tornado Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 ψαχνω εφαρμογη που να μου βγαζει τα αποθηκευμενα wifi passwords, στο παλιο μου κινητο πηγαινα και διαβαζα το αρχειο που αποθηκευονται τα passwords αλλα ημουν ρουτ. Στο καινουριο δεν εχω ρουτ, υπαρχει καποια εφαρμογη να κανω δουλεια?
jim_p Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Χωρις root δεν γινεται επειδη η οποια εφαρμογη δεν μπορει να διαβασει απο το αρχειο που πρεπει. 1
tornado Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Καταλαβα.. την πατησα δηλαδη.... (δεν σκοπευω να το κανω ρουτ)
saruman123 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 3 ώρες πριν, tornado είπε ψαχνω εφαρμογη που να μου βγαζει τα αποθηκευμενα wifi passwords, στο παλιο μου κινητο πηγαινα και διαβαζα το αρχειο που αποθηκευονται τα passwords αλλα ημουν ρουτ. Στο καινουριο δεν εχω ρουτ, υπαρχει καποια εφαρμογη να κανω δουλεια? Διάβασε εδώ
vitalogy Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 καλησπερα. ψαχνω για δυο εφαρμογες που να δουλευουν σωστα στο τηλεφωνο μου το οποιο ειναι το Νοκια 7 plus με android one. 1.εχει καταφερει καποιος να βαλει καμια εφαρμογη τυπου lock screen (αυτες που εμφανιζουν ενα λουκετακι στην επιφανεια για στιγμιαιο κλεισιμο της οθονης) που να δουλευει σωστα; Οσες και αν εβαλα ναι μεν κλειδωνουν αλλα μετα οταν παω να ξεκλειδωσω με δακτυλικο μου ζηταει κωδικο. Αυτο προφανως συμβαινει γιατι εχω επιλεξει συνδιασμο αποτυπωμα-κωδικο, αλλα σε οσα αλλα τηλεφωνα ειχα στο παρελθον δεν ειχα αυτο το προβλημα, ξεκλειδωνε αμεσα. 2. ψαχνω εφαρμογη που να μου κλειδωνει αυτοματα το wifi οταν κλεινω την οθονη και να το ξυπναει οταν την ανοιγω. καποιες που κατεβασα δεν λειτουργουν
therock Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Για πιο λόγο να κλείνει δεν εξοικονομεις ετσι ενέργεια. Άσε που αν κατεβάζεις κάτι θα αποσυνδεθεί και θα κόψει το download με το που σβησει η οθονη Εν πάση περίπτωση για δες το iftt Και κοιταξε μηπως έχει if screen goes off disable wifi
adi32 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 9 λεπτά πριν, vitalogy είπε καλησπερα. ψαχνω για δυο εφαρμογες που να δουλευουν σωστα στο τηλεφωνο μου το οποιο ειναι το Νοκια 7 plus με android one. 1.εχει καταφερει καποιος να βαλει καμια εφαρμογη τυπου lock screen (αυτες που εμφανιζουν ενα λουκετακι στην επιφανεια για στιγμιαιο κλεισιμο της οθονης) που να δουλευει σωστα; Οσες και αν εβαλα ναι μεν κλειδωνουν αλλα μετα οταν παω να ξεκλειδωσω με δακτυλικο μου ζηταει κωδικο. Αυτο προφανως συμβαινει γιατι εχω επιλεξει συνδιασμο αποτυπωμα-κωδικο, αλλα σε οσα αλλα τηλεφωνα ειχα στο παρελθον δεν ειχα αυτο το προβλημα, ξεκλειδωνε αμεσα. 2. ψαχνω εφαρμογη που να μου κλειδωνει αυτοματα το wifi οταν κλεινω την οθονη και να το ξυπναει οταν την ανοιγω. καποιες που κατεβασα δεν λειτουργουν 1) βαζεις nova launcher και ρυθμιζεις με διπλο κλικ να κλεινει η οθονη και ετσι δε ζηταει κωδικο 2)
vitalogy Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 18 λεπτά πριν, adi32 είπε 1) βαζεις nova launcher και ρυθμιζεις με διπλο κλικ να κλεινει η οθονη και ετσι δε ζηταει κωδικο 2) δεν μπορω να βρω που ειναι η ρυθμιση για να κλειδωνει και να ξεκλειδωνει το wifi αυτοματα..
adi32 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 12 λεπτά πριν, vitalogy είπε δεν μπορω να βρω που ειναι η ρυθμιση για να κλειδωνει και να ξεκλειδωνει το wifi αυτοματα.. Βάζεις την εφαρμογή αυτή και στα events βάζεις αυτά που φαίνονται στο screenshot
palawiaris Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 Παιδες αυτή η λειτουργία στην κάμερα τι ακριβώς κάνει; Nokia 7 plus
adi32 Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 Υπάρχει εφαρμογή που να μικραίνει την οθόνη στο αριστερό μέρος τουλάχιστον? Για κινητό που δε λειτουργεί η αφή στην άκρη
CyberKid Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 26/5/2018 στις 7:36 ΜΜ, adi32 είπε Υπάρχει εφαρμογή που να μικραίνει την οθόνη στο αριστερό μέρος τουλάχιστον? Για κινητό που δε λειτουργεί η αφή στην άκρη Μεσα στο μενου "Επιλογες για προγραμματιστη" θα το βρεις Για να ενεργοποιησεις αυτη την επιλογη,φτανει να πατησεις 10 φορες γρηγορα επανω στον "Αριθμο εκδοσης" της συσκευης σου. Επεξ/σία 30 Μαΐου 2018 από CyberKid
jim_p Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Nokia 8 update brings Pro Camera for Lumia-style manual controls https://www.gsmarena.com/nokia_8_update_brings_pro_camera_for_lumiastyle_manual_controls-news-31410.php Για οποιον ψηνεται να την δοκιμασει, υπαρχει εδω https://forum.xda-developers.com/android/apps-games/app-nokia-camera-8-0260-50-pro-mode-t3798127 https://www.apkmirror.com/apk/linuxct/nokia-camera-with-pro-mode-mod/ --- Επισης Android P update coming to all of HMD Global’s Nokia smartphones released so far https://www.androidauthority.com/nokia-smartphones-android-p-870518/ Νιωθω δικαιωμενος που πηρα nokia αντι xiaomi, μιας και ενας απο τους λογους που το προτιμησα ηταν oi ενημερωσεις (απο 7.1.1 σε 7.1.2, σε 8.0 και σε 8.1). Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2018 από jim_p
BELL Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να απενεργοποιεί τις εφαρμογές που θέλω εγώ μετά από κάποια προκαθορισμένη ώρα; Ή εάν πχ συνδέσω το κινητό στο φορτιστή; Έχω την Llama, αλλά χρειάζεται ρουτ Ψάχνω εφαρμογη για non rooted τηλέφωνο
alfeios Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Πειτε μου ενα android apk για sms που να δινει δυνατοτητα επιλογης καρτας sim για αποστολή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα