Προς το περιεχόμενο

Android Applications

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
17 ώρες πριν, alfeios είπε

Πειτε μου ενα android apk για sms που να δινει δυνατοτητα επιλογης καρτας sim για αποστολή.

Η εφαρμογή Messages του ίδιου του Android έχει τέτοια επιλογή:

Screenshot_20180615-101825.png

• Απαντ. 6,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, BadBoy είπε

Η εφαρμογή Messages του ίδιου του Android έχει τέτοια επιλογή:

Screenshot_20180615-101825.png

Συμφωνω απολυτα και την χρησιμοποιουσα 4,5 χρονια

Ξαφνικα το τηλεφωνο μου εκλεισε και εμφανιζε συνεχεια το λογοτυπο εκκινησης. Για να κλεισει επρεπε να βγαλεις την μπαταρια και οταν το ανοιγες ξανα το λογοτυπο επι ωρες και δεν ανοιγε με τιποτα

Το επανεφερα με επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων, ανοιγει δουλευει αλλα εξαφανιστηκαν οι εφαρμογες που ειχε απο τη μανα του για κλήσεις , επαφες και μηνυματα. Για κλησεις και επαφες κατεβασα αλλη εφαρμογη απο το google play αλλα για sms δεν βρισκω καποια που να υποστηριζει επιλογη καρτας sim.

Γι αυτο τον λογο εκανα το ερωτημα εδω, και δεν ηθελα να γραψω οσα εγραψα τωρα, επειδη ειμαι εκτος θεματος στο νημα αυτο

Επεξ/σία από alfeios
Δημοσ.
1 ώρα πριν, BadBoy είπε

https://www.androidapksfree.com/apk/google-messenger-android-messages/

Μπορείς να το κατεβάσεις από εδώ.

Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια σου

Το κατέβασα, προσπάθησα να το εγκαταστήσω αλλά βγάζει σφάλμα. Δες την φωτογραφία

Screenshot_2018-06-15-11-49-11.jpeg

Δημοσ.
Στις 15/6/2018 στις 1:11 ΜΜ, alfeios είπε

Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια σου

Το κατέβασα, προσπάθησα να το εγκαταστήσω αλλά βγάζει σφάλμα. Δες την φωτογραφία

Screenshot_2018-06-15-11-49-11.jpeg

Δεν είναι συμβατή η εφαρμογή με το κινητό σου. 

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, adi32 είπε

Δεν είναι συμβατή η εφαρμογή με το κινητό σου. 

Αυτή που είχε πριν; Τη δικιά του; Μπορώ να την βρω; Αυτή που χρησιμοποιούσα 4,5 χρόνια. Έχω android 4.2

Δημοσ.

Κανεις που να ξερει απο juicessh? Οταν τελειωσω τη δουλεια μου και δωσω poweroff για να κλεισει το συστημα στο οποιο ειμαι συνδεδεμενος, η εφαρμογη μενει στο drawer (εικονα) και περιμενει να ξανασυνδεθει αν τις πω για reconnect, μιας και δεν εκανα logout για να κλεισει τη συνδεση.
Πως θα γινει να κλεινει την συνδεση οταν κλεισει και το συστημα που θα συνδεθω και να μην περιμενει? Στο connectbot αυτο γινοταν by default, δηλαδη οταν εβλεπε poweroff εκανε και disconnect απο το session και τερμα.

Screenshot_20180618-113202.png

Δημοσ.
36 minutes ago, jim_p said:

Κανεις που να ξερει απο juicessh? Οταν τελειωσω τη δουλεια μου και δωσω poweroff για να κλεισει το συστημα στο οποιο ειμαι συνδεδεμενος, η εφαρμογη μενει στο drawer (εικονα) και περιμενει να ξανασυνδεθει αν τις πω για reconnect, μιας και δεν εκανα logout για να κλεισει τη συνδεση.
Πως θα γινει να κλεινει την συνδεση οταν κλεισει και το συστημα που θα συνδεθω και να μην περιμενει? Στο connectbot αυτο γινοταν by default, δηλαδη οταν εβλεπε poweroff εκανε και disconnect απο το session και τερμα.

Screenshot_20180618-113202.png

Εγω αυτο που εχω κανει ειναι ενα snippet που κανει "poweroff; exit" και το εχω συνδεσει με ενα "connection".

Δημοσ.
Στις 17/6/2018 στις 5:16 ΜΜ, alfeios είπε

Αυτή που είχε πριν; Τη δικιά του; Μπορώ να την βρω; Αυτή που χρησιμοποιούσα 4,5 χρόνια. Έχω android 4.2

Δοκίμασε το chomp sms το χρησιμοποιούσα σε Android 4.2 και δούλευε κανονικά.

• Thanks 1
Δημοσ.

Γνωρίζει κανείς κάποια εφαρμογή μουσικής που να κάνει ταξινόμηση τα τραγούδια αναλόγως με το πότε προστέθηκαν;

Εχω το shuttle ΑΛΛΑ αν βγάλω την κάρτα μνήμης τότε βλέπει τα κομμάτια με όποια σειρά θέλει και πρέπει να τα περνάω πάλι ώστε να τα φέρω με τη σειρά που θέλω εγώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...