Προς το περιεχόμενο

Android Applications

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εδω το κατεβαζει χωρις να ζηταει κατι...

Μηπως φταιει που δε του δινω προσβαση σε επαφες και αρχεια του κινητου?

Δημοσ.

Για το θεμα με το audiko, μιας και το κοιταξα σημερα. Δεν ζητησε κατι οταν εκανε εγκατασταση, αλλα οταν πατησα να κατεβασει ενα ringtone, ζητησε αδεια για προσβαση στα αρχεια μου. Του την εδωσα και το κατεβασε κανονικα.

Ολο αυτο σε ενα lenovo a7010 με android 6.

Δημοσ.

Καμιά πρόταση για φωτογραφική μηχανή με όσο το δυνατόν περισσότερες ρυθμίσεις και επιλογή για μείωση θορύβου τη νύχτα?

Δημοσ.

Ζητειται browser που να υποστηριζει flash σε android 6 (lg g3 στοκ). Δοκιμαστηκαν ηδη οι puffin και dolphin και βγαζουν αυτο στην εικονα.

Αν δεν εχετε να προτεινεται κατι, μην βαλετε την γνωστη κασσετα οτι το flash πεθανε κλπ. Ειναι για συγκεκριμενη σελιδα, με στοιχεια κλπ, η οποια δεν εχει mobile εκδοση και απαιται flash.

post-124002-0-60006800-1495782629_thumb.jpg

Δημοσ.

Ζητειται browser που να υποστηριζει flash σε android 6 (lg g3 στοκ). Δοκιμαστηκαν ηδη οι puffin και dolphin και βγαζουν αυτο στην εικονα.

Αν δεν εχετε να προτεινεται κατι, μην βαλετε την γνωστη κασσετα οτι το flash πεθανε κλπ. Ειναι για συγκεκριμενη σελιδα, με στοιχεια κλπ, η οποια δεν εχει mobile εκδοση και απαιται flash.

Δοκιμασε  Adblock Browser Σε μενα παιζει flash

https://play.google.com/store/apps/details?id=org.adblockplus.browser&hl=el

Τα δοκιμασα κι αυτα

Το 2ο ηταν πιο καλο αλλα βρηκα και την Open Camera που νομιζω εχει το καλυτερο αποτελεσμα απο ολα

https://play.google.com/store/apps/details?id=net.sourceforge.opencamera&hl=el

Δημοσ.

Την open camera την έβγαζε πρώτη αλλά δεν μου γέμισε το μάτι.

Όσον αφορά την ερώτηση του φίλου πιο πάνω σχετικά με τον browser γνώμη μου είναι να κατεβάσει τον firefox. Προσωπικά χρησιμοποιώ τον firefox aurora και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος καθώς υποστηρίζει addons, κάτι στο οποίο υστερεί ο chrome.

Δημοσ.

Για το dolphin κατέβασε το apk του flash από εδώ http://download.macromedia.com/pub/flashplayer/installers/archive/android/11.1.115.81/install_flash_player_ics.apk

Μετά πήγαινε στις ρυθμίσεις του dolphin και στο flash βάλτο πάντα ενεργοποιημένο.

Κάνε μία επανεκκίνηση στο κινητό και είσαι έτοιμος.

Δημοσ.

@adi32

Πρεπει να εχω απο πριν το flash ηδη κατεβασμενο και εγκατεστημενο?

@saruman123

Η σελιδα ζηταει νεοτερο flash απο την αρχαιολογια που εχει archived η adobe.

Γενικα παντως, το flash δεν παει σετ με τον ο-θεος-να-τον-κανει "flash enabled browser" απ' οτι καταλαβα...

Δημοσ.

@adi32

Πρεπει να εχω απο πριν το flash ηδη κατεβασμενο και εγκατεστημενο?

@saruman123

Η σελιδα ζηταει νεοτερο flash απο την αρχαιολογια που εχει archived η adobe.

Γενικα παντως, το flash δεν παει σετ με τον ο-θεος-να-τον-κανει "flash enabled browser" απ' οτι καταλαβα...

Μαλλον οχι

Ποια σελιδα θελεις να δεις να δοκιμασω ?

Δημοσ.

Μαλλον οχι

Ποια σελιδα θελεις να δεις να δοκιμασω ?

Θα σου πει κανένα τσοντοsite τώρα και θα σε στείλει αδιάβαστω...   :-D  :-D  :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...