jim_p Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δεν εχει νοημα να βαλω μια επιπλεον εφαρμογη για να μου κοβει τις διαφημησεις, ακομα και αν αυτη θα τις κοβει παντου. Και ο brave δεν ειναι ελαφρυς. Βασικα, αν η εκδοση του για κινητα φτιαχνεται με το αθλιο toolkit (nodejs) με το οποιο φτιαχνεται η εκδοση του για υπολογιστες, καλυτερα να μην υπαρχει καν σαν εφαρμογη. Fyi, ειμαι root και εχω πεταξει το chrome απο τη στιγμη που εγινα root.
angmar Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Tο adaway μπορεις να το σβησεις μολις περάσεις τους hosts, δε χρειαζεται να εχεις την εφαρμογή, μετά την 1η εγκατάσταση σου χρειάζεται μόνο για να κάνεις update με νέους hosts. Δεν ξέρω γιατί δεν θέλεις μια έξτρα εφαρμογή που να κάνει τη δουλειά καθολικά και "ανέξοδα" για το σύστημά σου, παίζει να είναι και η μοναδική που το κάνει αυτό. Είναι και FOSS
jim_p Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Το kingroot γκρινιαζει μολις παω να τρεξω το adaway, το βρισκει σαν κακοβουλο και δινει επιλογη μονο να το απεγκαστησω, οχι να το αγνοησει. Αν εκει πατησω ακυρο, το adaway δεν τρεχει γιατι δεν παιρνει δικαιωματα root. Παω να δω αν γινεται να το κανω allow με καποιο τροπο. Το βασικοτερο θεμα ομως δεν ειναι οι διαφημησεις, αλλα το οτι δεν δουλευει πλεον το m.9gag.com σε κανεναν browser εκτος του chrome. Δεν δουλευει ουτε στον ie στο lumia που εχω με wp 8.1! Εβαλα κατα λαθος το purify και δεν μπορω παλι να το βγαλω. Θυμηστε μου σε ποιο μενου στα settings παω να απενεργοποιησω το "autorun" του.
patrickdrd Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 στο f-droid (κατι σαν play store): https://adaway.org/
tsilitheo1 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Το kingroot γκρινιαζει μολις παω να τρεξω το adaway, το βρισκει σαν κακοβουλο και δινει επιλογη μονο να το απεγκαστησω, οχι να το αγνοησει. Αν εκει πατησω ακυρο, το adaway δεν τρεχει γιατι δεν παιρνει δικαιωματα root. Παω να δω αν γινεται να το κανω allow με καποιο τροπο. Το βασικοτερο θεμα ομως δεν ειναι οι διαφημησεις, αλλα το οτι δεν δουλευει πλεον το m.9gag.com σε κανεναν browser εκτος του chrome. Δεν δουλευει ουτε στον ie στο lumia που εχω με wp 8.1! Εβαλα κατα λαθος το purify και δεν μπορω παλι να το βγαλω. Θυμηστε μου σε ποιο μενου στα settings παω να απενεργοποιησω το "autorun" του. Cm browser. Ειναι μονο 5.65μβ και τον δοκιμασα και ανοιγει την σελιδα που λες. Δεν κοιταξα ποσο χωρο πιανει μετα την εγκατασταση....Edit: δυστυχως καταλαμβανει 30μβ...
angmar Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Γενικά εφαρμογές της Cheetah Mobile καλό θα είναι να τις αποφεύγετε. Έχουν την τάση να παρακολουθούν τους χρήστες, να loggάρουν επισκέψεις και να τις στέλνουν στους servers της CM. 4
patrickdrd Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 α γεια σου και κατι μου θυμιζε ο cm, γιατι ειχα δοκιμασει σχεδον ολους, αν οχι ολους, μολις ειδα το cheetah εφαγε σουτ
tsilitheo1 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Γενικά εφαρμογές της Cheetah Mobile καλό θα είναι να τις αποφεύγετε. Έχουν την τάση να παρακολουθούν τους χρήστες, να loggάρουν επισκέψεις και να τις στέλνουν στους servers της CM. Δεν θα διαφωνησω,γιατι δεν το εχω ψαξει. Παντως,πιστευω οτι δεν κανει κατι παραπανω απο τα της google ή απο οσα κανει μονος του πλεον οποιος χρησιμοποιει φβ ή αλλες παρομοιες εφαρμογες. Ακομα , ο τζιμ εχει ρουτ. Μπορει να κοψει ολα τα περμισιονς..
κουξκουκ Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Καλησπέρα παιδιά και εγώ προσπάθησα να βάλω το adaway αλλά δεν μπόρεσα έχω περασμένη την lineage os μπορεί κάποιος να βοηθήσει
giorgolavos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 υπαρχει εφαρμογη που οταν σε καλουν να λεει το ονομα μαζι με τον ηχο κλησης;
tsilitheo1 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 υπαρχει εφαρμογη που οταν σε καλουν να λεει το ονομα μαζι με τον ηχο κλησης; Στο νουγκατ (στο lg μου τουλαχιστον) ,ειναι native. Αλλα και παλι,μαλλον θελει αγγλικα σαν γλωσσα συστηματος,και αγγλικα τις επαφες..
makfil Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 υπαρχει εφαρμογη που οταν σε καλουν να λεει το ονομα μαζι με τον ηχο κλησης; Υπάρχει το Spkr και διαβάζει τις ελληνικές επαφές αλλά μεταφράζει στο τέλος το "calling" σε απαίσια ελληνικά και σταμάτησα να το χρησιμοποιώ.
jim_p Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Σε ενα κινεζοταμπλετ με android 4.4 ή 5 και στοκ οπως φαινεται, εμφανιστηκε ξαφνικα το μηνυμα "η εφαρμογη youtube εχει σταματησει". Πατωντας το ok για να φυγει, ξαναεμφανιζεται αμεσως και το σπαμμαρει με αυτο τον τροπο μονιμα. Εκανα επανεκκινηση και πλεον το κανει απο τη στιγμη που θα εκκινησει. Καμια ιδεα?
slk200gr Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 παιδεια εχω το samsung s7ege +taplet s3 ,θελω μια εφαρμογη να κλειδωνει φακελους κυριως με βιντεο (οποιος σκεφτηκε κατι πονηρο .....................................Ναι εχει δικιο),ξερω οτι υπαρχει ο ασφαλης φακελος και το my knox που ειναι πολυ καλο απλα εκει δεν μπορω να ορισω να αποθηκευοντε στην sd καρτα (εκτος αν γινετε και δεν το βρηκα)και ναι ρε παιδεια εχω πολυ πραγμα που δεν πρεπει να φαινετε ,δεν με πειραζει να ειναι με πληρωμη (ξυλο και χωρισμο γλυτωνω ) οποτε οτι καλυτερο υπαρχει ,μην αργησετε να απαντησετε γιατι αν αργησετε μπορει να μην το χρειαστω αλλο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα