Centurion Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 5 λεπτά πριν, sargio01 είπε ρε παίδες, είπα και γω να εκμεταλλευτώ το cloud για back up φωτογραφιών (κάτι σημαντικό για μενα) και ενεργοποίησα google photos αλλά πήρα χαμπάρι ότι π@π@ρια back up παίρνουν. Στο κινητό, η φώτο έχει μέγεθος 6 ΜΒ και στις google photos 1,1. Υπάρχει επιλογή για πλήρες back up και δεν την βρίσκω; Υπάρχει και η επιλογή να τις ανεβάζει στο κανονικό μέγεθος αλλά θα κοστίζει σε χώρο. 1
sargio01 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 ...αρα αυτά που έγραψα εννοούν πως απλά στα Pixel διατίθεται απεριόριστος χώρος by default, ας πούμε ή είναι μούφες;
Centurion Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, sargio01 είπε ...αρα αυτά που έγραψα εννοούν πως απλά στα Pixel διατίθεται απεριόριστος χώρος by default, ας πούμε ή είναι μούφες; Στα Pixel επειδή είναι τα καμάρια της Google μπορείς να ανεβάζεις στο πραγματικό μέγεθος χωρίς να χάνεις χώρο. Αυτή είναι η διαφορά με τα υπόλοιπα. 2
Federacion Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Ποιο αξιόπιστο Weather app θα προτείνατε; Εγώ έχω το 1weather αλλά τώρα τελευταία μ κάνει νερά.
saruman123 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, Federacion είπε Ποιο αξιόπιστο Weather app θα προτείνατε; Εγώ έχω το 1weather αλλά τώρα τελευταία μ κάνει νερά. https://www.google.gr/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://play.google.com/store/apps/details%3Fid%3Dcom.devexpert.weather%26referrer%3Dutm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3Dweather%2Bapp%26pcampaignid%3DAPPU_1_pehRWoakN9DbwAKF8J7QBg&ved=0ahUKEwjGirahxcXYAhXQLVAKHQW4B2oQ8oQBCC4wBQ&usg=AOvVaw1BjQPbCuhNlNpyhby56ecj 1
Federacion Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Αλήθεια είναι τόσο αξιόπιστο αυτό το τόσο κλασσικό; Ευχαριστώ.
stark Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, Federacion είπε Ποιο αξιόπιστο Weather app θα προτείνατε; Εγώ έχω το 1weather αλλά τώρα τελευταία μ κάνει νερά. https://play.google.com/store/apps/details?id=mobi.lockdown.weather Best app of 2017 απιστευτα ομορφο και βαζεις εσυ οποια πηγη θελεις - Dark Sky συνηθως η πιο ακριβης και αξιοπιστη. Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2018 από stark 1
andreasomagiras Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1ο) Κάπου είχα δει, δεν μπορώ να το βρω τώρα, μια εφαρμογή που έκανε την οθόνη να μην ανταποκρίνεται σε πάτημα κατά την διάρκεια αναπαραγωγής βίντεο, ενδιαφέρομαι για αναπαραγωγή από YouTube, θα ήμουν υπόχρεος αν κάποιος το βρει. 2ο) δεν μπορώ να συνδεθώ στο lastpass από το Firefox στο κινητό, δεν ξέρω αν παίζει ρόλο, αλλά δεν μου συγχρονίζει και τον λογαριασμό στο κινητό, τελευταίος συγχρονισμός γράφει, 1 Δεκεμβρίου του 2017. Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2018 από andreasomagiras
stavros34 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Touch protector λέγεται η εφαρμογή αυτή για να μην ανταποκρίνεται η οθόνη χωρίς πολλές διαφημίσεις και πολλές ρυθμίσεις ξεκλειδωματος...έχω παιδάκι και ξέρω...
andreasomagiras Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Ευχαριστώ θα την δοκιμάσω. Για μικρά παιδιά την ψάχνω κι εγώ. Να μην ξεχάσω. Ευχαριστώ. Είπα Ευχαριστώ; αν δεν είπα. ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ.
stavros34 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δεν κάνει τίποτα αυτή είναι και η έννοια του insomnia... 1
andreasomagiras Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Το δοκίμασα, κάνει ακριβώς αυτό που ήθελα, της ρυθμίσεις ας της βελτιώσει η σύζυγος που κατέχει και τα εγγλέζικα, εγώ είμαι στουρναρι. Το μεγαλύτερο ευχαριστώ είναι για το άμεσο ενδιαφέρον. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα