Προς το περιεχόμενο

Android Applications

Aztec

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επειδη ο μπουφος δεν ξερει να δει ποια εκδοση android εχει το κινητο του, το τσεκαρα στο j3 2016 ενος φιλου μου (το εχει εδω και ~1 χρονο) και εχει android 5.1.1. Τι μπορει να γινει σε αυτη την περιπτωση?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 6,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Απο το tablet μου βλεπω οτι δε γινεται σε android 5.1

Πες του να αναβαθμισει σε android 6. Μονο ετσι γινεται.

Τουλαχιστον εμενα μου δινει αυτη τη δυνατοτητα το 6.

ΑΛΛΑ μπορει να εχει αφαιρεσει αυτη τη δυνατοτητα η Samsung στη συσκευη του, ακομα και με android 6.

Κι ομως....

Αυτο ειναι μια καλη ερωτηση, που δε μπορω να την απαντησω.

Απλα υπεθεσα οτι επειδη βγαινει και με τα 2 android...

"απελθέτω απ΄ εμού το ποτήριον τούτο"

Πως θα αναβαθμησει σε android 6? Αν υπηρχε η ενημερωση, θα την ειχε κανει ηδη ο φιλος μου.

https://forum.xda-developers.com/galaxy-j3-2016/development

στην θεση του θα εβαζα Resurrection Remix MM v5.7.4 (android 6.01) χαλαρα οι πιο πληρεις roms

https://forum.xda-developers.com/galaxy-j3-2016/development/rom-resurrection-remix-mm-v5-7-4-t3635573 

Δεν υπαρχει περιπτωση να ασχοληθω και να του βαλω custom rom του μπουφου! Μετα ειναι που θα μου τα κανει ΤΟΣΑ! Μπορω με καποιο πλαγιο τροπο να δωσω στην εφαρμογη δικαιωματα να γραφει στην καρτα?

Κανεις αλλος που να εχει j3 2016 να μας πει ποια εκδοση εχει?

Jim_p, δε ξερω και πολλα με το θεμα, δεν ειμαι ειδημον. Το ξεκαθαριζω. Μονο τη γνωμη μου λεω.

Ασχοληθηκα προσφατα με το συγκεκριμενο θεμα, θα σε στεναχωρησω πολυ.

Δεν γινεται με ενα απλο root-αρισμα, και μια αλλαγη σε ενα αρχειο ρυθμισεων του συστηματος οπως την εποχη των 4.4

Ειναι ζορικα. Πολυ ζορικα τα πραγματα.

Εχει δημιουργησει προβληματα συμβατοτητας η Google σε παλιες εφαρμογες. Αλλαξε ο τροπος που διαχειριζεται τα δικαιωματα. Εφαρμογες δε γραφουν, δε διαβαζουν, κτλ.

Αν θυμαμαι καλα, θελει root-αρισμα και μετα xposed με apk' s που κανουν οτι θελουν στο συστημα.

Πολυ πειραγμα, πολυ εμπειρια, πολυ boot loop.

Εγω δε το κατεχω το αθλημα. Επικινδυνα τα πραγματα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Εχει κανεις το πληκτρολογιο touchpal x? Το εχει μια φιλη μου σε ενα σαπιο zte και εχασε το "t9", αυτο δηλαδη που προτεινει τις λεξεις καθως πληκτρολογεις. Τι μπορω να κανω? Εννοειται πως ολες οι σχετικες επιλογες στις ρυθμισεις του ειναι ενεργες. 

Εχει κανεις το πληκτρολογιο touchpal x? Το εχει μια φιλη μου σε ενα σαπιο zte και εχασε το "t9", αυτο δηλαδη που προτεινει τις λεξεις καθως πληκτρολογεις. Τι μπορω να κανω? Εννοειται πως ολες οι σχετικες επιλογες στις ρυθμισεις του ειναι ενεργες.

Πήγαινε στα app και βρες την εφαρμογή μπες μέσα και κάνε μία εκκαθάριση.

Αλλιώς βάλε αυτό που είπε ο @Grim Ripper

• Like 1

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Υπαρχει εφαρμογή  για να βλεπω ποδοσφαιρικούς αγωνες στο android?

Ειμαι καινούργιος χρηστης της πλατφόρμας και οσες εφαρμογες δοκιμασα δεν καταφερα κατι.

Κανεις με opera mini (28.x) ή opera mini beta (29.x)? Εχει απο προχτες που κολλαει και δεν ανοιγει πολλες σελιδες, πχ 9gag.com, κανοντας time out. Προφανως μιλαω για χρηση μεσω των proxies της opera, δηλαδη settings > data savings > extreme, που κλεινει το js, το css και την οποια αλλη αχρηστη σαβουρα εχουν οι σελιδες. Με το data savings στο high, δηλαδη με js, css και οτι αλλη σαβουρα θελουν οι σελιδες, δουλευει κανονικα, αλλα σε μεγαλες σελιδες σερνεται το συμπαν.

Υπάρχει κάποιο app που να μπορώ να κάνω pin την πόλη που επισκέφτηκα στο χάρτη αλλά να μπορώ να κρατήσω log σε αυτή πχ μια φωτογραφία ή ένα ωραίο εστιατόριο;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...