jim_p Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Οχι, και ουτε προκειται να ασχοληθω για να το ρουταρω εγω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fmarkos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 12 λεπτά πριν, jim_p είπε Οχι, και ουτε προκειται να ασχοληθω για να το ρουταρω εγω. Το Link2sd θέλει root Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Απαιραιτητα? Θυμαμαι ενας φιλο μου το ειχε στο παλιο του κινητο χωρις root. Samsung και εκεινο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saruman123 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, jim_p είπε Απαιραιτητα? Θυμαμαι ενας φιλο μου το ειχε στο παλιο του κινητο χωρις root. Samsung και εκεινο. Ρουταρησμα 100% Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Καλησπέρα παίδες. Θα ήθελα να μου προτείνετε ένα πληκτρολόγιο. Από τότε που σταμάτησε το Swype δεν έψαξα για κάποιο άλλο και προσπαθούσα να συμβιώσω με της γκουγκλ, αλλά δεν την παλεύω άλλο. Τι προτείνετε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grim Ripper Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 SwiftKey. Χρόνια τώρα με έχει βολέψει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 9 λεπτά πριν, Grim Ripper είπε SwiftKey. Χρόνια τώρα με έχει βολέψει. Θα το δοκιμάσω. Είναι τόσο καλό όπως ήταν το swype; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fmarkos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, billomnia είπε Θα το δοκιμάσω. Είναι τόσο καλό όπως ήταν το swype; Ίσως και καλύτερο σε πολλά σημεία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tornado Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 36 λεπτά πριν, billomnia είπε Θα το δοκιμάσω. Είναι τόσο καλό όπως ήταν το swype; ΚΑι touchpal... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 5 λεπτά πριν, tornado είπε ΚΑι touchpal... Μπράβο και δεν το θυμόμουν, το είχα χρησιμοποιήσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tornado Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, billomnia είπε Μπράβο και δεν το θυμόμουν, το είχα χρησιμοποιήσει Τα εχω και τα δυο και τα αλλαζω κατα καιρους. Νομιζω το touchpal ειναι πιο πολυ για πιτσιρικαδες με ολα αυτα τα μπλιμπλικια που εχει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 6 λεπτά πριν, tornado είπε Τα εχω και τα δυο και τα αλλαζω κατα καιρους. Νομιζω το touchpal ειναι πιο πολυ για πιτσιρικαδες με ολα αυτα τα μπλιμπλικια που εχει! Ναι το κατάλαβα αυτό από το playstore. Για την ώρα έβαλα SwiftKey και βλέπουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Simple keyboard. Ενα απλο fork του gboard ειναι, χωρις το bloat (emoji, gestures, spell checking, φωνητικη πληκτρολογιση κλπ) και λιγοτερο απο το 1/50 του μεγεθους του. https://play.google.com/store/apps/details?id=rkr.simplekeyboard.inputmethod Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2018 από jim_p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JPep04 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Τελευταία πήγα από Swiftkey σε anysoft keyboard..Δεν έχει swype αλλα το βρηκα πολυ βολικο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 13 ώρες πριν, JPep04 είπε Τελευταία πήγα από Swiftkey σε anysoft keyboard..Δεν έχει swype αλλα το βρηκα πολυ βολικο Δεν μπορώ χωρίς swype. Είχα το swype χρόνια αγορασμένο και με είχε μάθει. Οπότε τώρα κάποιες φορές που χρειαζόμουν στο gboard να πληκτρολογήσω ξενέρωνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα