patrickdrd Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 ναι, συμφωνω, swype forever, μεχρι θανατου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saruman123 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 34 λεπτά πριν, patrickdrd είπε ναι, συμφωνω, swype forever, μεχρι θανατου Στην φωνητική εντολή τα σημεία στίξης δεν υποστηρίζονται πλέον. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Δεν την χρησιμοποιω, ουδεποτε την εχω χρησιμοποιησει, οσο δουλευουν συρσιμο και συγχρονισμος, καλα ειμαστε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saruman123 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, patrickdrd είπε Δεν την χρησιμοποιω, ουδεποτε την εχω χρησιμοποιησει, οσο δουλευουν συρσιμο και συγχρονισμος, καλα ειμαστε Ούτε και γω ,απλά επειδή μου το είπαν και το έψαξα λίγο. Εγώ χρησιμοποιώ της Google εξάλλου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntiCambeR Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Εμένα με βολεύει η διάταξη των συμβόλων στο Go Keyboard στο παλιό κινητό,αλλάζει γλώσσα με πάτημα πλήκτρο και οχι με σύρσιμο. Στο άλλο κινητό έβαλα το Swiftkey,δεν έχω συνηθίσει την διάταξη των συμβόλων,πχ δεν βρίσκω τις παύλες,αλλά εχεί καλή πρόβλεψη. Και το Google Keyboard πρέπει να είναι καλό,δεν το έχω χρησιμοποιήσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilis T 92 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Θελω να μπλοκαρω της διαφημισεις απο αυτην την εφαρμογη http://yoump34.com/pages/instagram-save-story-videos-images-android-app.php Που μου πεταγονται καθε τρεις και λιγο μπροστα μου υπαρχει τροπος???? Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2018 από Vasilis T 92 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fmarkos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Vasilis T 92 είπε Θελω να μπλοκαρω της διαφημισεις απο αυτην την εφαρμογη http://yoump34.com/pages/instagram-save-story-videos-images-android-app.php Που μου πεταγονται καθε τρεις και λιγο μπροστα μου υπαρχει τροπος???? Μόνο αν είσαι root Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saruman123 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, Vasilis T 92 είπε Θελω να μπλοκαρω της διαφημισεις απο αυτην την εφαρμογη http://yoump34.com/pages/instagram-save-story-videos-images-android-app.php Που μου πεταγονται καθε τρεις και λιγο μπροστα μου υπαρχει τροπος???? Παιχνίδι είναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Απο το κακο στο χειροτερο μου φαινεται οτι παει το google phone και θα το πεταξω μαζι με την υπολοιπη οικογενεια του (google contacts + google messages) να ησυχασω. Μετα την προσφατη ενημερωση, τα αγαπημενα, απο τα metro-like πλακιδια που ειχαν για καθε επαφη, αποκτησανε αυτα τα τεραστια... χαλια. 4 φορες μεγαλυτερα απο αυτα των απλων επαφων και με την τρεχουσα διαταξη πρεπει να σκρολλαρω για να δω τις επαφες με πιο συχνη επικοινωνια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilis T 92 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Στις 9/12/2018 στις 7:17 ΠΜ, fmarkos είπε Μόνο αν είσαι root ειμαι αρχαριος και δεν ξερω απο αυτα επισης δεν ξερω αγγλικα και φοβαμαι να κανω root το κινητο. Στις 9/12/2018 στις 10:47 ΠΜ, saruman123 είπε Παιχνίδι είναι? ΟΧΙ! εφαρμογή είναι! για να κατεβάζω Instagram Stories Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saruman123 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 15 λεπτά πριν, Vasilis T 92 είπε ΟΧΙ! εφαρμογή είναι! για να κατεβάζω Instagram Stories Οπότε η εφαρμογή έχει διαφημίσεις. Πρέπει να την ξηλώσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilis T 92 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, saruman123 είπε Οπότε η εφαρμογή έχει διαφημίσεις. Πρέπει να την ξηλώσεις. Ναι αλλα πως?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saruman123 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, Vasilis T 92 είπε Ναι αλλα πως?? Πήγαινε στις Ρυθμίσεις > Apps Εκεί βρες την εφαρμογή και κάνε απεγκατάσταση ή απενεργοποίηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilis T 92 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, saruman123 είπε Πήγαινε στις Ρυθμίσεις > Apps Εκεί βρες την εφαρμογή και κάνε απεγκατάσταση ή απενεργοποίηση Μου βγαζει αυτα... τι να πατησω απο τα δυο??? Μόλις τώρα, Vasilis T 92 είπε Μου βγαζει αυτα... τι να πατησω απο τα δυο??? Επισης ξεχασα να αναφερω οτι μου βγαζει και αυτο το μυνημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saruman123 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Το πρώτο (ΚΑΤΑΡΓ.ΕΓΚΑΤ.) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα