therock Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Υπαρχει καποιος τροπος να εκτελω κλησεις κινητου απο PC? Προσοχη, οχι να συνδεθω με PC πχ με Airdroid Και η κληση να γινεται απο το PC, Και να πρεπει να χω ακουστικα με μικροφωνα συνδεδεμενα. Εννοω να παταω σε τηλεφωνα στο PC Και να μου στελνει την κληση στο κινητο ΠΧ εχω ενα excel Που γραφω τηλεφωνα, παταω εκει και μου εκτελει κληση στο κινητο πιανω τη συσκευη στα χερια μου και μιλαω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gioiliop7 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 19 ώρες πριν, Bourdoulas είπε Όταν θα κάνεις επαναφορά του αντίγραφου ασφαλείας στο νέο κινητό θα επαναφέρει και τα αποθηκευμένα δίκτυα. πως θα το κανω επαναφορα,αφου δεν ξερω που βρισκεται το αρχειο της επαναφορας; εννοεις συγχρονισμο; και επισης δεν υπαρχει συγκεκριμενη επιλογη για κωδικους wifi κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Όταν πάρεις καινούργιο κινητό και βαλεις τον Google account σου θα σε ρωτήσει αν θέλεις να επαναφέρεις κάποιο backup σου και δείξει τα διαθέσιμα backup που έχεις στον λογαριασμό σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gioiliop7 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Στις 15/11/2018 στις 2:25 ΜΜ, Bourdoulas είπε Όταν πάρεις καινούργιο κινητό και βαλεις τον Google account σου θα σε ρωτήσει αν θέλεις να επαναφέρεις κάποιο backup σου και δείξει τα διαθέσιμα backup που έχεις στον λογαριασμό σου. να σαι καλα φιλε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilis T 92 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Με πεταει εξω τo instagram τι να κανω;; Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2018 από Vasilis T 92 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill_viper Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, Vasilis T 92 είπε Με πεταει εξω τo instagram τι να κανω;; Για δοκίμασε πρώτα clear cache, και αν δε δουλέψει, έπειτα clear data. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Ειχα το easy radio delayer για καθυστερηση ηχου στους ραδιοφωνικους σταθμους αλλα σταματησε να λειτουργει https://easy-radio-delayer.en.uptodown.com/android Υπαρχει κατι αλλο ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δεν εχω κατι να προτεινω, αλλα απο τον καρκινο το uptodown το ειχες κατεβασει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 6 λεπτά πριν, jim_p είπε Δεν εχω κατι να προτεινω, αλλα απο τον καρκινο το uptodown το ειχες κατεβασει? οχι παλια το ειχε και στο playstore Αν δε βρω κατι θα δοκιμασω με το vlc που στο pc το κανει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 το εψαχνα κι εγω προσφατα αυτο για να το δωσω σε συναδελφο, δεν βρηκα κατι αλλο, αν βρει κανεις ας μας πει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geo1st487 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Στις 12/11/2018 στις 11:22 ΜΜ, antemore είπε υπαρχει κανενα καλο offline sports game? Δεν με νοιαζει ιδιαιτερα το αθλημα. Απλά θελω να παιζεις κανονικα αγωνες σε career mode. Οχι μονο πεναλντι ή μονο καρφωματα. Μεγαλο συν αν ειναι υπαρκτοι οι παικτες αλλα οχι απαραιτητο αν ολα τα υπολοιπα δουλευουν σωστα. Ενα σουπερ μπασκετακι https://play.google.com/store/apps/details?id=com.doubletapsoftware.basketballbattle Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Ξέρουμε κάποιο παιχνίδι με αγώνες πολύ μεγάλης ταχύτητας στυλ μέλλον, διάστημα κι ετσι (όχι αγώνες αυτοκινήτων)? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saruman123 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 18/11/2018 στις 2:30 ΜΜ, adi32 είπε Ξέρουμε κάποιο παιχνίδι με αγώνες πολύ μεγάλης ταχύτητας στυλ μέλλον, διάστημα κι ετσι (όχι αγώνες αυτοκινήτων)? Riptide GP(2.99€) Breakneck Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2018 από saruman123 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Ξερει κανεις αν η samsung δινει τη δυνατοτητα μεταφορας των εφαρμογων στην καρτα sd? Αν οχι, τι πιθανοτητες εχει να δουλεψει σωστα το link2sd με εναν εντελως αρχαριο χρηστη σε ενα j3 2016? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
funbreaker Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 52 minutes ago, jim_p said: Ξερει κανεις αν η samsung δινει τη δυνατοτητα μεταφορας των εφαρμογων στην καρτα sd? Αν οχι, τι πιθανοτητες εχει να δουλεψει σωστα το link2sd με εναν εντελως αρχαριο χρηστη σε ενα j3 2016? Ρουταρισμένο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα