niksakl Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Δεν ειναι επιβεβαιωμενο πως σε αυτο οφειλεται, αλλα γινονται αυτες τις μερες εργασιες στο market για να προστεθει η υποστηριξη πληρωμης app με PayPal. Sent from my HTC Wildfire
themaras7 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 ρε παιδιά έχω το Desire και ο ήχος το μηνυμάτων ακούγεται πολύ χαμηλά;;γνωρίζει κανείς;;
petros1000 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 ρε παιδιά έχω το Desire και ο ήχος το μηνυμάτων ακούγεται πολύ χαμηλά;;γνωρίζει κανείς;; Για ευκολη προσβαση στις ρυθμισεις ηχου, κατεβασε απο το μαρκετ το "audiomanager" ή καποιο άλλο αντιστοιχο. Το "alert volume" δεν ρυθμιζεται σε συναρτηση με το ringer volume και ενδεχομενως ειναι πολυ χαμηλα. Δεβ θυμαμαι πως το βρισκεις απο τις "μαμα" ρυθμισεις, για αυτο σου προτεινω να κατεβασεις την εφαρμογη.
themaras7 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Για ευκολη προσβαση στις ρυθμισεις ηχου, κατεβασε απο το μαρκετ το "audiomanager" ή καποιο άλλο αντιστοιχο. Το "alert volume" δεν ρυθμιζεται σε συναρτηση με το ringer volume και ενδεχομενως ειναι πολυ χαμηλα. Δεβ θυμαμαι πως το βρισκεις απο τις "μαμα" ρυθμισεις, για αυτο σου προτεινω να κατεβασεις την εφαρμογη. χίλια ευχαριστώ!!θα το δοκιμάσω και θα σας πώ αποτελέσματα ---------- Προσθήκη στις 19:30 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:06 ---------- λοιπόν το δοκίμασα και κάνει αυτό ακριβώς που είπες!!έχει 5-6 μπάρες με τους ήχους του κινητού τις ρυθμίζεις και τέλος!!!!μια χαρά τώρα
god4 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 καλησπέρα! υπάρχει κάποια εφαρμογή να μπορεί να ταξινομεί όπως θέλω εγώ τα εικονίδια στο κεντρικό μενού; έχει από μόνο του πολλά... και ότι εφαρμογή του βάζω δημιουργεί και την συντόμευση...είναι πλέον πάρα πολλές. για να πάω στα μηνύματα πρέπει να κατεβαίνω αρκετή ώρα.
Nightstrike Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 καλησπέρα!υπάρχει κάποια εφαρμογή να μπορεί να ταξινομεί όπως θέλω εγώ τα εικονίδια στο κεντρικό μενού; έχει από μόνο του πολλά... και ότι εφαρμογή του βάζω δημιουργεί και την συντόμευση...είναι πλέον πάρα πολλές. για να πάω στα μηνύματα πρέπει να κατεβαίνω αρκετή ώρα. κανε shortcut στο homescreen...
themaras7 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 παιδιά θέλω να βάλω το navigon μόνο με ελληνικούς χάρτες!τα βρήκα λοιπόν και τα 2 στο ιντερνετ αλλά τι κάνω;;τα κατεβάζω στο pc και μετά πώς τα περνάω στο κινητό;;τα αποθηκεύω στην sd;;;
katimis Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Η εφαρμογή για το ΚΙΝΟ αναβαθμίστηκε. Δείτε εδώ. Μερικά screenshots
Nomedor Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 MIUI Browser http://www.mediafire.com/?4fqh8zydd2e4scj
Jastonas Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 παιδια πιο launcher προτιματε?για wildfire Εγώ (με Desire), προτιμώ adw.launcher αν και στην αρχή χρησιμοποιούσα launcher pro. Δοκίμασε τους.. είναι και οι δύο πολύ γρήγοροι
AnatoliGR Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Εγώ (με Desire), προτιμώ adw.launcher αν και στην αρχή χρησιμοποιούσα launcher pro. Δοκίμασε τους.. είναι και οι δύο πολύ γρήγοροι ταχω δοκιμασει κ τα 2.αποτι βλεπω αυτα τα 2 ειναι τα καλυτερα?
Jastonas Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 ταχω δοκιμασει κ τα 2.αποτι βλεπω αυτα τα 2 ειναι τα καλυτερα? Έτσι φαίνεται.. Δεν σου αρέσανε;
AnatoliGR Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Έτσι φαίνεται..Δεν σου αρέσανε; οχι μια χαρα ειναι.πριν ειχα το adw κ τωρα εχω βαλει το pro.απλα επειδη ειμαι καινουριος με τo android ηθελα να δω τι παιζει με τα launcher.
FFighter Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 καλησπέρα!υπάρχει κάποια εφαρμογή να μπορεί να ταξινομεί όπως θέλω εγώ τα εικονίδια στο κεντρικό μενού; έχει από μόνο του πολλά... και ότι εφαρμογή του βάζω δημιουργεί και την συντόμευση...είναι πλέον πάρα πολλές. για να πάω στα μηνύματα πρέπει να κατεβαίνω αρκετή ώρα. ισως σε εξυπηρετησει Android Apps Organizer
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα