saruman123 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Υπάρχει κάποιο app που να μπορώ να κάνω pin την πόλη που επισκέφτηκα στο χάρτη αλλά να μπορώ να κρατήσω log σε αυτή πχ μια φωτογραφία ή ένα ωραίο εστιατόριο;Τις Google maps δεν το κάνει ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Δε νομιζω οτι το κανει, νομιζω οτι και το Google My Maps που ειναι εφαρμογη τετοιου στυλ δε σε αφηνει να βαλεις δικη σου φωτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Δωρεάν πρόγραμμα πλοήγησης για όλο τον κόσμο https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mapswithme.maps.pro Μόνο που δεν έχει ελληνική ομιλία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saruman123 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Δε νομιζω οτι το κανει, νομιζω οτι και το Google My Maps που ειναι εφαρμογη τετοιου στυλ δε σε αφηνει να βαλεις δικη σου φωτοΤότε ίσως το Google Earth Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jardan Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Υπάρχει κάποιο app που να μπορώ να κάνω pin την πόλη που επισκέφτηκα στο χάρτη αλλά να μπορώ να κρατήσω log σε αυτή πχ μια φωτογραφία ή ένα ωραίο εστιατόριο; Ίσως θα σε βολέψει να ανοίξεις το GPS στις φωτογραφίες, να τραβάς μια φωτογραφία στην πόλη ή το εστιατόριο και μετά να βλέπεις μέσω χάρτη που τράβηξες την φωτογραφία. Αν δεν την επεξεργαστείς και δεν αφαιρέσεις τις συντεταγμένες, τότε θα τις έχει απάνω η φωτογραφία για πάντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntiCambeR Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Είχα το Go Keyboard και από κάποια στιγμή και μετά άρχισε να βγάζει διαφημίσεις,δεν θυμάμαι όμως αν το έκανε μετά από 1 addon (emojis) που έβαλα στο Keyboard. Εκανα scan με το Malwarebytes και δεν βρήκε κάτι.Μετά με το Dr.Web Light και βρήκε ότι φταίει το addon.Στο screenshot παρακάτω έδινε επιλογή να αφαιρεθεί αλλά με απεγκατάσταση του Go και το έκανα.Ομως ξέχασα να δω αν έβγαινε από το Keyboard. Να το ξαναβάλω χωρίς κάποιο addon η να αλλάξω σε Google Keyboard (Gboard) or Swiftkey;Σε αυτά τα 2 τα addons βγάζουν διαφημίσεις;Πάντως το Gboard είναι από τα καλύτερα και βολεύει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grim Ripper Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Το SwiftKey που χρησιμοποιώ εδώ και πολύ καιρό δεν μου έχει βγάλει ποτέ διαφήμιση, αλλά τι εννοείς σαν add-ons; Μόνο διαφορετικά themes και γλώσσες έχω δει να βάζεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saruman123 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Είχα το Go Keyboard και από κάποια στιγμή και μετά άρχισε να βγάζει διαφημίσεις,δεν θυμάμαι όμως αν το έκανε μετά από 1 addon (emojis) που έβαλα στο Keyboard. Εκανα scan με το Malwarebytes και δεν βρήκε κάτι.Μετά με το Dr.Web Light και βρήκε ότι φταίει το addon.Στο screenshot παρακάτω έδινε επιλογή να αφαιρεθεί αλλά με απεγκατάσταση του Go και το έκανα.Ομως ξέχασα να δω αν έβγαινε από το Keyboard. Να το ξαναβάλω χωρίς κάποιο addon η να αλλάξω σε Google Keyboard (Gboard) or Swiftkey;Σε αυτά τα 2 τα addons βγάζουν διαφημίσεις;Πάντως το Gboard είναι από τα καλύτερα και βολεύει. Screenshot_2017-08-23-15-07-29.png Ρε μην βάζετε χαζά Antivirus .....ξυλόσε τό 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntiCambeR Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Ρε μην βάζετε χαζά Antivirus .....ξυλόσε τό Και τα 2;Αν το Real Time Protection είναι off δεν "τρέχουν" στο παρασκήνιο.Τα έχω για scan. ΥΓ:Τελικά το addon υπήρχε στις εφαρμογές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grim Ripper Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Ναι και τα δύο να τα βγάλεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saruman123 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Και τα 2;Αν το Real Time Protection είναι off δεν "τρέχουν" στο παρασκήνιο.Τα έχω για scan. ΥΓ:Τελικά το addon υπήρχε στις εφαρμογές. Τίποτα δεν θα έχεις ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntiCambeR Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Ναι και τα δύο να τα βγάλεις. Τίποτα δεν θα έχεις ... Καλό είναι να έχω λίγες εφαρμογές γιατί τώρα που έχω 52 η Ram είναι δεσμευμένη 0.8-0.9 απο 1.35 Gb χωρίς τίποτα ανοιχτό και όταν ανοίξω πχ browser με 2-3 tabs η 1-2 εφαρμογές πηγαίνει στο 1.1-1.2.Οταν βάζω το javascript on για να μπορώ να δω βίντεο ή spoiler ζορίζεται λίγο εως πολύ στο browsing,χωρίς το javascript είναι καλύτερα. Απ'οσο θυμάμαι,όταν είχα καπου 20-25 εφαρμογές ήταν καλύτερα η Ram. Εφόσον κατεβάζω σπάνια εφαρμογές εκτός του Playstore και το κινητό έχει official rom δεν νομίζω να έχω πρόβλημα.Πληρωμές από το κινητό δεν κάνω.Απο θέμα ασφάλειας ενημερώσεων έχει πάρει 2 φορές,όμως είμαι με την 4.4.4(S4 mini Plus).Υποτίθεται πως οι νεότερες εκδόσεις είναι πιο ασφαλές. Το επόμενο κινητό που θα πάρω θα έχει τουλάχιστον 2 Gb Ram.Αν έχει 3-4 Gb ακόμα καλύτερα. Το All in one toolbox να το βγάλω;Υπάρχει πρόβλημα αν οι επιλογές προγραμματιστή είναι on στο θέμα ασφάλειας,μπορεί να λειτουργήσει σαν "τρύπα";Το είχα on μόνο για να βάλω τις κλίμακες στο 0 για γρήγορο response. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saruman123 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Καλό είναι να έχω λίγες εφαρμογές γιατί τώρα που έχω 52 η Ram είναι δεσμευμένη 0.8-0.9 απο 1.35 Gb χωρίς τίποτα ανοιχτό και όταν ανοίξω πχ browser με 2-3 tabs η 1-2 εφαρμογές πηγαίνει στο 1.1-1.2.Οταν βάζω το javascript on για να μπορώ να δω βίντεο ή spoiler ζορίζεται λίγο εως πολύ στο browsing,χωρίς το javascript είναι καλύτερα. Απ'οσο θυμάμαι,όταν είχα καπου 20-25 εφαρμογές ήταν καλύτερα η Ram. Εφόσον κατεβάζω σπάνια εφαρμογές εκτός του Playstore και το κινητό έχει official rom δεν νομίζω να έχω πρόβλημα.Πληρωμές από το κινητό δεν κάνω.Απο θέμα ασφάλειας ενημερώσεων έχει πάρει 2 φορές,όμως είμαι με την 4.4.4(S4 mini Plus).Υποτίθεται πως οι νεότερες εκδόσεις είναι πιο ασφαλές. Το επόμενο κινητό που θα πάρω θα έχει τουλάχιστον 2 Gb Ram.Αν έχει 3-4 Gb ακόμα καλύτερα. Το All in one toolbox να το βγάλω;Υπάρχει πρόβλημα αν οι επιλογές προγραμματιστή είναι on στο θέμα ασφάλειας,μπορεί να λειτουργήσει σαν "τρύπα";Το είχα on μόνο για να βάλω τις κλίμακες στο 0 για γρήγορο response. Πάντα έτσι είναι το 1gb ειναι 512 τα 2gb είναι 1,5 περίπου τα 4gb θα είναι 2,5 περίπου, ανάλογα τις διεργασίες που κάνει το τηλέφωνο.Όχι antivirus και χαζά τόπου clean master διαγραφής/ξηλωνεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Σε ενα στοκ lg g3 με android 6 δεν ανοιγει το play store. Οταν παταω το store, ασπριζει η οθονη και λιγα δευτερα μετα λεει οτι η εφαρμογη play store εκλεισε. Παρολα αυτα, κανει ενημερωσεις σε ολες τις εφαρμογες κανονικοτατα. Εκανα καταργηση εγκαταστασης ενημερωσεων (ρυθμισεις > εφαρμογες > google play store > καταργηση εγκαταστασης ενημερωσεων) και το store εγινε οπως ηταν μερικες εκδοσεις πριν και μπηκε κανονικα. Μετα ενημερωθηκε, μπηκε μια φορα και ξανακανει αυτο που λεω παραπανω. Για πειτε καμια ιδεα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgolavos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 το ιδιο εχω παθει κι γω σχεδον μια βδομαδα τωρα. σε samsung s7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα