Προς το περιεχόμενο

Android Applications

Aztec

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, Xristaras12 είπε

Γνωρίζει κανείς κάποια εφαρμογή μουσικής που να κάνει ταξινόμηση τα τραγούδια αναλόγως με το πότε προστέθηκαν;

Εχω το shuttle ΑΛΛΑ αν βγάλω την κάρτα μνήμης τότε βλέπει τα κομμάτια με όποια σειρά θέλει και πρέπει να τα περνάω πάλι ώστε να τα φέρω με τη σειρά που θέλω εγώ.

Το Poweramp

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 6,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

43 λεπτά πριν, saruman123 είπε

Το Poweramp

κ όμως και τούτο το ίδιο πράγμα κάνει.

Μάλλον κάτι έχει να κάνει με τη συσκευή; και όχι με το πρόγραμμα.

καλησπέρα, πρόσφατα αγόρασα μια camera για το σπίτι (Vstarcam C7824WIP) και το πρόγραμμα που προτείνει η εταιρία (eye4) δεν δουλεύει καλά με αποτέλεσμα να μην παίρνω ειδοποιήσεις όταν υπάρχει ανίχνευση κίνησης.

Δεν μπορώ να σετάρω κάποιο  email μέσα από την εφαρμογή του κινητού ή του pc. Έχω χρησιμοποιήσει gmail, yahoo, mail.com αλλά τίποτα

Ξέρει κάποιος αν μπορώ να χρησιμοποιήσω κάποια άλλη εφαρμογή android ?

Ευχαριστώ 

• Like 1

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 24/6/2018 στις 3:28 ΜΜ, .kostas. είπε

καλησπέρα, πρόσφατα αγόρασα μια camera για το σπίτι (Vstarcam C7824WIP) και το πρόγραμμα που προτείνει η εταιρία (eye4) δεν δουλεύει καλά με αποτέλεσμα να μην παίρνω ειδοποιήσεις όταν υπάρχει ανίχνευση κίνησης.

Δεν μπορώ να σετάρω κάποιο  email μέσα από την εφαρμογή του κινητού ή του pc. Έχω χρησιμοποιήσει gmail, yahoo, mail.com αλλά τίποτα

Ξέρει κάποιος αν μπορώ να χρησιμοποιήσω κάποια άλλη εφαρμογή android ?

Ευχαριστώ 

Δοκίμασε αν σου λειτουργει το xmeye 

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mobile.myeye

(έχει και αγγλική γλώσσα) 

Επεξ/σία από lek88

θελω να βρω ενα προγραμμα σε android που να κανει το παρακατω:
Οταν ερχεται sms στο κινητο, κι εχω ανοιχτο τον υπολογιστη (συνδεδεμενα και τα δυο στο ιδιο οικιακο δυκτιο ιντερνετ) να εμφανιζεται το sms για λιγα δευτερολεπτα στν υπολογιστη
Για μερικους μηνες το εκανα αυτο με το pushbullet αλλα τωρα τελευταια δεν λειτουργει καλα. Καθε μερα θελει επεγκατασταση, ξανα εγκατασταση και νεο σεταρισμα για να λειτουργησει μεχρι να κλεισεις τον υπολογιστη. μετα παλι τα ιδια

Μπορει να αλλαξει  ο ηχος οταν ερχεται μηνυμα στον messenger ?

Υπαρχει καποια εφαρμογη που να δινει στατιστικα καταναλωσης μπαταριας ανεξαρτητα απο αυτα που δινει το κινητο ?

7 ώρες πριν, adi32 είπε

Μπορει να αλλαξει  ο ηχος οταν ερχεται μηνυμα στον messenger ?(...)

Άνοιξε τον messenger, πάτα την εικονίτσα προφίλ(πάνω δεξιά), πάτησε "ειδοποιήσεις και ήχοι", πάτα στο "ήχος ειδιποίησης και επέλεξε όποιον άλλο θέλεις.

• Like 1

20 ώρες πριν, alfeios είπε

θελω να βρω ενα προγραμμα σε android που να κανει το παρακατω:
Οταν ερχεται sms στο κινητο, κι εχω ανοιχτο τον υπολογιστη (συνδεδεμενα και τα δυο στο ιδιο οικιακο δυκτιο ιντερνετ) να εμφανιζεται το sms για λιγα δευτερολεπτα στν υπολογιστη
Για μερικους μηνες το εκανα αυτο με το pushbullet αλλα τωρα τελευταια δεν λειτουργει καλα. Καθε μερα θελει επεγκατασταση, ξανα εγκατασταση και νεο σεταρισμα για να λειτουργησει μεχρι να κλεισεις τον υπολογιστη. μετα παλι τα ιδια

Δεν υπαρχει κατι αλλο ;

13 ώρες πριν, sargio01 είπε

Άνοιξε τον messenger, πάτα την εικονίτσα προφίλ(πάνω δεξιά), πάτησε "ειδοποιήσεις και ήχοι", πάτα στο "ήχος ειδιποίησης και επέλεξε όποιον άλλο θέλεις.

Εχω το lite και μάλλον δεν έχει την επιλογή αυτή 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...