jim_p Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Εχουμε καποιο θεμα για το πως προσπερναω το factory reset protection της google ή να ανοιξω ενα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Εχουμε καποιο θεμα για το πως προσπερναω το factory reset protection της google ή να ανοιξω ενα?Κανε μια αναζητηση κι αν δεν, ανοιξε θεμα. Ας κρατησουμε το νημα αυτο καθαρό παρακαλω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δεν ξερω αν ειμαι off-topic, αλλα πλεον και σε παιχνιδι το Stranger things Site: google_play 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takatakaros Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Ψάχνω για μια εφαρμογή που να μετατρέπει το smartphone σε έξτρα οθόνη του Laptop. Ξέρετε καμία τέτοια εφαρμογή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saruman123 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Ψάχνω για μια εφαρμογή που να μετατρέπει το smartphone σε έξτρα οθόνη του Laptop. Ξέρετε καμία τέτοια εφαρμογή;Σαν αυτό δηλαδή https://play.google.com/store/apps/details?id=de.m_lang.leena&hl=el&referrer=utm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3D%CE%B5%CF%86%CE%B1%CF%81%CE%BC%CE%BF%CE%B3%CE%AE+%CF%80%CE%BF%CF%85+%CE%BD%CE%B1+%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%AD%CF%80%CE%B5%CE%B9+%CF%84%CE%BF+smartphone+%CF%83%CE%B5+%CE%AD%CE%BE%CF%84%CF%81%CE%B1+%CE%BF%CE%B8%CF%8C%CE%BD%CE%B7+%CF%84%CE%BF%CF%85+laptop&pcampaignid=APPU_1_U_zVWav1B4mXgAbFqrnQAQ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takatakaros Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Σαν αυτό δηλαδή https://play.google.com/store/apps/details?id=de.m_lang.leena&hl=el&referrer=utm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3D%CE%B5%CF%86%CE%B1%CF%81%CE%BC%CE%BF%CE%B3%CE%AE+%CF%80%CE%BF%CF%85+%CE%BD%CE%B1+%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%AD%CF%80%CE%B5%CE%B9+%CF%84%CE%BF+smartphone+%CF%83%CE%B5+%CE%AD%CE%BE%CF%84%CF%81%CE%B1+%CE%BF%CE%B8%CF%8C%CE%BD%CE%B7+%CF%84%CE%BF%CF%85+laptop&pcampaignid=APPU_1_U_zVWav1B4mXgAbFqrnQAQ Δε ζητάω αυτό ακριβώς. Αυτή η εφαρμογή που έστειλες μετατρέπει το smartphone σε μορφή desktop. Εγώ αυτό που θέλω είναι το smartphone να λειτουργεί σαν second monitor της οθόνης του Laptop. Να μπορώ δηλαδή να μεταφέρω εκεί παράθυρα και λοιπά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papp0us Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δε ζητάω αυτό ακριβώς. Αυτή η εφαρμογή που έστειλες μετατρέπει το smartphone σε μορφή desktop. Εγώ αυτό που θέλω είναι το smartphone να λειτουργεί σαν second monitor της οθόνης του Laptop. Να μπορώ δηλαδή να μεταφέρω εκεί παράθυρα και λοιπά. Υπάρχει , αλλά δαγκώνει https://play.google.com/store/apps/details?id=com.idisplay.virtualscreen 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leros2004 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 https://play.google.com/store/apps/details?id=ph.spacedesk.beta Αυτή που είναι δωρεάν δεν κάνει ? 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Εψαχνα ενα ωραιο widget για μπαταρια να κοσμει την κεντρικη οθονη 8μπιτ, heart container battery metter παιδια ειναι τρομερο Site: google_play Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bele Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Ισως εχει αναφερθει παλι, αλλα καμια καλη εφαρμογη εναλλακτικη του fb+messanger εκτος του lite. Αυτη τη στιγμη εχω το friendy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Το slim social, αν δεν σε πειραζει η εφαρμογη να ειναι web wrapper (= εφαρμογη που στην ουσια ανοιγει τη σελιδα του fb σε εναν υποτυπωδη browser). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noasgr Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Παίδες καλησπέρα, Κάποιο app για να μπορώ να κάνω remote desktop προς tablet; Τονίζω το "προς", γιατί το ανάποδο το έχω βρει. Δεν έχω προβλημα αν είναι remote desktop ή απλά share screen. Το θέλω για άνθρωπο ηλικιωμένο που όταν έχει πρόβλημα/δεν βρίσκει κάτι στο tablet, δυσκολεύεται να μου εξηγήσει τη κατάσταση και δεν μπορώ να βοηθήσω. Το tablet, για την ώρα, δεν είναι root - σε περίπτωση που έχει σημασία αυτό. Ευχαριστώ πολύ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saruman123 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Παίδες καλησπέρα, Κάποιο app για να μπορώ να κάνω remote desktop προς tablet; Τονίζω το "προς", γιατί το ανάποδο το έχω βρει. Δεν έχω προβλημα αν είναι remote desktop ή απλά share screen. Το θέλω για άνθρωπο ηλικιωμένο που όταν έχει πρόβλημα/δεν βρίσκει κάτι στο tablet, δυσκολεύεται να μου εξηγήσει τη κατάσταση και δεν μπορώ να βοηθήσω. Το tablet, για την ώρα, δεν είναι root - σε περίπτωση που έχει σημασία αυτό. Ευχαριστώ πολύ https://www.google.gr/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://play.google.com/store/apps/details%3Fid%3Dcom.teamviewer.teamviewer.market.mobile%26hl%3Del%26referrer%3Dutm_source%253Dgoogle%2526utm_medium%253Dorganic%2526utm_term%253Dremote%2Bdesktop%2B%25CF%2580%25CF%2581%25CE%25BF%25CF%2582%2Btablet%26pcampaignid%3DAPPU_1_mkrfWa-NNMWLgAbj0r6wAw&ved=0ahUKEwivwoXB9urWAhXFBcAKHWOpDzYQ8oQBCAowBA&usg=AOvVaw2Kf5PS279gn8bDXkB3j48o 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lnk Hlk Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος να μου πει ποια εφαρμογή είναι αυτό το Μ και το συννεφάκι; Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Το συννεφακι μαλλον ειναι απο καποια εφαρμογη για τον καιρο, εφοσον δεν χρησιμοποιεις owncloud ή onedrive που εχουν παρομοιο λογοτυπο. Το Μ δεν γνωριζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα