Προς το περιεχόμενο

Android Applications

Aztec

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στις 16/7/2018 στις 12:09 ΠΜ, Agraf είπε

Free apps για video editing; Χωρίς watermarks και ύστερα αξιόλογες εφαρμογές με πληρωμή.

KineMaster — Professional Mobile Video Editing

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 6,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα χω όλα αυτά. Επόμενη ερώτηση: ένα πολύ καλό για recording; Με και χωρίς Raw υποστήριξη.

Επεξ/σία από Επισκέπτης

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με τη σημερινη ενημερωση συστηματος (nokia 5, android 8.1.0), με γυρισε μονο του στον μαμα launcher απο τον nova που ειχα. Το ξαναγυρισα σε nova, αλλα δεν εχω πλεον app shortcuts* στα εικονιδια, πχ στο τηλεφωνο, με παρατεταμενο πατημα, εβγαζε τις 3 επαφες που εχω ορισει σαν αγαπημενα. Τωρα δεν το κανει.

Καμια ιδεα?

* https://developer.android.com/guide/topics/ui/shortcuts

---edit

Να προσθεσω πως στον μαμα launcher (launcher3) το κανει κανονικα.

Επεξ/σία από jim_p

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχετε να μου προτείνετε καποια εφαρμογη πορτοφόλι(εσοδα-εξοδα) που να εχει κατηγοριες αλλανα μπορω να την βαλω και σε αλλη συσκευη να συγχρονίζεται με account που θα φτιάξω εγω;;;;ακομα και με (λογικο) κόστος..

Επεξ/σία από arxontas2323

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, arxontas2323 είπε

Εχετε να μου προτείνετε καποια εφαρμογη πορτοφόλι(εσοδα-εξοδα) που να εχει κατηγοριες αλλανα μπορω να την βαλω και σε αλλη συσκευη να συγχρονίζεται με account που θα φτιάξω εγω;;;;ακομα και με (λογικο) κόστος..

Εγώ αυτή είχα χρησιμοποιήσει πριν λίγο καιρό. Με είχε βολεψει. Τώρα για συγχρονισμό δε θυμάμαι αν είχε. Το μόνο που είχε αν θυμάμαι ήταν και αποθήκευση σε Dropbox.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mhriley.spendingtracker

Επεξ/σία από Christos21417

Ποια είναι η καλύτερη εφαρμογή για να ρυθμίζεις τους ήχους σου ανάλογα με το αν είσαι σε χώρο που δε θες να ενοχλείς ή χτυπάει με άλλο ήχο ή να ορίζει σε κάθε επαφή άλλους ήχους κλπ. 

Προς το παρόν έχω το Llama 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, arxontas2323 είπε

Δες το "Έσοδα Έξοδα" που είναι και μέλος του insomnia ο δημιουργός! :D
https://play.google.com/store/apps/details?id=tasos.grigoris.com.simplebudget

https://www.insomnia.gr/forums/topic/614807-βάλε-σε-τάξη-τα-οικονομικά-σου-με-την-ελληνική-εφαρμογή-έσοδα-έξοδα/?tab=comments#comment-56452369

Στο παρακάτω ανακοινώνει και την προσθήκη του βασικού χαρακτηριστικού που σ' ενδιαφέρει... :)

https://www.insomnia.gr/forums/topic/614807-βάλε-σε-τάξη-τα-οικονομικά-σου-με-την-ελληνική-εφαρμογή-έσοδα-έξοδα/?do=findComment&comment=56187830

Επεξ/σία από sargio01
  • Like 1

Καλημέρα.εχω οργανώσει στο κινητό (android) τις εφαρμογές μου σε φακέλους.υπαρχει τρόπος να μεταφερθούν σε καινούργια συσκευή με τον ίδιο τρόπο οργάνωσης;

40 λεπτά πριν, fysikos είπε

Καλημέρα.εχω οργανώσει στο κινητό (android) τις εφαρμογές μου σε φακέλους.υπαρχει τρόπος να μεταφερθούν σε καινούργια συσκευή με τον ίδιο τρόπο οργάνωσης;

αμα χρησιμοποιεις τον nova launcher μπορεις να παρεις backup και στο επομενο κινητο εφοσον εγκαταστησεις τον nova και τις εφαρμογες να κανεις επαναφορα backup και να ειναι ολα οπως τωρα...

• Thanks 1

Παιδιά έχω την freeflix σαν εφαρμογή για τηλεόραση , η οποία έχει και 4-5 ελληνικά  συνδρομητικά κανάλια υπάρχει καμία εφαρμογή που να έχει περισσότερα ελληνικά συνδρομητικά κανάλια( Δεν με ενδιαφέρουν τα αθλητικα);

42 λεπτά πριν, insomiaistas είπε

Παιδιά έχω την freeflix σαν εφαρμογή για τηλεόραση , η οποία έχει και 4-5 ελληνικά  συνδρομητικά κανάλια υπάρχει καμία εφαρμογή που να έχει περισσότερα ελληνικά συνδρομητικά κανάλια( Δεν με ενδιαφέρουν τα αθλητικα);

Το Kodi ,αλλά θέλει στήσιμο.

18 ώρες πριν, insomiaistas είπε

Πιο καναλι θες να δεις?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...