Bayern Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Οκ!!Θα πάω τοτε μερικές σελίδες πίσω για να δω,αμα ξέρει κανεις πως μπορω να πάρω τα υπόλοιπα?θέλω να βάλω cuatom rom και το πρόγραμμα της Samsung δεν διαβάσει την συσκευή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Πες τα λίγο πιο αναλυτικά. Τι συσκευή έχεις και ποια custom rom θες να βάλεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saruman123 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Καλύτερα άνοιξε θέμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fronimitis Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Αγορασα προσφατα ενα bluetooth πληκτρολογιο για να το συνδεω με το ταμπλετ μου. Το θεμα που εχω ειναι οτι πατωντας το enter αντι να στειλει το μηνυμα μου κατεβαζει μια γραμμη κατω τον κερσορα. Στις ρυθμισεις του viber εχει ρυθμισει να στελνει με το enter αλλα δεν πετυχαινει. Στο messenger παλι το ιδιο κανει. Οποτε υπαρχει καποια εφαρμογη που να το ρυθμιζει αυτο ή τσαμπα που το πηρα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Σημερα το kingroot μου πεταξε μια ειδοποιηση για επιβλαβη εφαρμογη και προτεινε να την απεγκαταστησω. Πατησα να δω ποια ειναι και λεει για το hobi! Τι να κανω? Να το αντικαταστησω δεν μπορω γιατι με εχει βολεψει πολυ για το μεγεθος και τα features που εχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 υπαρχει kingroot; γιατι δεν το κανεις supersu;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toRReto Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 @jim_p τι κάνει το KingRoot?ρουτάρει όντως το κινητό?αν ναι παίζει κάτι να διαβάσω να μάθω τι και πως η κάποιο tutorial? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 @toRReto Ναι, φτανει να το υποστηριζει. Ενα απλο apk ειναι, το βαζεις στο κινητο, το τρεχεις και κανει οτι μπορει. https://forum.xda-developers.com/android/apps-games/one-click-root-tool-android-2-x-5-0-t3107461 @patrickdrd Ναι και βγαζει και νεες εκδοσεις τακτικα. Γιατι να το κανω supersu? Τι θα κερδισω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slk200gr Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 καμια καλη εφαρμογη για σουπερ μαρκετ υπαχει παιδεια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 @patrickdrd Ναι και βγαζει και νεες εκδοσεις τακτικα. Γιατι να το κανω supersu? Τι θα κερδισω? γιατι θεωρειται non-safe το kingroot, λογω του οτι το εχουν φτιαξει κατι κινεζοι αμφιβολου φημης, δες και στο google, θα βρεις παρα πολλα σχετικα: https://www.google.gr/search?num=20&newwindow=1&safe=active&q=replace+kingroot+with+supersu&oq=replace+kingroot+with+supersu&gs_l=serp.3..35i39k1j0l9.25520.30319.0.30557.10.10.0.0.0.0.325.1046.0j6j0j1.7.0....0...1.1.64.serp..3.7.1046...30i10k1j0i13k1j0i8i7i30k1j0i20k1j0i8i30k1j0i5i30k1j0i7i5i30k1j0i7i30k1.2toPq8WtiZA 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Μιας και χρησιμοποιησα προσφατα το supersu για να ρουταρω ενα lenovo k4 note με android 6, στο οποιο δεν δουλευε το kingroot, μπορω να πω πως η ευκολια του kingroot ειναι η μερα με τη νυχτα. Για το supersu χρειαστηκε να μπλεχτω με adb, να βαλω σωστους drivers, να βαλω custom recovery και να πετυχω την 1 στις 10 προσπαθεις για να μπει στο recovery mode για να συνεχισω βαζοντας το supersu απο εκει. Μονο βουντου δεν εκανα δηλαδη για να το ρουταρω. Αντιθετα, το kingroot, σε οποια συσκευη υποστηριζει, επαιξε με την μια, κυριολεκτικα με ενα πατημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grim Ripper Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Η διαφορά είναι ότι το superSU δεν σου κάνει εγκατάσταση bloatware. Το έχω χρησιμοποιήσει το kingroot, δεν μου αρέσει καθόλου γι'αυτό το λόγο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Εκτος απο το kingroot, δεν ειδα να βαλει κατι αλλο. Εκτος αν εννοεις το purify, το οποιο σε ρωταει πριν το βαλει και υπαρχει και στο store αν θες να το βαλεις σκετο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grim Ripper Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Εκτός του kingroot που απλά το θες για να δίνεις το root σε apps, μου είχε περάσει άλλες 2-3 εφαρμογές την τελευταία φορά που το είχα βάλει. Έχει περάσει καιρός από τότε αλλά γενικά δεν το συμπαθώ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Μηπως εννοεις το kingoroot? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα