saruman123 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 2 λεπτά πριν, patrickdrd είπε δεν βλέπω να έχει επιλογή για συγχρονισμό στο Android όμως Έψαξες όλες τις ρυθμίσεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Ναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saruman123 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, patrickdrd είπε Ναι Αν δεν βαριέσαι το στήνεις, αλλιώς άστο να πάει στο ...... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) μωρε να το στησω, συγχρονισμο θα εχω; ειναι σημαντικος ο συγχρονισμος! σου παιζει εσενα;;; το θεμα ειναι πως συγχρονιζει αφου δεν βλεπω πουθενα να μου ζηταει να κανω login, π.χ. στην αντιστοιχη οθονη των ρυθμισεων στον chrome ο συγχρονισμος ειναι πανω-πανω, αυτο πως θα καταλαβει οτι ειμαι εγω; ουτε στο σταθερο δεν ειδα να ζηταει login! εντωμεταξυ πρεπει να δω και πως θα το συγχρονισω με το chrome στο laptop γιατι τον εχω portable (και) τον chrome Επεξ/σία 3 Μαΐου 2018 από patrickdrd Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) είναι under development το sync για Android: https://community.brave.com/t/android-sync-issues/1813/2 https://github.com/brave/browser-android-tabs/issues/137 Επεξ/σία 3 Μαΐου 2018 από patrickdrd Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntiCambeR Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν νομίζω να υπάρχει browser που να έχει τις ρυθμίσεις του Dolphin.Είναι δυνατόν ο Brave να μην έχει επιλογή μη εμφάνισης εικόνων;Αν έχεις λίγα MB πακέτο. Η που όταν αποθηκεύεις σελιδοδείκτη να μην ρωτάει σε ποιόν φάκελο να αποθηκευτεί και να μπαίνει στον τελευταίο φάκελο που αποθήκευσες;Μετά πρέπει να το φτιάξεις στην διαχείριση σελίδοδεικτών. Αλλο μειονέκτημα έιναι οτι αν τον κλείσεις και τον ξανανοίξεις σε βγάζει στην τελευταία σελίδα που ήσουν εκτός και αν σβήσεις το ιστορικό.Δηλαδή όποιος ανοίξει τον browser θα δεί την τελευταία σελίδα που ήσουν. Χρειάζεται δουλειά ακόμα,μάλλον οι developers δεν είναι αρκετά brave. Πάντως έχει καλά blocks,είναι το δυνατό του σημείο. Επεξ/σία 4 Μαΐου 2018 από AntiCambeR Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saruman123 Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, AntiCambeR είπε Δεν νομίζω να υπάρχει browser που να έχει τις ρυθμίσεις του Dolphin.Είναι δυνατόν ο Brave να μην έχει επιλογή μη εμφάνισης εικόνων;Αν έχεις λίγα MB πακέτο. Η που όταν αποθηκεύεις σελιδοδείκτη να μην ρωτάει σε ποιόν φάκελο να αποθηκευτεί και να μπαίνει στον τελευταίο φάκελο που αποθήκευσες;Μετά πρέπει να το φτιάξεις στην διαχείριση σελίδοδεικτών. Αλλο μειονέκτημα έιναι οτι αν τον κλείσεις και τον ξανανοίξεις σε βγάζει στην τελευταία σελίδα που ήσουν εκτός και αν σβήσεις το ιστορικό.Δηλαδή όποιος ανοίξει τον browser θα δεί την τελευταία σελίδα που ήσουν. Χρειάζεται δουλειά ακόμα,μάλλον οι developers δεν είναι αρκετά brave. Πάντως έχει καλά blocks,είναι το δυνατό του σημείο. Γι'αυτό το κρατάω και εγώ ,για το adblock. Είναι αρκετά γρήγορο στο άνοιγμα σελίδων και στο κατέβασμα. Και πιο ελαφρύ από το Chrome. Όλα όσα έχω δοκιμάσει είναι πατάτες. Και το AdGuard που είχα το ξήλωσα γιατί δεν θέλω να έχω εξτρα εφαρμογές. Επεξ/σία 4 Μαΐου 2018 από saruman123 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 dns66 εχω εγω (μιας και δεν ειμαι ρουτ πλεον, οταν ημουν ειχα adaway φυσικα), οσο για τους browsers, διαβαστε παρακατω να μαθαινετε, το εχω σπουδασει το θεμα: 1ος πλεον ο chrome για τα custom tabs (τα οποια ειναι φοβερο feature), αλλα και για τους συγχρονισμους (συγχρονιζω bookmarks & passwords με dekstop/laptop που δουλευω και τα εχει ολα, αν και στα desktop/laptop κυριος browser ειναι firefox), anyway, chrome λοιπον πρωτος και δευτερος... naked browser! ναι, naked browser, ο οποιος εχει φοβερα και απιστευτα features που δεν εχει κανενας αλλος browser κι ας τον ξερουν ελαχιστοτατοι, κι ας τρομαζει κοσμος οταν τον τρεχει για πρωτη φορα, π.χ.: 1) επιλεγεις εσυ για ποια site θες να παιζει το javascript (απενεργοποιημενο by default!), αλλα και 2) για ποια sites θες να επιτρεπονται/κρατησεις cookies (whitelist), ολα τα cookies που δεν ειναι whitelist διαγραφονται πατωντας το x (εξοδος), μαζι με οτι αλλο θελετε 3) απιστευτο adblocker με φιλτρα/easylist, περισσοτερα εδω: http://nakedbrowser.com/block/ και φυσικα popup blocker! 4) αρκετα καλο text wraping 5) ολα αυτα σε μεγεθος.. κατω απο 1mb!!! δοκιμαστε τον και τα λεμε! οσο για τον brave.. πολυ μωρο ακομα και δεν βλεπω να προχωραει η αναπτυξη.. θελει σιγουρα πολυ δουλεια, το adblocking μονο δεν μου φτανει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saruman123 Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 22 λεπτά πριν, patrickdrd είπε dns66 εχω εγω (μιας και δεν ειμαι ρουτ πλεον, οταν ημουν ειχα adaway φυσικα), οσο για τους browsers, διαβαστε παρακατω να μαθαινετε, το εχω σπουδασει το θεμα: 1ος πλεον ο chrome για τα custom tabs (τα οποια ειναι φοβερο feature), αλλα και για τους συγχρονισμους (συγχρονιζω bookmarks & passwords με dekstop/laptop που δουλευω και τα εχει ολα, αν και στα desktop/laptop κυριος browser ειναι firefox), anyway, chrome λοιπον πρωτος και δευτερος... naked browser! ναι, naked browser, ο οποιος εχει φοβερα και απιστευτα features που δεν εχει κανενας αλλος browser κι ας τον ξερουν ελαχιστοτατοι, κι ας τρομαζει κοσμος οταν τον τρεχει για πρωτη φορα, π.χ.: 1) επιλεγεις εσυ για ποια site θες να παιζει το javascript (απενεργοποιημενο by default!), αλλα και 2) για ποια sites θες να επιτρεπονται/κρατησεις cookies (whitelist), ολα τα cookies που δεν ειναι whitelist διαγραφονται πατωντας το x (εξοδος), μαζι με οτι αλλο θελετε 3) απιστευτο adblocker με φιλτρα/easylist, περισσοτερα εδω: http://nakedbrowser.com/block/ και φυσικα popup blocker! 4) αρκετα καλο text wraping 5) ολα αυτα σε μεγεθος.. κατω απο 1mb!!! δοκιμαστε τον και τα λεμε! οσο για τον brave.. πολυ μωρο ακομα και δεν βλεπω να προχωραει η αναπτυξη.. θελει σιγουρα πολυ δουλεια, το adblocking μονο δεν μου φτανει.. Τον naked browser στον είχα προτείνει παλιότερα αν θυμάσαι. Super browser αλλά θέλει έξτρα Adblock(π.χ AdGuard)και σε εμένα δεν βγάζει την έξοδο που ειχε παλιότερα και αυτό μου την σπάει. Υπόψη είχα τον pro. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) α δεν το θυμαμαι για την προταση σου, αλλα τον χρησιμοποιω καιρο κι ευτυχως βρηκα τροπο να τον μεταφερω στα νεα μου κινητα με adb backup/restore γιατι εχω ριξει τρελη customια (sites configuration, cookies whitelist, javascript whitelist κλπ) η εξοδος βγαινει με δυο τροπους: 1) swipe απο πανω προς τα κατω ή 2) πατωντας το menu κουμπι του κινητου σου (αυτο συνηθως ειναι long press το κουμπι με τις προσφατες/recents), για δοκιμασε adblock extra ειχα adaway και τωρα dns66, περασα κι απο blokada, αλλα εμφανιζοταν στις εφαρμογες χρησης μπαταριας (gsam battery/betterbatterystats κλπ) και εφαγε σουτ υ.γ. τον nakedbrowser pro εχω Επεξ/σία 4 Μαΐου 2018 από patrickdrd Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saruman123 Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, patrickdrd είπε α δεν το θυμαμαι για την προταση σου, αλλα τον χρησιμοποιω καιρο κι ευτυχως βρηκα τροπο να τον μεταφερω στα νεα μου κινητα με adb backup/restore γιατι εχω ριξει τρελη customια (sites configuration, cookies whitelist, javascript whitelist κλπ) η εξοδος βγαινει με δυο τροπους: 1) swipe απο πανω προς τα κατω ή 2) πατωντας το menu κουμπι του κινητου σου (αυτο συνηθως ειναι long press το κουμπι με τις προσφατες/recents), για δοκιμασε adblock extra ειχα adaway και τωρα dns66, περασα κι απο blokada, αλλα εμφανιζοταν στις εφαρμογες χρησης μπαταριας (gsam battery/betterbatterystats κλπ) και εφαγε σουτ υ.γ. τον nakedbrowser pro εχω Αρε κ3ρ@τ@ με έπεισες και τον έβαλα πάλι...... Πριν 4 χρόνια τον είχα.... Επεξ/σία 4 Μαΐου 2018 από saruman123 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 χαχα ελα μωρε, 1mb ειναι ολο κι ολο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saruman123 Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 10 λεπτά πριν, patrickdrd είπε χαχα ελα μωρε, 1mb ειναι ολο κι ολο Τέσσερις έχω τώρα.....θα ξυλωσω κανέναν γιατί δεν λέει...και μάλλον βλέπω τον Brave να την τρωει..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) χαχαχαχα επος! κι εγω 4 εχω μωρε, τι να κανουμε; εχουμε χωρο τωρα, λοιπον, εγω εχω εκτος απο chrome & naked, firefox .. nightly παρακαλω!! γιατι συγχρονιζει με τα desktop/laptop bookmarks & passwords, αλλα και γιατι εχει κι αυτος custom tabs!! και ο 4ος ειναι ο αλλος αγαπημενος μικρος, ο via browser, ο οποιος εχει κι αυτος ad blocker, αποθηκευει settings του στο cloud, οταν του λες οταν τον φορτωνεις να μην ανοιγει τις σελιδες που ειχες αφησει ανοικτες απο πριν υπακουει (και ειναι ο μονος νομιζω) κλπ Επεξ/σία 4 Μαΐου 2018 από patrickdrd Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saruman123 Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 41 λεπτά πριν, patrickdrd είπε α δεν το θυμαμαι για την προταση σου, αλλα τον χρησιμοποιω καιρο κι ευτυχως βρηκα τροπο να τον μεταφερω στα νεα μου κινητα με adb backup/restore γιατι εχω ριξει τρελη customια (sites configuration, cookies whitelist, javascript whitelist κλπ) η εξοδος βγαινει με δυο τροπους: 1) swipe απο πανω προς τα κατω ή 2) πατωντας το menu κουμπι του κινητου σου (αυτο συνηθως ειναι long press το κουμπι με τις προσφατες/recents), για δοκιμασε adblock extra ειχα adaway και τωρα dns66, περασα κι απο blokada, αλλα εμφανιζοταν στις εφαρμογες χρησης μπαταριας (gsam battery/betterbatterystats κλπ) και εφαγε σουτ υ.γ. τον nakedbrowser pro εχω Κατέβασα και τους δύο. Στον απλό η έξοδος βγαίνει και με τους δύο τρόπους. Ο Pro μόνο με τις 3 γραμμές (όχι το Home)παρατεταμένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα