Grim Ripper Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Hmm νόμιζα ότι ήταν το ίδιο πράγμα. Anyway τα έχω δοκιμάσει και τα δύο, περισσότερο το kingoroot, αλλά ποτέ δεν τα συμπάθησα. Μόνο το framaroot έχω συμπαθήσει αλλά το έχω δοκιμάσει φορά μόνο και δεν είχε πολλά πολλά.
saruman123 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Σε κάθε κινητό υπάρχει και το αντίστοιχο root αυτό για μένα είναι το ποιο σωστό. 1
toRReto Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 ωραία... ας πω για εμένα λοιπον μιας και ξεκίνησα αυτή την κουβέντα που με ενδιαφέρει πολύ... το θεωρώ απαράδεκτο από μεριάς μου να μην παίζω στα δάχτυλα το θέμα root για android κινητά κι επειδή γουστάρω το ψάξιμο γενικά αλλά και τα αγγλικά μου δεν είναι τούμπανο για να παρακολουθήσω ένα thread παγκόσμιας κατάταξης (φοβάμαι ότι θα κάνω πατατιά και θα ξενερώσω με τη ζωή μου αν δεν εχω μάθει πρώτα) αρκούμαι στο αγαπημένο insomnia που μου έχει μάθει παααρα πολλά και ευχαριστώ όλους... λοιπον... στο θέμα... εδώ με οσα λετε βλέπω ότι υπάρχουν εφαρμογούλες που κουτσοβολεύουν την κατάσταση, υπάρχουν εφαρμογάρες που ειναι ψιλοfake και υπάρχει και ο τρόπος μέσω υπολογιστή που είναι απ' όσο εχω καταλάβει ο ριζικότερος τρόπος, αλλά και ο ποιο επικίνδυνος, αλλά που όμως σου δίνει και τις περισσότερες επιλογές... και αυτό μέσω pc το γνωρίζω από στόματα στο περιβάλλον μου που όμως δεν εχω την δυνατότητα να εμπιστευτώ τόσο τυφλά...οπότε αρχικά πιστεύω πως για εμένα θα ηταν ιδανικό να ξεκινήσω μια πηγή μάθησης ελληνική κατά βάση ή και αγγλική αλλά που να μου πει δύο λόγια αυτος που θα με παραπέμψει για το τι προτείνει και περιγράφει ο συγκεκριμένος εκάστοτε οδηγός, καθότι έχω πρόβλημα με τις αγγλικές ορολογίες γιατί ο καθένας χρησιμοποιεί οτι τον βολεύει για ορολογία και μπερδεύομαι να μεταφράσω... οι Αμερικάνοι ειδικά και οι Άγγλοι βάζουν μεσα και αργκό που λιώνουν τα μάτια μου και γίνεται σούπα το μυαλό μου για να καταλάβω... και παιδιά έλεος... ας το πάμε λάου λάου δεν χρειάζεται να μου το προσφέρει αυτό ένα άτομο μόνο του... καταλαβαίνω πόσο χρονοβόρο και παλουκάκι ειναι κάτι τέτοιο... "ω ρε τον τύπο τώρα, πως την είδε, σεμινάριο ήρθε να μας ζητήσει να του κάνουμε?" οχι παιδιά... αν είναι δυνατόν... δεν είναι κανένας υποχρεωμένος φυσικά και δεν χρειάζεται να το κάνει μόνος του ένας... και ευχαριστώ πραγματικά όσους θέλουν να βοηθήσουν... 1
saruman123 Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 ωραία... ας πω για εμένα λοιπον μιας και ξεκίνησα αυτή την κουβέντα που με ενδιαφέρει πολύ... το θεωρώ απαράδεκτο από μεριάς μου να μην παίζω στα δάχτυλα το θέμα root για android κινητά κι επειδή γουστάρω το ψάξιμο γενικά αλλά και τα αγγλικά μου δεν είναι τούμπανο για να παρακολουθήσω ένα thread παγκόσμιας κατάταξης (φοβάμαι ότι θα κάνω πατατιά και θα ξενερώσω με τη ζωή μου αν δεν εχω μάθει πρώτα) αρκούμαι στο αγαπημένο insomnia που μου έχει μάθει παααρα πολλά και ευχαριστώ όλους... λοιπον... στο θέμα... εδώ με οσα λετε βλέπω ότι υπάρχουν εφαρμογούλες που κουτσοβολεύουν την κατάσταση, υπάρχουν εφαρμογάρες που ειναι ψιλοfake και υπάρχει και ο τρόπος μέσω υπολογιστή που είναι απ' όσο εχω καταλάβει ο ριζικότερος τρόπος, αλλά και ο ποιο επικίνδυνος, αλλά που όμως σου δίνει και τις περισσότερες επιλογές... και αυτό μέσω pc το γνωρίζω από στόματα στο περιβάλλον μου που όμως δεν εχω την δυνατότητα να εμπιστευτώ τόσο τυφλά...οπότε αρχικά πιστεύω πως για εμένα θα ηταν ιδανικό να ξεκινήσω μια πηγή μάθησης ελληνική κατά βάση ή και αγγλική αλλά που να μου πει δύο λόγια αυτος που θα με παραπέμψει για το τι προτείνει και περιγράφει ο συγκεκριμένος εκάστοτε οδηγός, καθότι έχω πρόβλημα με τις αγγλικές ορολογίες γιατί ο καθένας χρησιμοποιεί οτι τον βολεύει για ορολογία και μπερδεύομαι να μεταφράσω... οι Αμερικάνοι ειδικά και οι Άγγλοι βάζουν μεσα και αργκό που λιώνουν τα μάτια μου και γίνεται σούπα το μυαλό μου για να καταλάβω... και παιδιά έλεος... ας το πάμε λάου λάου δεν χρειάζεται να μου το προσφέρει αυτό ένα άτομο μόνο του... καταλαβαίνω πόσο χρονοβόρο και παλουκάκι ειναι κάτι τέτοιο... "ω ρε τον τύπο τώρα, πως την είδε, σεμινάριο ήρθε να μας ζητήσει να του κάνουμε?" οχι παιδιά... αν είναι δυνατόν... δεν είναι κανένας υποχρεωμένος φυσικά και δεν χρειάζεται να το κάνει μόνος του ένας... και ευχαριστώ πραγματικά όσους θέλουν να βοηθήσουν... Φίλε μου πρέπει να ανοίξεις θέμα.Εδώ είναι μόνο για apk. Όσο για την ορολογία του Android(για τα βασικά )θα στα δώσω στο θέμα που θα ανοίξεις . 1
toRReto Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Φίλε μου πρέπει να ανοίξεις θέμα. Εδώ είναι μόνο για apk. Όσο για την ορολογία του Android(για τα βασικά )θα στα δώσω στο θέμα που θα ανοίξεις . ευχαριστώ πολύ... θα το κάνω μόλις βρω χρόνο... να ψαχτώ και λίγο γιατί δεν έχω ξανα ανοίξει θέμα... και μιλάμε για το θέμα από εκεί...!
panos2171 Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Υπάρχει κάποια εφαρμογή αποθήκευσης επαφών ανεξάρτητη από την default, αλλά να μπορούν να δουλεύουν ταυτόχρονα; Θέλω σε έναν κατάλογο να έχω τα δικά μου τηλέφωνα και σε έναν των πελατών. Υπάρχει ναι μεν επιλογή ομάδας στον default αλλά τα βγάζει όλα στη λίστα οπότε θα ήθελα κάτι μεμονωμένο. Αν δε, μπορεί να συνδεθεί με inshigtly, quickbooks και xero ακόμα καλύτερα για να πάρω από εκεί τα τηλέφωνα απευθείας. 1
jeanthira7 Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Καλησπέρα και χρόνια πολλά Ποια εφαρμογή μου συστήνετε με αντίστροφη μέτρηση? Με λίγα λόγiα επειδή το tablet ανήκει σε μικρούλη, θέλω να βάλω μία εφαρμογή που με το που το ανοίγει να του δίνει ένα χρόνο λειτουργίας π.χ. 15 λεπτά και μετά να κλείνει αυτόματα. Δεν εννοώ το scheduled power on & off στα settings. Θέλω απλά με το που ανοίγει το tablet να παίζει πάντα μία αντίστροφη μέτρηση. Υπάρχει κάτι τέτοιο?
isay Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 ευχαριστώ πολύ... θα το κάνω μόλις βρω χρόνο... να ψαχτώ και λίγο γιατί δεν έχω ξανα ανοίξει θέμα... και μιλάμε για το θέμα από εκεί...! και οταν το κάνεις, μην γράψεις τα πάντα χυμα και μαζεμένα. Κάνε παραγράφους, χωρισε τα, ομαδοποιησε τα. Ετσι ειναι πιο ευαναγνωστα και θα πάρεις πιο ευκολα απαντήσεις. (δεν λεω οτι θα απαντησω σε εκείνο το θεμα) Αν βλέπω θέματα σεντόνια χωρίς διαχωρισμό, σπάνια ασχολούμαι. 2
toRReto Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 και οταν το κάνεις, μην γράψεις τα πάντα χυμα και μαζεμένα. Κάνε παραγράφους, χωρισε τα, ομαδοποιησε τα. Ετσι ειναι πιο ευαναγνωστα και θα πάρεις πιο ευκολα απαντήσεις. (δεν λεω οτι θα απαντησω σε εκείνο το θεμα) Αν βλέπω θέματα σεντόνια χωρίς διαχωρισμό, σπάνια ασχολούμαι. χαχαχα... οκ μαν μου, ευχαριστώ για τη συμβουλή γιατί σεντονάκι θα ετοίμαζα... ;p
adi32 Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.degoo.android Αυτό το έχει δοκιμάσει κανείς? Λέει 100gb δωρεάν χώρο για backup
angmar Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Θα πρότεινα να μη το ρισκάρεις. Η αγορά έχει κορεστεί πια από cloud storage, έχουν εδραιωθεί ~10 μεγάλοι παίκτες και τα υπόλοιπα μαγαζάκια απλά ανοιγοκλείνουν. Πόσο θα κρατήσει αυτό; 1
jardan Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.degoo.android Αυτό το έχει δοκιμάσει κανείς? Λέει 100gb δωρεάν χώρο για backup Για Degoo υπάρχει μια προσφορά εφ'όρου ζωής με 60$ https://digitaloffers.windowscentral.com/sales/degoo-ultimate-2tb-backup-plan-lifetime-subscription?utm_source=windowscentral.com&utm_medium=referral&utm_campaign=degoo-ultimate-2tb-backup-plan-lifetime-subscription_041317&utm_term=scsf-228000&utm_content=cta#product_13866-specs-content Αλλά εδώ και 3 μέρες τους έστειλα ερώτηση για το αν μπορεί να δημιουργηθεί κοινόχρηστος φάκελος με δυνατότητα ανεβάσματος αρχείων από άτομα που δεν έχουν λογαριασμό και αν μπορείς να δεις τα αρχεία σου μέσω browser, αλλά δεν έχω πάρει καμιά απάντηση. Χωρίς αυτή τη λειτουργία δεν το παίρνω που να μου το χαρίζουν... Από την άλλη, εδώ και 7-8 μήνες χρησιμοποιώ το sync.com που έχει την παραπάνω δυνατότητα και δεν κοστίζει πολύ (δεν θυμάμαι πόσα δίνει δωρεάν). Δεν είναι dropbox ή onedrive αλλά κάνει καλή δουλειά και είναι όλα κρυπτογραφημένα. 2
Christos21417 Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Έχω το honor 8 και θέλω μια εφαρμογή για σημειώσεις αλλά να υπάρχει δυνατότητα κλειδώματος συγκεκριμένων σημειώσεων και να είναι δωρεάν. Κάτι σαν το smemo που έχουν τα samsung.
giorgolavos Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Έχω το honor 8 και θέλω μια εφαρμογή για σημειώσεις αλλά να υπάρχει δυνατότητα κλειδώματος συγκεκριμένων σημειώσεων και να είναι δωρεάν. Κάτι σαν το smemo που έχουν τα samsung.Inkpad Edit Έχει αλλάξει όνομα Notepad & to do list 1
alfeios Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Inkpad Edit Έχει αλλάξει όνομα Notepad & to do list Μονο η premium εκδοση εχει τη δυνατότητα που θελει ο φιλος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα