Προς το περιεχόμενο

Android Applications

Aztec

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στις 3/18/2018 στις 8:43 ΜΜ, AntiCambeR είπε

Εψαχνα για εφαρμογή offline radio αλλά οι είτε έχουν διαφημίσεις η είναι online.Κάποια καλή offline;

Η εφαρμογη που ψαχνεις λεγετε

Spirit FM

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 6,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

4 λεπτά πριν, saruman123 είπε

Βάλε το terrarium tv premium,έχει πολλά πράγματα.

Έχω το σκέτο και τους τελευταίους μήνες είναι μια απογοήτευση, max 720p ανάλυση και πολυυυ αργό και πολλές φορές δεν βρίσκει σωστά subs. Το premium τι χρέωση έχει ;

11 λεπτά πριν, Fabricated είπε

Έχω το σκέτο και τους τελευταίους μήνες είναι μια απογοήτευση, max 720p ανάλυση και πολυυυ αργό και πολλές φορές δεν βρίσκει σωστά subs. Το premium τι χρέωση έχει ;

Θα σου το στείλω σε pm

Παιδιά ψάχνω email app με όμορφο widget για να το βάλω για το 3ο μου email account.

Αυτή τη στιγμή έχω τα TypeApp και MailWise (πιο όμορφο widget έχει το TypeApp).

Ευχαριστώ!

20 ώρες πριν, BadBoy είπε

Προσωπικά χρησιμοποιώ το Flud και με έχει βολέψει πολύ.

Απλά κορυφαίο το Flud!

6 ώρες πριν, skiabox είπε

Παιδιά ψάχνω email app με όμορφο widget για να το βάλω για το 3ο μου email account.

Αυτή τη στιγμή έχω τα TypeApp και MailWise (πιο όμορφο widget έχει το TypeApp).

Ευχαριστώ!

Απλά κορυφαίο το Flud!

Εγώ χρησιμοποιώ το myMail μπορείς να βάλεις όσα email θες, είναι αρκετά βολικό!

Στις 4/18/2018 στις 11:49 ΠΜ, Fabricated είπε

Ως προς το θέμα των subs το non account required στο "σάπιο" opensubtitles που έχει το terrarium tv με έχει "κρεμάσει" αρκετές φορές. Πολλές φορές κάνω play with, local cast και από το localcast χρησιμοποιώ  (....πάλι το "σάπιο" opensubtitles αλλά με account) και τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα. Μπορείς επίσης να κάνεις copy το url απ' το terrarium σε κάποιον browser και μετά από εκεί σε vlc πχ και να κατεβάσεις subs απ' όπου θες. 

Για links τώρα 1080p δεν έχω παρατηρήσει κάποιο θέμα (μου βρίσκει).

1 ώρα πριν, koftis650 είπε

Ως προς το θέμα των subs το non account required στο "σάπιο" opensubtitles που έχει το terrarium tv με έχει "κρεμάσει" αρκετές φορές. Πολλές φορές κάνω play with, local cast και από το localcast χρησιμοποιώ  (....πάλι το "σάπιο" opensubtitles αλλά με account) και τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα. Μπορείς επίσης να κάνεις copy το url απ' το terrarium σε κάποιον browser και μετά από εκεί σε vlc πχ και να κατεβάσεις subs απ' όπου θες. 

Για links τώρα 1080p δεν έχω παρατηρήσει κάποιο θέμα (μου βρίσκει).

Eγω παιζω με mx player που σε αφηνει να ψαξεις εκεινη την ωρα subs και μονο ετσι βρισκω.

Για 1080 σε σειρες αναφερομαι και βρισκω σπανια εως ποτε, ενω κανω και αυτο το verification που ζηταει καθε φορα. 

12 ώρες πριν, Fabricated είπε

Eγω παιζω με mx player που σε αφηνει να ψαξεις εκεινη την ωρα subs και μονο ετσι βρισκω.

Για 1080 σε σειρες αναφερομαι και βρισκω σπανια εως ποτε, ενω κανω και αυτο το verification που ζηταει καθε φορα. 

To terrarium βρισκει αυτοματως υποτιτλους. Ποτε δεν μου εχει κανει νουμερα με καμια ταινια ή σειρα. Ισως εσυ να μην εχεις ενεργοποιησει τους υποτιτλους.

11 λεπτά πριν, CyberKid είπε

To terrarium βρισκει αυτοματως υποτιτλους. Ποτε δεν μου εχει κανει νουμερα με καμια ταινια ή σειρα. Ισως εσυ να μην εχεις ενεργοποιησει τους υποτιτλους.

Για ελληνικούς άλλες φορές μου βγάζει άλλες όχι , δεν είναι θέμα να έχω κάνει κάτι λάθος , Αφού με τον ίδιο τρόπο που θα δω μια σειρά θα δω και μια άλλη και ενώ στην μια μπορεί να βρει υπότιτλους στην άλλη δεν θα βρει. Αλλά δεν είναι αυτό το πρόβλημα μου, αφού το φτιάχνω με mx player, Αλλά το 1080 το θέλω για μια σειρά , αφού έχω την οθόνη για να την δω σε τέτοια ανάλυση. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...