Christos21417 Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 (επεξεργασμένο) Inkpad Edit Έχει αλλάξει όνομα Notepad & to do list Μονο η premium εκδοση εχει τη δυνατότητα που θελει ο φιλος Το notepad μέχρι στιγμής κάνει αυτό που θέλω. Δε ξέρω αν έχει περιορισμό αργότερα. Μόνο που δε ξέρω που αποθηκεύει τις σημειώσεις για να περάσω κάποιες άλλες που έχω. Επεξ/σία 30 Απριλίου 2017 από Christos21417
giorgolavos Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 αν θυμαμαι καλα εχει περιορισμο στον συγχρονισμο μεταξυ συσκευων στην free εκδοση, κανει μεχρι 10 συγχρονισμους την ημερα. Μπαινεις εδω και βλεπεις τις σημειωσεις σου στον Browser https://inkpadnotepad.appspot.com
adi32 Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 To snapchat εβγαλε την ανταλλαγη προσωπων απο τις επιλογες Βρηκα αυτο που εχει παρα πολλες επιλογες https://play.google.com/store/apps/details?id=com.fotoable.faceswap.c403&hl=el αλλα δεν εχει την live επιλογη ανταλλαγης προσωπων Υπαρχει κατι καλυτερο ?
funbreaker Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Υπάρχει τρόπος να παίζει το YouTube στο παρασκήνιο;
jim_p Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Αν εννοεις σαν εφαρμογη, οχι. Αν ανοιξεις τη σελιδα του youtube απο τον browser, γινεται. 1
funbreaker Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Αν εννοεις σαν εφαρμογη, οχι. Αν ανοιξεις τη σελιδα του youtube απο τον browser, γινεται. Μέχρι πριν λίγο καιρό γινόταν με τον Firefox. Τώρα δεν γίνεται. Υπάρχει τρόπος να γίνει;
saruman123 Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Μέχρι πριν λίγο καιρό γινόταν με τον Firefox. Τώρα δεν γίνεται. Υπάρχει τρόπος να γίνει;Με το viral liteΉ και με αυτό https://f-droid.org/repository/browse/?fdid=cz.martykan.webtube
jim_p Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Δεν ξερω ποσο καιρο ειναι εκει ή αν εχει ξανααναφερθει, αλλα το messenger lite ειναι διαθεσιμο και για τη χωρα μας πλεον. Το ειδα σημερα στο store, το εβαλα και μπηκα και στην beta ---edit Ουτε μια βδομαδα δεν εχει που εγινε διαθεσιμο τελικα https://www.engadget.com/2017/04/28/facebooks-messenger-lite-expands-to-132-more-countries/ 2
Federacion Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Ωραίος αλλά μια χαρά την κανείς τη δουλειά και με το Facebook lite. 1
giorgolavos Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Υποθετουμε ότι πρέπει να διαγράψω άμεσα τα πάντα από το κινητό μου. Υπάρχει εφαρμογή που να το κάνει με ένα βήμα; Ιδανικά θα ήθελα να γίνεται εισάγοντας συγκεκριμένο pin στην lock screen.
sargio01 Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Νομίζω το factory reset αν εννοείς ν' αδειάσουν τα πάντα χωρίς δυνατότητα επαναφοράς τους
giorgolavos Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Νομίζω το factory reset αν εννοείς ν' αδειάσουν τα πάντα χωρίς δυνατότητα επαναφοράς τους Δεν θέλω να μπαίνω σε ρυθμίσεις, θέλω να γίνεται από την αρχική οθόνη
geo1st487 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Μέχρι πριν λίγο καιρό γινόταν με τον Firefox. Τώρα δεν γίνεται. Υπάρχει τρόπος να γίνει; Με τον Firefox γινεται μονο αν επιλεξεις απο το μενου "Request desktop site". Θα εμφανιστει το youtube οπως εμφανιζεται στο pc και αν κλεισεις την οθονη ενω παιζει, ο ηχος θα συνεχιζει να παιζει. 1
saruman123 Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Με τον Firefox γινεται μονο αν επιλεξεις απο το μενου "Request desktop site". Θα εμφανιστει το youtube οπως εμφανιζεται στο pc και αν κλεισεις την οθονη ενω παιζει, ο ηχος θα συνεχιζει να παιζει.Ανοίγουμε τον Firefox και μπαίνουμε από κει στο YouTube.Επιλέγουμε τη λίστα αναπαραγωγής που θέλουμε να ακούσουμε. Πατάμε το πλήκτρο "Home" για να επιστρέψουμε στην αρχική οθόνη.
geo1st487 Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Ανοίγουμε τον Firefox και μπαίνουμε από κει στο YouTube. Επιλέγουμε τη λίστα αναπαραγωγής που θέλουμε να ακούσουμε. Πατάμε το πλήκτρο "Home" για να επιστρέψουμε στην αρχική οθόνη. Γιατι εκανες παραθεση αυτο που εγραψα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα