saruman123 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, RedPanda είπε Και στο λινκ που βάζεις όχι μόνο λέει για εφαρμογές (Tincore Keymapper, Sixaxis Controller) αλλά θέλει και ροοτ ! Όπως και ναχει, το χειριστήριο γίνετε "paired" αλλά κανένα app δεν το βλέπει. Αυτές είναι εναλλακτικές όταν είσαι root(διάβασε πιο προσεκτικά το ποστ). Εγώ λέω όταν δεν είσαι. Εγώ πάντως με το GameSir G3s που έχω κάνω την δουλειά μου μια χαρά. Επεξ/σία 6 Μαΐου 2018 από saruman123 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
babis69 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Μήπως θες να πεις Gamesir G3s; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saruman123 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, babis69 είπε Μήπως θες να πεις Gamesir G3s; Ωχ ναι έχεις δίκιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntiCambeR Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Στις 5/5/2018 στις 3:59 ΜΜ, RedPanda είπε Παιδιά υπάρχει app για να κάνουμε το Dualshock 4 να λειτουργήσει με bluetooth με anrdoid ? Στα bluetooth settings φαίνεται σαν "connected" μετά από pairing αλλά κανένα app δεν το εντοπίζει. Δεν το έχω ψάξει,νομίζω πως είναι δύσκολο εως αδύνατον.Πάντως σε tablet με 4.2.2 που υποστήριζε OTG (USB host) το ενσύρματο Xbox controller λειτούργησε με αντάπτορα Micro USB male to Usb female. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saruman123 Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 10 ώρες πριν, AntiCambeR είπε Δεν το έχω ψάξει,νομίζω πως είναι δύσκολο εως αδύνατον.Πάντως σε tablet με 4.2.2 που υποστήριζε OTG (USB host) το ενσύρματο Xbox controller λειτούργησε με αντάπτορα Micro USB male to Usb female. Τη σχέση έχει το OTG με τα bluetooth? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mpiftekis Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Παιδιά καινούριος στο Android εδώ. Έχω ένα HTC U Ultra και θέλω να μπορώ μέσω WiFi ή ιντερνετ να μπορώ να διαχειρίζομαι τη μουσική που παίζει το pc στα ηχεία του. Ξέρετε κανένα τρικ ή εφαρμογή που να το κάνει αυτό; Θέλω να ακούγεται η μουσική στα ηχεία του PC και όχι του κινητού. Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Με ποιο προγραμμα παιζεις μουσικη στο pc σου? Θα πρεπει να βρεις ενα που να μπορει να ελεγθει remotely, πχ vlc, αρα να μπορεις να το χειριστεις με καποια εφαρμογη για αυτο το σκοπο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mpiftekis Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 3 ώρες πριν, jim_p είπε Με ποιο προγραμμα παιζεις μουσικη στο pc σου? Θα πρεπει να βρεις ενα που να μπορει να ελεγθει remotely, πχ vlc, αρα να μπορεις να το χειριστεις με καποια εφαρμογη για αυτο το σκοπο... Δεν έχω θέμα με την εφαρμογή του pc. Πιο πολύ χρησιμοποιώ το winamp και το aimp αλλά αν γίνεται και με το vlc/media player των Windows10 δεν έχω θέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geophi Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 3 ώρες πριν, Mpiftekis είπε Δεν έχω θέμα με την εφαρμογή του pc. Πιο πολύ χρησιμοποιώ το winamp και το aimp αλλά αν γίνεται και με το vlc/media player των Windows10 δεν έχω θέμα. Καλησπέρα, αυτό που θέλεις είναι το PC Remote Server. Η διαδικασία για εγκατάσταση είναι απλή και έχει ως εξής: πηγαίνεις στην σελίδα PC Remote Server. Από εκεί πηγαίνεις στην επιλογή Download Server και κατεβάζεις το προγραμματάκι για το Pc και το κάνεις εγκατάσταση (χρειάζεται να έχεις εγκατεστημένο το .NET 4.0, αν δεν το έχεις είναι στην ίδια σελίδα). Μετά κάνεις εγκατάσταση το app στο Android. Επειδή όμως η εφαρμογή PC Remote (Beta)_1.1 πλέον δεν υπάρχει στο Google Play, την ανέβασα εδώ. Το αρχείο είναι "καθαρό" από ιούς, δες εδώ. Το κατεβάζεις και το κάνεις εγκατάσταση στο Android. Τρέχεις παράλληλα τον Server στο pc και ανοίγεις την εφαρμογή στο Android. Πηγαίνεις στην επιλογή MEDIA και επιλέγεις τον player που θέλεις. Από εκεί μπορείς να κάνεις Play, next, back, stop και φυσικά να ρυθμίσεις την ένταση και το Mute. Αν η εφαρμογή δεν είναι ανοιχτή στο Pc μπορείς να την ανοίξεις από το android, πάλι από το menu MEDIA (πάτα το εικονίδιο που μοιάζει με πινέζα). Η τρελή φάση με αυτή την εφαρμογή είναι άλλη. Μπορείς να την χρησιμοποιήσεις ως Mouse ή Keyboard, να κλείσεις το Pc και την οθόνη και το πιο cool απ'ολα: στην επιλογή Desktop ανοίγει στο κινητό το desktop του pc σου και έχεις πλήρη διαχείρηση του Pc!!! Τέλος άλλο ένα πρόσθετο είναι ότι από το πρόγραμμα του Server στο pc, αν δεν έχεις wifi δίκτυο που να είναι το Pc και το κινητό, μπορείς να δημιουργήσεις εύκολα ένα wifi hotspot και να συνδέσεις pc και android. Ελπίζω να βοήθησα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 12 ώρες πριν, Mpiftekis είπε Δεν έχω θέμα με την εφαρμογή του pc. Πιο πολύ χρησιμοποιώ το winamp και το aimp αλλά αν γίνεται και με το vlc/media player των Windows10 δεν έχω θέμα. Για vlc https://wiki.videolan.org/Control_VLC_from_an_Android_Phone/ Για aimp http://aimpremote.blogspot.gr/p/installation.html Για winamp http://forums.winamp.com/showthread.php?p=3145265 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfaeffe Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Δωρεαν το Monument Valley στο Play Store! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spiros787 Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Η συσκευή μου δεν υποστηρίζει double tap, screen on. Έχει κάποιος φιλος να μου προτείνει εφαρμογή που να κάνει αυτή την δουλειά. Λίγο που έψαξα στο playstore και δοκίμασα μερικές, όλες είχαν κάποιο πρόβλημα. Πχ μια εφαρμογή άφηνε την οθόνη συνεχώς αναμμένη σε μαύρο χρώμα, οπότε η κατανάλωση μπαταρίας ήταν στα ύψη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntiCambeR Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Στις 7/5/2018 στις 11:47 ΠΜ, saruman123 είπε Τη σχέση έχει το OTG με τα bluetooth? Διαφορετικός τρόπος σύνδεσης ως εναλλακτική λύση. Ποιά είναι καλή εφαρμογή για τον καιρό που να δείχνει και την θερμοκρασία στην τοποθεσία που βρίσκομαι; Βάζω το widget καιρού της Samsung στην οθόνη και όταν πατάω εκεί που γράφει "Πατήστε εδώ για προσθήκη πόλης βγάζει μήνυμα "Δίκτυο μη διαθέσιμο" ενώ έχω 3G Data.Κατά τα άλλα η εφαρμογή "Καιρός" τρέχει στο bakround,αν την κλείσω ξανανοίγει,δεν απενεργοποιείται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saruman123 Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 12 ώρες πριν, AntiCambeR είπε Διαφορετικός τρόπος σύνδεσης ως εναλλακτική λύση. Ποιά είναι καλή εφαρμογή για τον καιρό που να δείχνει και την θερμοκρασία στην τοποθεσία που βρίσκομαι; Βάζω το widget καιρού της Samsung στην οθόνη και όταν πατάω εκεί που γράφει "Πατήστε εδώ για προσθήκη πόλης βγάζει μήνυμα "Δίκτυο μη διαθέσιμο" ενώ έχω 3G Data.Κατά τα άλλα η εφαρμογή "Καιρός" τρέχει στο bakround,αν την κλείσω ξανανοίγει,δεν απενεργοποιείται. Το Καιρός & ρολόι widget (pro). https://play.google.com/store/apps/details?id=com.devexpert.weather&hl=el&referrer=utm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3Dκαιρός+%26+ρολόι+widget+premium&pcampaignid=APPU_1_2in0Wshh0dLBApOrj_AL 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Προσοχή στην εφαρμογή ZEDGE. Αν το τηλέφωνο ξαφνικά αργεί να ανοίξει κλπ πετάξτε τη https://forums.oneplus.com/threads/when-restart-getting-message-optimizing-1-app-of-1.825479/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα