Xristaras12 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 app & widget drawers->drawer groups (τερμα κατω)-> + βαζεις ονομα και πατας οκ. μετα επιλεγεις ποιες εφαρμογες θες να εμφανιζει στο συγκεκριμνο drawer! Προσωπικα προτιμω φακελους γιατι δεν εχω να κανω σκρολ κλπ. το έχω στα ελληνικά,το βρήκα όπως το λες αλλα βλέπω οτι δεν "εξαφανίζονται" οι εφαρμογές αφού τις προσθέσω σε φάκελο απ το συρταρι εφαρμογων,θα πρέπει να τις απενεργοποιώ απο την αποπάνω επιλογή;
Moderators Spect~ Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Moderators Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 το έχω στα ελληνικά,το βρήκα όπως το λες αλλα βλέπω οτι δεν "εξαφανίζονται" οι εφαρμογές αφού τις προσθέσω σε φάκελο απ το συρταρι εφαρμογων,θα πρέπει να τις απενεργοποιώ απο την αποπάνω επιλογή; Στις ρυθμίσεις του φακέλου η συρταριου έχει μια επιλογή που λέει αν θες να παραμένουν οι εφαρμογές στην κυρίως καρτέλα, πρέπει να μην είναι επιλεγμένο για να μην τα εμφανίζει παντού
petaw-se-oneiro Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Η πιο μεγάλη (σε χωρητικότητα)-δωρεάν cloud υπηρεσια;;
Panikas13 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 μπορεί να μην κολλάει με το συγκεκριμένο θέμα,έχω nova launcher prime(αγορασμένο δε μιλάμε για σπασμένο) θέλω στο app drawer να γκρουπάρω τις εφαρμογές ώστε να μην ειναι 50 εικονίδια εκει πέρα με αλφαβητική σειρά και να μπορώ να βρίσκω αυτό που θέλωευκολότερα. Δεν επιθυμώ να έχω φακέλους και εικονίδια στην αρχική οθόνη πλην των βασικών εικονιδίων.Απ όσο έψαξα είτε δεν το καταλαβαίνω είτε δεν το βρίσκω... Αν κατάλαβα καλά να είναι σε φαση games tools κλπ? Δεν γίνεται δυστυχώς, στο smart launcher εχει κάτι τέτοιο
Federacion Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Η πιο μεγάλη (σε χωρητικότητα)-δωρεάν cloud υπηρεσια;; Μεγκα -συνκ Mega-sync
Xristaras12 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Αν κατάλαβα καλά να είναι σε φαση games tools κλπ? Δεν γίνεται δυστυχώς, στο smart launcher εχει κάτι τέτοιο Ναι και να τα φτιάχνεις εσυ. βρηκα πως γινεται με τον παραπάνω τρόπο που προτάθηκε αλλα δυστυχώς ειναι λίγο μανίκι. Το είδα σε ενα galaxy που τα ειχε οργανωμένα με τον εργοστασιακό Launcher Κλπ και ζηλεψα.
Federacion Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Καλημέρα. Υπάρχει περίπτωση με κάποιον browser ή κάτι άλλο να κάνουμε το site xrysoi.se να παίξει σε android; Έχω δοκιμάσει με αρκετούς αλλά κολλάει τρομερά πριν παίξει το οτιδήποτε, απλά στις διαφημίσεις.
saruman123 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Καλημέρα. Υπάρχει περίπτωση με κάποιον browser ή κάτι άλλο να κάνουμε το site xrysoi.se να παίξει σε android; Έχω δοκιμάσει με αρκετούς αλλά κολλάει τρομερά πριν παίξει το οτιδήποτε, απλά στις διαφημίσεις. Χρησιμοποίησε τον UC BROWSER, εγώ αυτόν έχω που έχει και Adblock. 2
Moderators stormrain Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Moderators Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Εχει κανεις την προηγουμενη εκδοση του Viber που εδειχε σωστα το Online status?
Grim Ripper Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Υποθέτω αυτό εδώ θα κάνει. (λίγο πιο κάτω έχει προηγούμενες εκδόσεις) https://apkpure.com/viber-messenger/com.viber.voip 1
Genatos Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Κανα καλο και απλο gallery για τις φωτογραφιες.. Το default δν, το photos απο την google καλο αλλα εχει πολλα που δεν χρειαζομαι. Μια κατηγορια θελω με τα αλμπουμ και αλλη με τις φωτογραφιες κατα ημερομηνια που τις τραβηξα . Υπαρχει κατι τετοιο?
alfeios Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Κανα καλο και απλο gallery για τις φωτογραφιες.. Το default δν, το photos απο την google καλο αλλα εχει πολλα που δεν χρειαζομαι. Μια κατηγορια θελω με τα αλμπουμ και αλλη με τις φωτογραφιες κατα ημερομηνια που τις τραβηξα . Υπαρχει κατι τετοιο? το θελω κι εγω
zamc Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.alensw.PicFolder&hl=el
Genatos Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.alensw.PicFolder&hl=elΑπό τα πρώτα που δοκίμασα βάση βαθμολογίας/download και ότι δεν έχει διαφημίσεις.. Καλό είναι αλλά τις φωτογραφίες της κάμερας είναι μεν κατά ημερομηνία αλλά δν τις βάζει σε ομάδα με βάση την μέρα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα