thomasG4 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 κατι αντιστοιχο μπορω να το κανω στο android ; https://play.google.com/store/apps/details?id=com.embermitre.pixolor.app Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Και μιας και αναφερθηκα στο μεγεθος, πως θα βαλω το messenger lite σε ενα 7αρι ταμπλετ, μιας και το store λεει οτι η συσκευη ειναι ασυμβατη με την εφαρμογη? Το κανονικο messenger μπαινει αλλα το γονατιζει, το slimsocial ειναι μια μπουρδα browser που απλα ανοιγει τη σελιδα του fb (και για τα μηνυματα ανοιγει την javascript-less σελιδα του fb που ειναι αθλια) και δεν θα το κρατησω, και τελος δεν προκειται να το βαλω απο το σκετο apk (sideloading) γιατι δεν θα παιρνει ενημερωσεις. Η μονη σοβαρη λυση που βρηκα ειναι το market helper αλλα απαιτει root, που δεν εχει. Το πηρα αποφαση και ρουταρα το ταμπλετ με μονο σκοπο να βαλω το market helper για να το καμουφλαρω σαν κινητο και να με αφησει το play store να βαλω το messenger lite. Κατεβηκε (απο xda που με εκανε redirect στην επισημη σελιδα του, μπηκε κανονικα και οταν το ετρεξα ειπε οτι δεν μπορει να συνδεθει στο ιντερνετ και εκλεισε. Το πεταξα, κατεβασα απο το apkmirror το σκετο apk του messenger lite, το εβαλα και ησυχασα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grim Ripper Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Βάλε την εφαρμογή του apkpure. Όταν θα βγαίνει update στο messenger lite θα το κατεβάζεις από εκεί και θα το περνάει μόνο του, έχει και ρύθμιση ώστε αφού γίνει η εγκατάσταση να διαγράφει το apk. https://apkpure.com/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Μετριο το apkpure. Οκ, σε αφηνει να κατεβασεις και να βαλεις οτιδηποτε, αλλα θα μπορουσε να εχει πιο ενημερωμενες εκδοσεις εφαρμογων που δεν ειναι στο store, πχ το newpipe το εχει ακομα στην 0.7.6 που ειναι περσινο. Επισης, δεν εχει ρυθμισεις για οτιδηποτε και τα πηρα μια φορα που πεταχτηκε στο ασχετο να κανει ελεγχο για ενημερωσεις. Τελος, λυσαξε να μου ενημερωσει τα play services. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekkli Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Ψάχνω έναν σίγουρο τρόπο να παίρνω back up τις φώτο από το κινητό μου. Χρησιμοποιούσα επί μακρόν το sweet home, μέχρι που άλλαξα ρούτερ και έβαλα το SpeedPort Entry 2i και σταμάτησα να μπορώ να βλέπω το σταθερό πισί από το κινητό -μεταξύ άλλων προβλημάτων. Έχω ενεργοποιήσει τις google photos και τσιμπάνε τις φωτογραφίες μου, αλλά δεν το κάνουν αυτόματα. Αν δεν δώσω εγώ εντολή, δεν παίρνουν back up. Το κάνανε μέχρι κάποια στιγμή, μετά σταματήσανε. Και πάλι όμως δεν με βολεύει, εγώ θέλω να τις έχω στο πισί μου. Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να στέλνει τις φωτογραφίες, κάπως, στο πισί ; Και αν γίνεται, να μην το κάνει μέσω τοπικού δικτύου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grim Ripper Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Ορίστε. https://syncthing.net Κάνει sync και μεταξύ υπολογιστών (και ας μην είναι στο ίδιο μέρος) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
funbreaker Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Το πηρα αποφαση και ρουταρα το ταμπλετ με μονο σκοπο να βαλω το market helper για να το καμουφλαρω σαν κινητο και να με αφησει το play store να βαλω το messenger lite. Κατεβηκε (απο xda που με εκανε redirect στην επισημη σελιδα του, μπηκε κανονικα και οταν το ετρεξα ειπε οτι δεν μπορει να συνδεθει στο ιντερνετ και εκλεισε. Το πεταξα, κατεβασα απο το apkmirror το σκετο apk του messenger lite, το εβαλα και ησυχασα. Τί προσφέρει το messenger lite? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Λιγοτερη καταναλωση μνημης, επεξεργαστικης ισχυος και δεδομενων απο το κανονικο messenger, αρα ειναι ιδανικο για low end συσκευες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fysikos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Υπάρχει καποιο app που να εμφανίζει τα κανάλια που δείχνουν ποδοσφαιρικούς αγωνες;οχι να κανει streaming, απλα να γραφει σε ποια καναλια αναμεταδιδεται ο καθε αγωνας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Υπάρχει καποιο app που να εμφανίζει τα κανάλια που δείχνουν ποδοσφαιρικούς αγωνες;οχι να κανει streaming, απλα να γραφει σε ποια καναλια αναμεταδιδεται ο καθε αγωνας Για αγγλικά καναλια https://play.google.com/store/apps/details?id=com.livefootballontv.free 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Και αυτο, αν και το ui του ειναι αθλιο https://play.google.com/store/apps/details?id=difed.soccersat 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Υπάρχει καποιο app που να εμφανίζει τα κανάλια που δείχνουν ποδοσφαιρικούς αγωνες;οχι να κανει streaming, απλα να γραφει σε ποια καναλια αναμεταδιδεται ο καθε αγωνας Και το ελληνικό eScore έχει αυτή τη λειτουργία έκτος των άλλων. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greek13 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Υπάρχει καποιο app που να εμφανίζει τα κανάλια που δείχνουν ποδοσφαιρικούς αγωνες;οχι να κανει streaming, απλα να γραφει σε ποια καναλια αναμεταδιδεται ο καθε αγωνας Live Soccer TV 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
funbreaker Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Λιγοτερη καταναλωση μνημης, επεξεργαστικης ισχυος και δεδομενων απο το κανονικο messenger, αρα ειναι ιδανικο για low end συσκευες. Και σε τι υστερεί απ το κανονικό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Αν θυμαμαι καλα, δεν εχει βιντεοκληση, χρωματα στις συνομιλιες και αυτοκολλητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα