστορία, απλώς τώρα έχουν πολλαπλασιαστεί τα βίντεο που εμφανίζεται.

Δεν πιάνουν οι κλασικές μέθοδοι, μόνο με άλλο player μπορείς να τα δεις (πχ. NewPipe). Σε PC μόνο ένα fork του youtube-dl έχω βρει που μπορεί να τα κατεβάσει (το yt-dlp).

Δεν θα διαφωνησω σε ο.τι λες... Αλλα σχετικα με τι εχει επιλεξει ο uploader ,εχω αμφιβολιες... Π.χ. πιο πανω αναφερω ενα συγκεκριμένο τραγουδι(archive - f u). Καταλαβαινω λογω φρασεολογιας να απαιτει διευκρινηση ηλικιας... Το θεμα ειναι οτι το συνεχιζω να το ακουω απο αλλους uploaders χωρις προβλημα

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, Tsilitheo2 είπε

Δεν θα διαφωνησω σε ο.τι λες... Αλλα σχετικα με τι εχει επιλεξει ο uploader ,εχω αμφιβολιες... Π.χ. πιο πανω αναφερω ενα συγκεκριμένο τραγουδι(archive - f u). Καταλαβαινω λογω φρασεολογιας να απαιτει διευκρινηση ηλικιας... Το θεμα ειναι οτι το συνεχιζω να το ακουω απο αλλους uploaders χωρις προβλημα

Ναι, γιατί οι άλλοι δεν έχουν αρκετά views για να τους πετύχει η Google ακόμη. Μπορείς να διαβάσεις περί του θέματος, δεν είναι επιλογή του uploader.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
56 λεπτά πριν, Vasilis T 92 είπε

Πώς να κατεβάζουμε βίντεο από το YouTube χωρίς των περιορισμό 1080p από  κινητό,???

Αν το βίντεο είναι ανεβασμένο στα 1080p τότε μπορείς και από εδώ https://m.freemake.com/gr/free_video_downloader/ 

Κάνεις copy paste το link του βίντεο.

Εγώ έχω το TubeMate σαν πρόγραμμα.

Επεξ/σία από GATE123

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...