CyberKid Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Στις 16/7/2018 στις 12:09 ΠΜ, Agraf είπε Free apps για video editing; Χωρίς watermarks και ύστερα αξιόλογες εφαρμογές με πληρωμή. KineMaster — Professional Mobile Video Editing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Τα χω όλα αυτά. Επόμενη ερώτηση: ένα πολύ καλό για recording; Με και χωρίς Raw υποστήριξη. Επεξ/σία 17 Ιουλίου 2018 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Με τη σημερινη ενημερωση συστηματος (nokia 5, android 8.1.0), με γυρισε μονο του στον μαμα launcher απο τον nova που ειχα. Το ξαναγυρισα σε nova, αλλα δεν εχω πλεον app shortcuts* στα εικονιδια, πχ στο τηλεφωνο, με παρατεταμενο πατημα, εβγαζε τις 3 επαφες που εχω ορισει σαν αγαπημενα. Τωρα δεν το κανει. Καμια ιδεα? * https://developer.android.com/guide/topics/ui/shortcuts ---edit Να προσθεσω πως στον μαμα launcher (launcher3) το κανει κανονικα. Επεξ/σία 22 Ιουλίου 2018 από jim_p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxontas2323 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Εχετε να μου προτείνετε καποια εφαρμογη πορτοφόλι(εσοδα-εξοδα) που να εχει κατηγοριες αλλανα μπορω να την βαλω και σε αλλη συσκευη να συγχρονίζεται με account που θα φτιάξω εγω;;;;ακομα και με (λογικο) κόστος.. Επεξ/σία 25 Ιουλίου 2018 από arxontas2323 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Christos21417 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, arxontas2323 είπε Εχετε να μου προτείνετε καποια εφαρμογη πορτοφόλι(εσοδα-εξοδα) που να εχει κατηγοριες αλλανα μπορω να την βαλω και σε αλλη συσκευη να συγχρονίζεται με account που θα φτιάξω εγω;;;;ακομα και με (λογικο) κόστος.. Εγώ αυτή είχα χρησιμοποιήσει πριν λίγο καιρό. Με είχε βολεψει. Τώρα για συγχρονισμό δε θυμάμαι αν είχε. Το μόνο που είχε αν θυμάμαι ήταν και αποθήκευση σε Dropbox. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mhriley.spendingtracker Επεξ/σία 25 Ιουλίου 2018 από Christos21417 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Ποια είναι η καλύτερη εφαρμογή για να ρυθμίζεις τους ήχους σου ανάλογα με το αν είσαι σε χώρο που δε θες να ενοχλείς ή χτυπάει με άλλο ήχο ή να ορίζει σε κάθε επαφή άλλους ήχους κλπ. Προς το παρόν έχω το Llama Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sargio01 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, arxontas2323 είπε Εχετε να μου προτείνετε καποια εφαρμογη πορτοφόλι(εσοδα-εξοδα) που να εχει κατηγοριες αλλανα μπορω να την βαλω και σε αλλη συσκευη να συγχρονίζεται με account που θα φτιάξω εγω;;;;ακομα και με (λογικο) κόστος.. Δες το "Έσοδα Έξοδα" που είναι και μέλος του insomnia ο δημιουργός! https://play.google.com/store/apps/details?id=tasos.grigoris.com.simplebudget https://www.insomnia.gr/forums/topic/614807-βάλε-σε-τάξη-τα-οικονομικά-σου-με-την-ελληνική-εφαρμογή-έσοδα-έξοδα/?tab=comments#comment-56452369 Στο παρακάτω ανακοινώνει και την προσθήκη του βασικού χαρακτηριστικού που σ' ενδιαφέρει... https://www.insomnia.gr/forums/topic/614807-βάλε-σε-τάξη-τα-οικονομικά-σου-με-την-ελληνική-εφαρμογή-έσοδα-έξοδα/?do=findComment&comment=56187830 Επεξ/σία 25 Ιουλίου 2018 από sargio01 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vargas Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Εφαρμογή για wifi code finder? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saruman123 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 1 ώρα πριν, vargas είπε Εφαρμογή για wifi code finder? Μόνο με root. Αλλά και χωρίς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fysikos Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Καλημέρα.εχω οργανώσει στο κινητό (android) τις εφαρμογές μου σε φακέλους.υπαρχει τρόπος να μεταφερθούν σε καινούργια συσκευή με τον ίδιο τρόπο οργάνωσης; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxontas2323 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 40 λεπτά πριν, fysikos είπε Καλημέρα.εχω οργανώσει στο κινητό (android) τις εφαρμογές μου σε φακέλους.υπαρχει τρόπος να μεταφερθούν σε καινούργια συσκευή με τον ίδιο τρόπο οργάνωσης; αμα χρησιμοποιεις τον nova launcher μπορεις να παρεις backup και στο επομενο κινητο εφοσον εγκαταστησεις τον nova και τις εφαρμογες να κανεις επαναφορα backup και να ειναι ολα οπως τωρα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomiaistas Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Παιδιά έχω την freeflix σαν εφαρμογή για τηλεόραση , η οποία έχει και 4-5 ελληνικά συνδρομητικά κανάλια υπάρχει καμία εφαρμογή που να έχει περισσότερα ελληνικά συνδρομητικά κανάλια( Δεν με ενδιαφέρουν τα αθλητικα); Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saruman123 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 42 λεπτά πριν, insomiaistas είπε Παιδιά έχω την freeflix σαν εφαρμογή για τηλεόραση , η οποία έχει και 4-5 ελληνικά συνδρομητικά κανάλια υπάρχει καμία εφαρμογή που να έχει περισσότερα ελληνικά συνδρομητικά κανάλια( Δεν με ενδιαφέρουν τα αθλητικα); Το Kodi ,αλλά θέλει στήσιμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CyberKid Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 18 ώρες πριν, insomiaistas είπε Παιδιά έχω την freeflix σαν εφαρμογή για τηλεόραση , η οποία έχει και 4-5 ελληνικά συνδρομητικά κανάλια υπάρχει καμία εφαρμογή που να έχει περισσότερα ελληνικά συνδρομητικά κανάλια( Δεν με ενδιαφέρουν τα αθλητικα); Πιο καναλι θες να δεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomiaistas Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 1 ώρα πριν, CyberKid είπε Πιο καναλι θες να δεις? Κανένα history , Discovery ,national τέτοια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα