jim_p Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Υπηρχε καπου εδω στο φορουμ ενα howto για το πωςκανουμε ανακτηση διεγραμμενων αρχειων απο συσκευη που μπορει να αναγνωριστει μονο σαν mtp device ή θυμαμαι λαθος? Θελω να ανακτησω κατι βιντεο που ο χρηστης εσβησε κατα λαθος απο μια συσκευη με android 6. Και θανατος στο mtp και στο καθε σαπιο πρωτοκολλο που σπαει @@. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
delpetro Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Καλημερα ψάχνω adblock για το Chrome έχετε να μου προτείνετε κανένα::: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saruman123 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, delpetro είπε Καλημερα ψάχνω adblock για το Chrome έχετε να μου προτείνετε κανένα::: Βάλε το Adguard Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
turbakiasss Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Στις 22/8/2018 στις 7:48 ΠΜ, jim_p είπε Υπηρχε καπου εδω στο φορουμ ενα howto για το πωςκανουμε ανακτηση διεγραμμενων αρχειων απο συσκευη που μπορει να αναγνωριστει μονο σαν mtp device ή θυμαμαι λαθος? Θελω να ανακτησω κατι βιντεο που ο χρηστης εσβησε κατα λαθος απο μια συσκευη με android 6. Και θανατος στο mtp και στο καθε σαπιο πρωτοκολλο που σπαει @@. Δοκίμασε με την εφαρμογή diskdigger από playstore. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Στις 26/8/2018 στις 10:30 ΠΜ, delpetro είπε Καλημερα ψάχνω adblock για το Chrome έχετε να μου προτείνετε κανένα::: Kiwi browser για ad blocking. Παιδιά έχω πάθει πλάκα με το rebuild 3. Υπάρχουν άλλα τέτοια παιχνίδια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
val007 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Δοκιμασε με την Via Browser..fastest Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 7 ώρες πριν, val007 είπε Δοκιμασε με την Via Browser..fastest Τον δοκίμασα αυτόν που λες και αρχίσανε αμέσως τα ads. O kiwi browser τα κόβει όλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saruman123 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 11 λεπτά πριν, skiabox είπε Τον δοκίμασα αυτόν που λες και αρχίσανε αμέσως τα ads. O kiwi browser τα κόβει όλα. Όπως επίσης και ο Ghostery Privacy Browser Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 4 λεπτά πριν, saruman123 είπε Όπως επίσης και ο Ghostery Privacy Browser Μπα μόλις απέτυχε και αυτός στα test. Ο μόνος που τα κόβει όλα είναι ο Kiwi. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BELL Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Με τον Brave επίσης είμαι πολύ ευχαριστημένος σε αυτόν τον τομέα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ozric Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Ποια θεωρείτε την καλύτερη εφαρμογή για διαχείριση email?? Χρησιμοποιώ την εφαρμογή για το Gmail αλλά δεν λειτουργεί το push notification Με ενδιαφέρουν push notifications και να συνδέονται τουλάχιστον 2-3 λογαριασμοί ( Gmail και Yahoo) Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tigio13 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, skiabox είπε Μπα μόλις απέτυχε και αυτός στα test. Ο μόνος που τα κόβει όλα είναι ο Kiwi. Οντως απο kiwi δεν περναει τπτ εκανα και εγω δοκιμη. Ειναι ομως πολυ αβολο που εχει ολα τα κουμπια στο πανω μερος. Εγω χρησιμοποιω περισσοτερο cm και αυτος κοβει πολλα και για μενα ειναι πιο βολικος. Εκτος αν εχει ρυθμισεις ο kiwi για αλλαγες και δεν τις βρηκα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Ρυθμισεις > προσβασιμοτητα > bottom toolbar για να εχεις την address bar κατω στον kiwi. @ozric Εχω το k9 mail και σε αυτο περασμενους και τους 3 λογαριασμους μου (gmail, outlook και yahoo) και ειμια ευχαριστημενος γενικα. Δεν ξερω να σου πω για τις ειδοποιησεις του ομως, γιατι παντα το βαζω να ελεγχει χειροκινητα για νεα μηνυματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 ------ Μετα την χτεσινη ενημερωση στο google phone και την σημερινη στο android messages που εχουν γινει και τα 2 λες και σχεδιαστηκαν απο τους τυπους που φτιαχνανε το μικρο μου πονυ, ζητουνται εφαρμογες για κληση και sms. Απαραιτητες προϋποθεσεις να ειναι ad free και τζαμπα Βλεπω επισης παρομοια παραπονα για το google contacts, αλλα ευτυχως δεν εχει ενημερωθει στην νεα εκδοση εδω σε μενα, παρολο που βγηκε η 3.x εδω και ενα μηνα σχεδον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgolavos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 9 hours ago, jim_p said: ------ Μετα την χτεσινη ενημερωση στο google phone και την σημερινη στο android messages που εχουν γινει και τα 2 λες και σχεδιαστηκαν απο τους τυπους που φτιαχνανε το μικρο μου πονυ, ζητουνται εφαρμογες για κληση και sms. Απαραιτητες προϋποθεσεις να ειναι ad free και τζαμπα Βλεπω επισης παρομοια παραπονα για το google contacts, αλλα ευτυχως δεν εχει ενημερωθει στην νεα εκδοση εδω σε μενα, παρολο που βγηκε η 3.x εδω και ενα μηνα σχεδον. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.contapps.android&hl=en κλησεις, επαφες και sms. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα