alfeios Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 (επεξεργασμένο) airdroidθα το δοκιμασω, αλλα νομιζω οτι κανει πολυ περισσοτερα απο αυτα που ζηταω.Εγω ψαχνω μονο ενα προγραμματακι να ανοιγει ενα παραθυρακι για δευτερόλεπτα στον υπολογιστη, τη στιγμή που φθάνει το sms. Επεξ/σία 1 Απριλίου 2017 από alfeios Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pntzamilis Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mxtech.videoplayer.ad&hl=el[/url] Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgolavos Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 θα το δοκιμασω, αλλα νομιζω οτι κανει πολυ περισσοτερα απο αυτα που ζηταω.Εγω ψαχνω μονο ενα προγραμματακι να ανοιγει ενα παραθυρακι για δευτερόλεπτα στον υπολογιστη, τη στιγμή που φθάνει το sms. Το κάνει αυτό. Το ότι κάνει και πάρα πολλά άλλα δεν νομίζω ότι είναι αρνητικό. Μπορείς αν θες να τα διαβάζεις τα μηνύματα από τον υπολογιστή και να απαντάς κιόλας 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toRReto Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Θελω να βγαλω το purify για να τσεκαρω κατι με το greenify, αλλα ουτε στο store, ουτε στη διαχειρηση εφαρμογων μου δινει την επιλογη και λεει οτι πρεπει να το απενεργοποιησω πρωτα, ενω ειναι ηδη απενεργοποιημενο. Για πειτε καμια ιδεα... jim μου εξηγείς λίγο σε παρακαλώ τι κάνεις με τις δύο εφαρμογές που αναφέρεις?για να μάθω μήπως το χρησιμοποιώ κι εγώ ρωτάω... δεν είμαι τόσο καλός μ' αυτά... φώτα πλιζ... αν έχεις όρεξη...! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Οι εφαρμογες στο android εχουν ενα μεγαλο προβλημα. Δεν κλεινουν εντελως οταν βγαινεις απο αυτες, αλλα μενουν να τρεχουν απο πισω. Κλεινουν εντελως μονο αν πας ρυθμισεις > διαχειρηση εφαρμογων > ταδε εφαρμογη > αναγκαστικη διακοπη. Το greenify κανει ακριβως αυτο. Του λες ποιες εφαρμογες θες να κλεινει οταν το τρεξεις και κανει αυτη τη διαδρομη για καθε μια και την κλεινει εντελως. Το purify κανιε το ακριβως αναποδο. Του λες ποιες εφαρμογες ΔΕΝ θες να κλεινει οταν το τρεξεις και κλεινει τις υπολοιπες. Αυτα σε rooted κινητο, αν και νομιζω δεν εχει διαφορα απο το μη-rooted, απλα στο μεν βλεπεις την ειδοποιηση "εκλεισαν οι ταδε εφαρμογες" και στο δε τις βλεπεις να κλεινουν μια μια απο την παραπανω διαδρομη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toRReto Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Οι εφαρμογες στο android εχουν ενα μεγαλο προβλημα. Δεν κλεινουν εντελως οταν βγαινεις απο αυτες, αλλα μενουν να τρεχουν απο πισω. Κλεινουν εντελως μονο αν πας ρυθμισεις > διαχειρηση εφαρμογων > ταδε εφαρμογη > αναγκαστικη διακοπη. Το greenify κανει ακριβως αυτο. Του λες ποιες εφαρμογες θες να κλεινει οταν το τρεξεις και κανει αυτη τη διαδρομη για καθε μια και την κλεινει εντελως. Το purify κανιε το ακριβως αναποδο. Του λες ποιες εφαρμογες ΔΕΝ θες να κλεινει οταν το τρεξεις και κλεινει τις υπολοιπες. Αυτα σε rooted κινητο, αν και νομιζω δεν εχει διαφορα απο το μη-rooted, απλα στο μεν βλεπεις την ειδοποιηση "εκλεισαν οι ταδε εφαρμογες" και στο δε τις βλεπεις να κλεινουν μια μια απο την παραπανω διαδρομη. ωω... σ' ευχαριστώ πολύ... και ναι έχω την φάτσα του άσχετου που μόλις ανακάλυψε πως υπάρχει ζωή στον Άρη... μπορείς να χτυπηθείς στο πάτωμα απ' τα γέλια... ???????????????? ήταν ένα ευχάριστο διάλειμμα από 'μένα για όλους εσάς... δηλαδή θα δουλέψει το ίδιο αποτελεσματικά και στο Galaxy S5 μου που δεν είναι rooted? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Ναι γινεται και χωρις να εισαι root, απλα πρεπει να του δωσεις προσβαση απο ρυθμισεις > προσβασιμοτητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saruman123 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 ωω... σ' ευχαριστώ πολύ... και ναι έχω την φάτσα του άσχετου που μόλις ανακάλυψε πως υπάρχει ζωή στον Άρη... μπορείς να χτυπηθείς στο πάτωμα απ' τα γέλια... ???????????????? ήταν ένα ευχάριστο διάλειμμα από 'μένα για όλους εσάς... δηλαδή θα δουλέψει το ίδιο αποτελεσματικά και στο Galaxy S5 μου που δεν είναι rooted? Βάλε το Greenify δουλεύει και για μη root συσκευές http://www.google.gr/url?sa=t&source=web&cd=1&ved=0ahUKEwiPjvTa24bTAhWFkywKHatXA28Q8oQBCBwwAA&url=https%3A%2F%2Fplay.google.com%2Fstore%2Fapps%2Fdetails%3Fid%3Dcom.oasisfeng.greenify%26hl%3Del%26referrer%3Dutm_source%253Dgoogle%2526utm_medium%253Dorganic%2526utm_term%253Dgreenify%26pcampaignid%3DAPPU_1_H23hWM-CO4WnsgGrr434Bg&usg=AFQjCNG1G49V00Wk0wRUXLLz7ZCxOmfZ8A&sig2=qP4nocsK3f5nFCxhe_qGwA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 χαχα γαματο: 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sargio01 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 with... other people. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Παιδια υπαρχει καποιο app που ενω εχω συνδεσει 3.5 καρφι στο κινητο με το ραδιοσιντι του αυτοκινητου, να λειτουργει το μικροφωνο του κινητου και οχι του καλωδιου?Χρειαζομαι δλδ να ακουω απο τα ηχεια του αυτοκινητου και να μιλαω αποτο μικροφωνο του κινητου Λογικα το καρφι που συνδεεις το κινητο με το αυτοκινητο δεν εχει μικροφωνο, οποτε μια χαρα θα συνεχιζει να λειτουργει το μικροφωνο του κινητου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BELL Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δυστυχώς δεν λειτουργεί και αυτό το διαπιστώνω διότι μόλις το γυρνάω στην ανοιχτή ακρόαση με ακούνε καθαρά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bayern Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Καλησπερα!!Υπαρχει καμια εφαρμογη που να κραταει backup της επαφες,σημειωσεις και τους κωδικους του wifi? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slk200gr Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Καλησπερα!!Υπαρχει καμια εφαρμογη που να κραταει backup της επαφες,σημειωσεις και τους κωδικους του wifi? Αν πας λίγες σελίδες πισω έχει αναλυτικά πολλά προγραμμα για backup για τους κωδικούς wifi που και μένα ενδιαφέρει νομιζω πρεπει να εισαι root ,εγω δεν ειμαι και Διστυχος δεν βρηκα κανένα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saruman123 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Αν πας λίγες σελίδες πισω έχει αναλυτικά πολλά προγραμμα για backup για τους κωδικούς wifi που και μένα ενδιαφέρει νομιζω πρεπει να εισαι root ,εγω δεν ειμαι και Διστυχος δεν βρηκα κανέναΓια wifi χωρίς root http://www.insomnia.gr/topic/632974-%CF%84%CE%B1-%CE%B2%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BD%CE%B1-%CE%B4%CE%B5%CE%AF%CE%BE%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%BA%CF%89%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CF%80%CF%81%CF%8C%CF%83%CE%B2%CE%B1%CF%83%CE%B7%CF%82-wi-fi-%CF%83%CF%84/?do=findComment&comment=55385983 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα