sargio01 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Γιατί δεν τον κάνεις κρυφό; (γιατί θα 'ναι χειρότερο να παρατηρηθεί ένας κλειδωμένος φάκελος, μπορεί να πάει το μυαλό ακόμα και στην απιστία...) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
μπουρτζοβλαχος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 με το es file explorer κρυπτογραφεις αρχεια και με δυνατοτητα hide title names ως (ημερομηνια κλειδωματος) 20170620205315.eslock 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 παιδεια εχω το samsung s7ege +taplet s3 ,θελω μια εφαρμογη να κλειδωνει φακελους κυριως με βιντεο (οποιος σκεφτηκε κατι πονηρο .....................................Ναι εχει δικιο),ξερω οτι υπαρχει ο ασφαλης φακελος και το my knox που ειναι πολυ καλο απλα εκει δεν μπορω να ορισω να αποθηκευοντε στην sd καρτα (εκτος αν γινετε και δεν το βρηκα)και ναι ρε παιδεια εχω πολυ πραγμα που δεν πρεπει να φαινετε ,δεν με πειραζει να ειναι με πληρωμη (ξυλο και χωρισμο γλυτωνω ) οποτε οτι καλυτερο υπαρχει ,μην αργησετε να απαντησετε γιατι αν αργησετε μπορει να μην το χρειαστω αλλο Στο S7 γινεται nativelly (αν κρινω απο το Note 5 μου) με την επιλογη Private Folder. Επιλεγεις τα video απο το gallery και μετα πατας Move to Private. Μετα οταν θελεις να δεις τα βιντεο, απλα επιλεγεις το Private Folder και εμφανιζονται στο Gallery κανονικα. Στο S3 υπαρχει και το https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sovworks.edslite&hl=en Eds (σου προτεινω την Pro), στο οποιο δημιουργεις ενα container και του πετας μεσα τα βιντεο που θελεις να κρυψεις κλπ. Στην ουσια κανει κρυπτογραφηση των αρχειων αλλα κανεις τη δουλεια σου. Μπορεις να το βαλεις και στο S7, αλλα νομιζω η δικη του εφαρμογη ειναι πιο φιλικη. Ελπιζω να προλαβα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slk200gr Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Στο S7 γινεται nativelly (αν κρινω απο το Note 5 μου) με την επιλογη Private Folder. Επιλεγεις τα video απο το gallery και μετα πατας Move to Private. Μετα οταν θελεις να δεις τα βιντεο, απλα επιλεγεις το Private Folder και εμφανιζονται στο Gallery κανονικα. Στο S3 υπαρχει και το https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sovworks.edslite&hl=en Eds (σου προτεινω την Pro), στο οποιο δημιουργεις ενα container και του πετας μεσα τα βιντεο που θελεις να κρυψεις κλπ. Στην ουσια κανει κρυπτογραφηση των αρχειων αλλα κανεις τη δουλεια σου. Μπορεις να το βαλεις και στο S7, αλλα νομιζω η δικη του εφαρμογη ειναι πιο φιλικη. Ελπιζω να προλαβα ακομα εχω μουτραεςσ ευχαριστψ ομως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
μπουρτζοβλαχος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 ενναλακτικα και οχι μονο στην προκειμενη περιπτωση ειναι χωρισμα της sd card ext4 second partition αν ειναι rooted το κινητο και mount αυτης στην επιλογη του χρηστη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slk200gr Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Γιατί δεν τον κάνεις κρυφό; (γιατί θα 'ναι χειρότερο να παρατηρηθεί ένας κλειδωμένος φάκελος, μπορεί να πάει το μυαλό ακόμα και στην απιστία...) επειδη ο private αποθηκευει στην μνημη τηλεφωνου και οχι στην sd καρτα οπου εχω απλετο χωρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slk200gr Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Στο S3 υπαρχει και το https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sovworks.edslite&hl=en Eds (σου προτεινω την Pro), στο οποιο δημιουργεις ενα container και του πετας μεσα τα βιντεο που θελεις να κρυψεις κλπ. Στην ουσια κανει κρυπτογραφηση των αρχειων αλλα κανεις τη δουλεια σου. Μπορεις να το βαλεις και στο S7, αλλα νομιζω η δικη του εφαρμογη ειναι πιο φιλικη. Ελπιζω να προλαβα καλο φαινετε αλλα βλεπω ασφαλιζει μονο τα φολτερ στην εσωτερικη μνημη,δεν δινει δυνατοτητα για την sd karta edit ,τελικα βρηκα ενα που να ασφαλιζει και στην sd καρτα,οποιος εχει παρομοιο θεμα (δεν μπορει να ειμαι μονο εγω αλλιως θα ηταν αγγελικα πλασμενος αυτος ο κοσμος ) https://play.google.com/store/apps/details?id=com.thinkyeah.galleryvault&hl=en και δουλευει πολυ καλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Yro1105 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Γεια σας! Θα ηθελα να μου απαντησετε αμεσα οσον αφορα την εφαρμογη keyweb vpn. 1) σε iphone κανει? 2) εχω το samsung galaxy A5 2017 και εχω wind. Μου στειλανε την εφαρμογη με bluetooth αλλα δε δουλευει ενω δεν εχω καν mb, ενω εκεινος που μου την εστειλε την εχει και δουλευει κομπλε. Μηπως δεν δουλευει στην wind? Να αλλαξω σε whats up? Εκει θα δουλεψει ή πρεπει να κανω κατι? Απαντηστε μου αμεσα. Ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grim Ripper Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Ξέρει κανείς καμιά εφαρμογή parent control; Θέλω να μπλοκάρει το internet συγκεκριμένες ώρες την ημέρα. Προφανώς να χρειάζεται κάποιο password για να το ξεμπλοκάρεις όπως και να το κάνεις απεγκατάσταση, για desktop έχω βρει το K9 protection οπότε θα ήθελα κάτι αντίστοιχο. Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekans Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Καλησπέρα παιδιά εφτιαξα ενα παιχνιδι μεταξυ φρουτων που εχουν ενα αθροισμα και πρεπει να βρεις το αποτελεσμα..αν θελει καποιος να το δοκιμασει να μου πει εντυπωσεις καθως και ιδεες θα το εκτιμουσα! μια αξιολογηση στο παιχνιδι θα βοηθουσε επισης! ευχαριστω πολυ! για Download πατηστε στην φωτο: 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DRHOUSE1985 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Παιδιά καλησπέρα δεν ξέρω αν είμαι εκτός θεματος.,αλλά αντιμετωπίζει κανείς θέμα με το skype? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hlapatsas Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Ναί, ἀπό τότε πού ἀναβαθμίστηκε...Κάνω κλήση στήν μάνα μού καί τίποτα,ἀποτυγχάνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DRHOUSE1985 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Εγώ από τρίτη δεν μπορώ να μπω καθόλου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Christos21417 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Ψάχνω για εφαρμογή που να κρατάς σημειώσεις, να είναι δωρεάν, να μπορώ να τις κλειδώνω με κωδικό ή αποτύπωμα και να μπορώ να κρατάω backup. Και εφαρμογή για προβολή και επεξεργασία pdf και έγγραφα του office. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgolavos Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Έγγραφα του office και pdf, το wps Για σημειώσεις,Inkpad Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα