vforvaggelis Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 46 λεπτά πριν, Kostasspil είπε Κάποιο αξιόλογο password manager έχετε να προτείνετε; Πόσο ασφαλείς είναι τέτοιες εφαρμογές; https://keepass.info/ Το χρησιμοποιω πολλα χρονια!
Kostasspil Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 2 minutes ago, vforvaggelis said: Το χρησιμοποιω πολλα χρονια! Είναι safe το να καταχωρούνται εκεί τα passwords? Mιλάμε για τραπεζικούς λογαριασμούς κλπ οπότε καταλαβαίνεις τον δισταγμό
bele Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Δες το bitwarden, το χρησιμοποιώ 2 χρόνια και δεν με έχει απογοητεύσει. Είναι open source, έχει εφαρμογές σε όλες τις πλατφόρμες, τους browsers, σε android, PC κτλπ και ενημερώνεται συχνά. Τσεκαρε και reviews στο ίντερνετ. Μετά από δικο μου ψάξιμο, φαίνεται να είναι από τα πιο ασφαλή και εύχρηστα ταυτόχρονα. Επεξ/σία 4 Αυγούστου 2021 από bele 1 1
Kostasspil Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 19 hours ago, bele said: Δες το bitwarden, το χρησιμοποιώ 2 χρόνια και δεν με έχει απογοητεύσει. Είναι open source, έχει εφαρμογές σε όλες τις πλατφόρμες, τους browsers, σε android, PC κτλπ και ενημερώνεται συχνά. Τσεκαρε και reviews στο ίντερνετ. Μετά από δικο μου ψάξιμο, φαίνεται να είναι από τα πιο ασφαλή και εύχρηστα ταυτόχρονα. Στο F droid είναι αυτό; Thanks!
jim_p Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 Οχι στο κανονικο fdroid repo, αλλα εχει δικο του repo για fdroid. https://mobileapp.bitwarden.com/fdroid/ 1
Kostasspil Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να εμφανίζει info της μπαταρίας, (πιο πολύ temperature)? To BatteryBot, βγάζει μόνο ποσοστό και τα υπόλοιπα, πρέπει να ανοίξεις το app για να τα δεις.
AntiCambeR Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, Kostasspil είπε Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να εμφανίζει info της μπαταρίας, (πιο πολύ temperature)? To BatteryBot, βγάζει μόνο ποσοστό και τα υπόλοιπα, πρέπει να ανοίξεις το app για να τα δεις. Ακυρο, δυστυχώς δεν έχει αυτό που θές. Ομως στις ρυθμίσεις ειδοποιήσεων, έχει και alarm, ανάλογα το ποσοστό που θα ρυθμίσεις στο menu. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.digibites.accubattery Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2021 από AntiCambeR 1
ilias78 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Κάποια εφαρμογή για δημιουργία ringtones? Βασικα να βρίσκει το μουσικο κομμάτι μέσα από το intrrnet κ να δημιουργεί το ringtone. Γιατί το audiko κάνει κάτι κόλπα κ δεν αποθηκεύει τον ήχο. Επεξ/σία 13 Αυγούστου 2021 από ilias78
turbat0s Δημοσ. 13 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2021 Έχει ξανααναφερθεί αλλά δεν το βρίσκω. Εφαρμογή που να κόβει τις διαφημίσεις στυλ adaway αλλά για μη root συσκευή? Ιδανικά όχι τύπου blokada , dns66 κλπ.
Moderators stormrain Δημοσ. 13 Αυγούστου 2021 Moderators Δημοσ. 13 Αυγούστου 2021 14 λεπτά πριν, turbat0s είπε Έχει ξανααναφερθεί αλλά δεν το βρίσκω. Εφαρμογή που να κόβει τις διαφημίσεις στυλ adaway αλλά για μη root συσκευή? Ιδανικά όχι τύπου blokada , dns66 κλπ. Χρησιμοποιώ το AdGuard και κοβει τα πάντα σχεδον. 1
leros2004 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2021 39 λεπτά πριν, turbat0s είπε Έχει ξανααναφερθεί αλλά δεν το βρίσκω. Εφαρμογή που να κόβει τις διαφημίσεις στυλ adaway αλλά για μη root συσκευή? Ιδανικά όχι τύπου blokada , dns66 κλπ. Δεν χρειάζεται εφαρμογή. Ψάξε στις ρυθμίσεις και γράψε :
GATE123 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2021 48 λεπτά πριν, turbat0s είπε Έχει ξανααναφερθεί αλλά δεν το βρίσκω. Εφαρμογή που να κόβει τις διαφημίσεις στυλ adaway αλλά για μη root συσκευή? Ιδανικά όχι τύπου blokada , dns66 κλπ. Για που να κόβει? YouTube ή Browser.
turbat0s Δημοσ. 13 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2021 3 λεπτά πριν, GATE123 είπε Για που να κόβει? YouTube ή Browser. Έχω ήδη vanced και opera. Σε κάποιες εφαρμογές όμως έχω διαφημίσεις.
GATE123 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2021 7 ώρες πριν, turbat0s είπε Έχω ήδη vanced και opera. Σε κάποιες εφαρμογές όμως έχω διαφημίσεις. Δες αν λειτουργεί το AppBrain Ad Detector 1
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2021 12 ώρες πριν, turbat0s είπε Έχει ξανααναφερθεί αλλά δεν το βρίσκω. Εφαρμογή που να κόβει τις διαφημίσεις στυλ adaway αλλά για μη root συσκευή? Ιδανικά όχι τύπου blokada , dns66 κλπ. adaway είναι πλέον και για μη ρουτ συσκευές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα