Προς το περιεχόμενο

Android Applications

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

το είδα και νόμιζα πως απλά τον διόρθωσες τονίζοντάς το... ???? οκ σόρυ...

Ενταξει
Δημοσ.

Δυστυχώς αν και με το s7 edge με τον exynos στο dolphin για android δεν έβγαλα άκρη σέρνεται κ τα γραφικά δεν δείχνουν εντάξει

Δημοσ.

Δυστυχώς αν και με το s7 edge με τον exynos στο dolphin για android δεν έβγαλα άκρη σέρνεται κ τα γραφικά δεν δείχνουν εντάξει

δοκίμασε uc browser εμένα σε s3 πάει σφαίρα.

Δημοσ.

Ψαχνω εφαρμογη να αποθηκευω τα σερβις που κανω στο αμαξι μου και να με ενημερωνει για το επομενη αν γινεται

Αν υπάρχει τέτοια, μ' ενδιαφέρει και 'μένα! :o

Edit: Έψαξα στο playstore ως auto service και μου εμφάνισε μπόλικες, μου γυάλισε η https://play.google.com/store/apps/details?id=br.com.ctncardoso.ctncar και θα την δοκιμάσω. Έχει και καλό δείγμα αριθμητικής αναλογίας "download/like" :)

(ωραίος για την ιδέα)

• Like 1
Δημοσ.

Αν υπάρχει τέτοια, μ' ενδιαφέρει και 'μένα! :o

Edit: Έψαξα στο playstore ως auto service και μου εμφάνισε μπόλικες, μου γυάλισε η https://play.google.com/store/apps/details?id=br.com.ctncardoso.ctncar και θα την δοκιμάσω. Έχει και καλό δείγμα αριθμητικής αναλογίας "download/like" :)

(ωραίος για την ιδέα)

Ωραιο φαινεται ,το κατέβασα και εγω ,θενκς για την ιδέα
Δημοσ.

μπορεί να μην κολλάει με το συγκεκριμένο θέμα,έχω nova launcher prime(αγορασμένο δε μιλάμε για σπασμένο)

θέλω στο app drawer να γκρουπάρω τις εφαρμογές ώστε να μην ειναι 50 εικονίδια εκει πέρα με αλφαβητική σειρά και να μπορώ να βρίσκω αυτό που θέλω ευκολότερα.

Δεν επιθυμώ να έχω φακέλους και εικονίδια στην αρχική οθόνη πλην των βασικών εικονιδίων.Απ όσο έψαξα είτε δεν το καταλαβαίνω είτε δεν το βρίσκω...

Δημοσ.

Να κανεις δηλαδη μια καρτελα με πχ 20 εφαρμογες, αλλη μια με 15, αλλη μια με 17 κλπ και καθε καρτελα να χωραει συνολικα 25? Δεν γινεται, τουλαχιστον στην free εκδοση που εχω εδω.

• Moderators
Δημοσ.

μπορεί να μην κολλάει με το συγκεκριμένο θέμα,έχω nova launcher prime(αγορασμένο δε μιλάμε για σπασμένο)

θέλω στο app drawer να γκρουπάρω τις εφαρμογές ώστε να μην ειναι 50 εικονίδια εκει πέρα με αλφαβητική σειρά και να μπορώ να βρίσκω αυτό που θέλω ευκολότερα.

Δεν επιθυμώ να έχω φακέλους και εικονίδια στην αρχική οθόνη πλην των βασικών εικονιδίων.Απ όσο έψαξα είτε δεν το καταλαβαίνω είτε δεν το βρίσκω...

app & widget drawers->drawer groups (τερμα κατω)-> + 

βαζεις ονομα και πατας οκ. μετα επιλεγεις ποιες εφαρμογες θες να εμφανιζει στο συγκεκριμνο drawer! 

Προσωπικα προτιμω φακελους γιατι δεν εχω να κανω σκρολ κλπ. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...