nas91 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Εδω το κατεβαζει χωρις να ζηταει κατι... Μηπως φταιει που δε του δινω προσβαση σε επαφες και αρχεια του κινητου?
jim_p Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Δεν ξερω, με android 4.3 ειμαι Θα το τσεκαρω μολις βρεθω σε κινητο με android 6 και θα σου πω. 1
Christos21417 Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Ποια είναι η καλύτερη εφαρμογή για προβολή και επεξεργασία εγγράφων,παρουσιάσεων και pdf;
jim_p Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Για το θεμα με το audiko, μιας και το κοιταξα σημερα. Δεν ζητησε κατι οταν εκανε εγκατασταση, αλλα οταν πατησα να κατεβασει ενα ringtone, ζητησε αδεια για προσβαση στα αρχεια μου. Του την εδωσα και το κατεβασε κανονικα. Ολο αυτο σε ενα lenovo a7010 με android 6.
adi32 Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Καμιά πρόταση για φωτογραφική μηχανή με όσο το δυνατόν περισσότερες ρυθμίσεις και επιλογή για μείωση θορύβου τη νύχτα?
CyberKid Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 1) Camera MX - Photo, Video, GIF 2) Footej Camera 1
jim_p Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Ζητειται browser που να υποστηριζει flash σε android 6 (lg g3 στοκ). Δοκιμαστηκαν ηδη οι puffin και dolphin και βγαζουν αυτο στην εικονα. Αν δεν εχετε να προτεινεται κατι, μην βαλετε την γνωστη κασσετα οτι το flash πεθανε κλπ. Ειναι για συγκεκριμενη σελιδα, με στοιχεια κλπ, η οποια δεν εχει mobile εκδοση και απαιται flash.
adi32 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Ζητειται browser που να υποστηριζει flash σε android 6 (lg g3 στοκ). Δοκιμαστηκαν ηδη οι puffin και dolphin και βγαζουν αυτο στην εικονα. Αν δεν εχετε να προτεινεται κατι, μην βαλετε την γνωστη κασσετα οτι το flash πεθανε κλπ. Ειναι για συγκεκριμενη σελιδα, με στοιχεια κλπ, η οποια δεν εχει mobile εκδοση και απαιται flash. Δοκιμασε Adblock Browser Σε μενα παιζει flash https://play.google.com/store/apps/details?id=org.adblockplus.browser&hl=el 1) Camera MX - Photo, Video, GIF 2) Footej Camera Τα δοκιμασα κι αυτα Το 2ο ηταν πιο καλο αλλα βρηκα και την Open Camera που νομιζω εχει το καλυτερο αποτελεσμα απο ολα https://play.google.com/store/apps/details?id=net.sourceforge.opencamera&hl=el
CyberKid Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Την open camera την έβγαζε πρώτη αλλά δεν μου γέμισε το μάτι. Όσον αφορά την ερώτηση του φίλου πιο πάνω σχετικά με τον browser γνώμη μου είναι να κατεβάσει τον firefox. Προσωπικά χρησιμοποιώ τον firefox aurora και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος καθώς υποστηρίζει addons, κάτι στο οποίο υστερεί ο chrome.
saruman123 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Ζητειται browser που να υποστηριζει flash σε android 6 (lg g3 στοκ). Δοκιμαστηκαν ηδη οι puffin και dolphin και βγαζουν αυτο στην εικονα. Αν δεν εχετε να προτεινεται κατι, μην βαλετε την γνωστη κασσετα οτι το flash πεθανε κλπ. Ειναι για συγκεκριμενη σελιδα, με στοιχεια κλπ, η οποια δεν εχει mobile εκδοση και απαιται flash. Για το dolphin κατέβασε το apk του flash από εδώ http://download.macromedia.com/pub/flashplayer/installers/archive/android/11.1.115.81/install_flash_player_ics.apkΜετά πήγαινε στις ρυθμίσεις του dolphin και στο flash βάλτο πάντα ενεργοποιημένο. Κάνε μία επανεκκίνηση στο κινητό και είσαι έτοιμος.
jim_p Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 @adi32 Πρεπει να εχω απο πριν το flash ηδη κατεβασμενο και εγκατεστημενο? @saruman123 Η σελιδα ζηταει νεοτερο flash απο την αρχαιολογια που εχει archived η adobe. Γενικα παντως, το flash δεν παει σετ με τον ο-θεος-να-τον-κανει "flash enabled browser" απ' οτι καταλαβα...
adi32 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 @adi32 Πρεπει να εχω απο πριν το flash ηδη κατεβασμενο και εγκατεστημενο? @saruman123 Η σελιδα ζηταει νεοτερο flash απο την αρχαιολογια που εχει archived η adobe. Γενικα παντως, το flash δεν παει σετ με τον ο-θεος-να-τον-κανει "flash enabled browser" απ' οτι καταλαβα... Μαλλον οχι Ποια σελιδα θελεις να δεις να δοκιμασω ?
Avatar_GR Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Μαλλον οχι Ποια σελιδα θελεις να δεις να δοκιμασω ? Θα σου πει κανένα τσοντοsite τώρα και θα σε στείλει αδιάβαστω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα