AntiCambeR Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 2 ώρες πριν, saruman123 είπε Είχα τον Brave και τον ξήλωσα. Αυτή την στιγμή έχω τον Opera και σαν δεύτερο τον UC για ταινίες. Τι καλά έχει ο Opera;Πρίν καιρό είχα βάλει τον Opera mini αλλά δεν μου άρεσε όπως τα έδειχνε. 2 ώρες πριν, BELL είπε Ναι σε site μου τα έβγαζε.Έκανα τλκ το τελευταίο update και διορθώθηκε με επανεκκίνηση. Αυτό που λες με τις φωτογραφίες μεγάλη πληγή για τα δεδομένα όντως Ε ναι,αν έχεις λίγα Mb είναι πρόβλημα.Για αυτό βάζω Dolphin που έχει ρύθμιση με 1 κουμπί να μην εμφανίζει εικόνες σε data η σε Wi-Fi η και στα 2. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saruman123 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 43 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε Τι καλά έχει ο Opera;Πρίν καιρό είχα βάλει τον Opera mini αλλά δεν μου άρεσε όπως τα έδειχνε. Και αυτό έχει καλό Adbock με γρήγορη περιήγηση και download. Εγώ έχω το κανονικό Opera όχι το mini. Γιατί δεν τα δείχνει ωραία!!! Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου 2018 από saruman123 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nas91 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Πως μπορω να μπλοκαρω sms της πανάχρηστης Q?Μου στελνουν 15 sms τη μερα με δηθεν προσφορες και οσο και αν εχω ψαξει,δε καταφερα να βρω μια σωστη εφαρμογη που να τα μπλοκαρει. Προσπαθησα να τα μπλοκαρω απο τις ρυθμισεις των μηνυματων,αλλα μου τα μπλοκαρει ολα(εγω θελω block μονο της Q). Συσκευη samsung s7... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saruman123 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 23 ώρες πριν, moviedr είπε 21 ώρες πριν, nas91 είπε Πως μπορω να μπλοκαρω sms της πανάχρηστης Q?Μου στελνουν 15 sms τη μερα με δηθεν προσφορες και οσο και αν εχω ψαξει,δε καταφερα να βρω μια σωστη εφαρμογη που να τα μπλοκαρει. Προσπαθησα να τα μπλοκαρω απο τις ρυθμισεις των μηνυματων,αλλα μου τα μπλοκαρει ολα(εγω θελω block μονο της Q). Συσκευη samsung s7... Textra sms Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου 2018 από saruman123 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barman_ Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 τη βοηθεια σας παιδια αν καποιος γνωριζει κατι Ψαχνω εφαρμογη ραδιοφωνου web η οποια πρωτο να μην εχει τρελες διαφημισεις που εχουν παντου και το κυριοτερο,να βγαζει ειτε στη status bar,ειτε lockscreen ειτε σε widget,την επιλογη να παμε στον επομενο αποθηκευμενο σταθμο..δοκιμασα αρκετες,εχω αγορασμενο και το tune in και δε το βρισκω καπου θα εκτιμουσα καποια δοκιμασμενη προταση ευχαριστω πολυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antemore Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 καλύτερος free music player; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barman_ Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 1 minute ago, antemore said: καλύτερος free music player; web ( ελληνικο) radio ψαχνω (σε περιπτωση που απαντας σε μενα 😛 ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grim Ripper Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, antemore είπε καλύτερος free music player; Δες phonograph και Shuttle. Ειδικά για το δεύτερο έχω ακούσει πάρα πολύ καλά λόγια στο reddit. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
c23 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 10 ώρες πριν, antemore είπε καλύτερος free music player; Προσωπικά μετά από αλλαγές έχω καταλήξει εδώ και καιρό στον Musicolet, ad-free είναι, minimal και βολικός. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geo1st487 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Στις 6/10/2018 στις 4:09 ΜΜ, adi32 είπε Κάτι παρόμοιο με το Quick pic υπάρχει? Τέλειο και χωρίς διαφημίσεις! https://play.google.com/store/apps/details?id=photo.gallery.apps 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) οποιος εχει simple gallery να ετοιμαζεται να πληρωσει γιατι... "developing apps takes time" ειπε ο προγραμματισταρας του, νταξει ελεος :O https://www.reddit.com/r/androidapps/comments/9ucc65/simple_gallery_dev_makes_it_a_paid_app/ Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2018 από patrickdrd Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekkli Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Εφαρμογή gallery που να κάνει και αυτόματο back up στο cloud υπάρχει; Σε φουλ ανάλυση όμως, όχι σαν το google photos που ρίχνει την ανάλυση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 5 hours ago, patrickdrd said: οποιος εχει simple gallery να ετοιμαζεται να πληρωσει γιατι... "developing apps takes time" ειπε ο προγραμματισταρας του, νταξει ελεος :O https://www.reddit.com/r/androidapps/comments/9ucc65/simple_gallery_dev_makes_it_a_paid_app/ ακυρο, δεν πληρωνετε, αλλα πρεπει να κατεβασετε την pro μεσα σε μια βδομαδα: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.simplemobiletools.gallery.pro&rdid=com.simplemobiletools.gallery.pro Hey, if you download the Pro version within a week, it will be free and you will never have to pay for it. Thanks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Έχουμε κάτι free που να δείχνει την οθόνη του κινητού στο pc και full screen και να παίζει και με το ποντίκι? Και wifi και usb Επεξ/σία 6 Νοεμβρίου 2018 από adi32 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saruman123 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, adi32 είπε Έχουμε κάτι free που να δείχνει την οθόνη του κινητού στο pc και full screen και να παίζει και με το ποντίκι? Και wifi και usb https://www.pcsteps.gr/112736-προβολή-οθόνης-android-στον-υπολογιστή/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα