Προς το περιεχόμενο

Android Applications

Aztec

Προτεινόμενες αναρτήσεις

και θα σου παρει και τις επαφες και θα τις ανεβασει σε δικο του server

το κατάλαβα κι εγώ αυτό και σκεφτόμουν πόσα δις τηλεφωνικούς αριθμούς έχουν (εγώ με ατζέντα κοντά στα 15 χρόνια έχω γύρω στους 2.000 αριθμούς μέσα) και τι μπορεί να σημαίνει αυτό

Spam Blocker ,μέχρι και πενταψηφιο αριθμό μπλοκάρει

η τελευταία ενημέρωση ,

3 Ιουλίου 2013 με προβληματίζει λίγο, όπως και η όχι πολύ καλή βαθμολογία του.
Μιλάμε για αυτό ;

Εγκατέστησα το trueCaller αλλά εξακολουθώ να ψάχνω εναλλακτική, αν γίνεται σε ξεχωριστή εφαρμογή που να μην πρέπει να το θέσω dialer app. Το trueCaller είναι και αισθητά πιο βαρύ από την μαμά εφαρμογή (s3 neo έχω).
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 6,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

το κατάλαβα κι εγώ αυτό και σκεφτόμουν πόσα δις τηλεφωνικούς αριθμούς έχουν (εγώ με ατζέντα κοντά στα 15 χρόνια έχω γύρω στους 2.000 αριθμούς μέσα) και τι μπορεί να σημαίνει αυτό

η τελευταία ενημέρωση ,

3 Ιουλίου 2013 με προβληματίζει λίγο, όπως και η όχι πολύ καλή βαθμολογία του.

Μιλάμε για αυτό ;

Εγκατέστησα το trueCaller αλλά εξακολουθώ να ψάχνω εναλλακτική, αν γίνεται σε ξεχωριστή εφαρμογή που να μην πρέπει να το θέσω dialer app. Το trueCaller είναι και αισθητά πιο βαρύ από την μαμά εφαρμογή (s3 neo έχω).

Ναι αυτό είναι .

Το χρησιμοποιώ χρόνια σε ολα μου τα κινητα και είμαι ευχαριστημένος.

Το S3 δε μπλοκαρει εισερχομενες??

Το S3 δε μπλοκαρει εισερχομενες??

κοίτα να δεις τι μαθαίνει κανείς, για το κινητό του που το έχει 2,5 χρόνια.

Ναι, έχει και το ενεργοποίησα.

Αν και είναι λίγο δύσκολο στο στήσιμο, θέλει να περνάς έναν έναν αριθμό και όχι συνολικά μια επαφή με πχ 5 νούμερα.

Απεγκατέστησα και το TrueCaller, πήρε όλη την ατζέντα μου και το ιστορικό μου και ξέρει με ποιους κάνω παρέα και πόσο συχνά μιλάω, αλλά από δω και πέρα δεν θα μάθει τίποτα.

• Like 1

Σε αυτό το post δεν θα βάλω links. Κάντε copy τα ονόματα στο Google Play.

• Keepass2Android Offline (Password Manager)
  • Firefox Focus (Private Browser)
  • Google Keep (Σημειωματάριο)
  • Zoiper (VoIP calls)
  • GlassWire (Network Monitoring)
  • Shell Smart App (Για πόντους αν έχετε κάρτα Shell μπορείτε να την περάσετε στο smartphone σας.)
  • foobar2000 (Music app - Παίζει και FLAC)
  • Wallpapers (Εικόνες από την Google)
  • ESET - Mobile Security & Antivirus (Έχω το premium)

Σε αυτό το post δεν θα βάλω links. Κάντε copy τα ονόματα στο Google Play.

• Keepass2Android Offline (Password Manager)
  • Firefox Focus (Private Browser)
  • Google Keep (Σημειωματάριο)
  • Zoiper (VoIP calls)
  • GlassWire (Network Monitoring)
  • Shell Smart App (Για πόντους αν έχετε κάρτα Shell μπορείτε να την περάσετε στο smartphone σας.)
  • foobar2000 (Music app - Παίζει και FLAC)
  • Wallpapers (Εικόνες από την Google)
  • ESET - Mobile Security & Antivirus (Έχω το premium)

Γιατί έχεις antivirus ;

• Like 2

Γιατί έχεις antivirus ;

Για να το δοκιμάσω γιατί το χρησιμοποιώ 5 χρόνια στα Windows. Είναι άχρηστο αν κατεβάζεις από το Google Play. Άλλα αν χρησιμοποιείς Unknown Scources ή έχεις κάνει root τότε ίσως και να βολέψει. 

Το συγκεκριμένο έχει καλό anti-theft με αναλυτικά reports και σου στέλνει e-mail αν εντοπίσει κάποια ύποπτη δραστηριότητα.

Το sms & call-blocker είναι επίσης πολύ βολικό για να μπλοκάρεις hidden numbers και telemarketing. Υπάρχουν όμως και free apps για αυτά.

Τέλος πάντων, μου αρέσει να έχω επιπλέον προστασία και ας είναι αχρείαστη.

Υπαρχει καμια εφαμοργη που αλλαζει την φωνη κατα την διαρκεια της κλησης; Ζηταω πολλα;

1 Call Voice Changer-IntCall

2 FanCall,Voice Chenger in Call

3 Voice Chenger Calling

Ποιον θα απαγαγεις?

• Like 1

1 Call Voice Changer-IntCall

2 FanCall,Voice Chenger in Call

3 Voice Chenger Calling

Ποιον θα απαγαγεις?

Αν απαγαγω καποιον με αυτες τις εφαρμογες θα με πιασουν :'( Θελουν τα λεφτα μας οι αλητες

κοίτα να δεις τι μαθαίνει κανείς, για το κινητό του που το έχει 2,5 χρόνια.

Ναι, έχει και το ενεργοποίησα.

Αν και είναι λίγο δύσκολο στο στήσιμο, θέλει να περνάς έναν έναν αριθμό και όχι συνολικά μια επαφή με πχ 5 νούμερα.

Τον αριθμο μπλοκαρεις, οχι την επαφη

Ποσα νουμερα εχεις, σιγα!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ακολουθει οργισμενο ποστ...

Ενας μπουφος απο τη γειτονια μου πηρε προσφατα ενα samsung j3 2016 και μια 32αρα καρτα. Το κινητο εχει ~3gb ελευθερο απο τα 8gb που εχει συνολικα και επιτρεπει τη μεταφορα στην sd μονο για ορισμενες εφαρμογες, οι οποιες πιανουν πολυ λιγο χωρο ετσι κι αλλιως.

Ο τυπος εχει εγκαταστησει μια "εφαρμογη για να βλεπει ταινιες" (ετσι μου την περιεγραψε, αρνηθηκε να πει το ονομα της!) απο ενα σκορπιο apk που βρηκε στο ιντερνετ. Αυτη η εφαρμογη φανταζομαι οτι ειναι το popcorntime, μιας και λεει οτι πριν παιξει οτιδηποτε, κοιταει για αν υπαρχει ο αναλογος χωρος στο κινητο για να τον κανει pre-allocate και οταν δεν βρισκει δεν παιζει. Και επειδη καπου διαβασε στο ιντερνετ οτι με root μπορει να μετακινησει οποια εφαρμογη θελει στην sd, μου εχει σπασει τα νευρα να του το κανω root!

Και εδω ρωταω εγω

- γινετια οντως να παει οποια εφαρμογη θελει στην sd, εφοσον γινει root, και χωρις ματσακονιες τυπου link2sd? Εχω πει παλιοτερα οτι θεωρω το link2sd, σαν σκεπτικο, ηλιθιο.

- εφοσον η εφαρμογη επιτρεπει την αλλαγη του φακελου στον οποιο θα αποθηκευει οσα κατεβαζει, θα μπορεσω να βαλω αυτο το φακελο στην sd ή θα πεσω στα αναπηρικα permissions του android 4.4+ που δεν δινει προσφαση στις εφαρμογες να γραψουν στην sd για λογους ασφαλειας? Αν θυμαμαι καλα, permissions ανα εφαρμογη μπορεις να ορισεις μονο σε android 6+.

- (κατι ακομα που δεν το θυμαμαι τωρα επειδη εχω νευρα και θα το θυμηθω μετα)

Επεξ/σία από jim_p

Βιαστηκες και ξεχασες να μας πεις ποιο android φοραει.

Η συγκεκριμενη συσκευη φοραει 2,       Android 5.1.1 (Lollipop) or Android 6.0 (Marshmallow)

Δοκιμασε να του ορισεις την SD καρτα ως "Εσωτερικο αποθηκευτικο χωρο". 

Προσοχη:  Θα τη φορμαρει και θα την κρυπτογραφισει να μη μπορει να διαβαστει σε αλλη συσκευη.

Καλο ειναι η καρτα να ειναι class 10 ή πιο γρηγορη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...