saruman123 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 "κατάλοιπα" γράφεται φίλε...Μεγάλε δες ποιο πάνω όχι σε μένα
toRReto Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 το είδα και νόμιζα πως απλά τον διόρθωσες τονίζοντάς το... ???? οκ σόρυ...
saruman123 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 το είδα και νόμιζα πως απλά τον διόρθωσες τονίζοντάς το... ???? οκ σόρυ...Ενταξει
Tresorikos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Δυστυχώς αν και με το s7 edge με τον exynos στο dolphin για android δεν έβγαλα άκρη σέρνεται κ τα γραφικά δεν δείχνουν εντάξει
Panikas13 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Σε όσους αρέσουν τα puzzles δοκιμάστε το shadowmatic τρομερό παιχνίδι με πολύ όμορφη μουσική!
Anorymous Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Δυστυχώς αν και με το s7 edge με τον exynos στο dolphin για android δεν έβγαλα άκρη σέρνεται κ τα γραφικά δεν δείχνουν εντάξει δοκίμασε uc browser εμένα σε s3 πάει σφαίρα.
Grim Ripper Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 δοκίμασε uc browser εμένα σε s3 πάει σφαίρα. Δεν νομίζω να μιλάει για τον browser. Για το emulator λέει.
Anorymous Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Δεν νομίζω να μιλάει για τον browser. Για το emulator λέει. ουπς είχα ξεχάσει ότι έτσι λέγεται και ο emulator για N64
Liverpool89 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Ψαχνω εφαρμογη να αποθηκευω τα σερβις που κανω στο αμαξι μου και να με ενημερωνει για το επομενη αν γινεται
sargio01 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Ψαχνω εφαρμογη να αποθηκευω τα σερβις που κανω στο αμαξι μου και να με ενημερωνει για το επομενη αν γινεταιΑν υπάρχει τέτοια, μ' ενδιαφέρει και 'μένα! Edit: Έψαξα στο playstore ως auto service και μου εμφάνισε μπόλικες, μου γυάλισε η https://play.google.com/store/apps/details?id=br.com.ctncardoso.ctncar και θα την δοκιμάσω. Έχει και καλό δείγμα αριθμητικής αναλογίας "download/like" (ωραίος για την ιδέα) 1
slk200gr Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Αν υπάρχει τέτοια, μ' ενδιαφέρει και 'μένα! Edit: Έψαξα στο playstore ως auto service και μου εμφάνισε μπόλικες, μου γυάλισε η https://play.google.com/store/apps/details?id=br.com.ctncardoso.ctncar και θα την δοκιμάσω. Έχει και καλό δείγμα αριθμητικής αναλογίας "download/like" (ωραίος για την ιδέα) Ωραιο φαινεται ,το κατέβασα και εγω ,θενκς για την ιδέα
Xristaras12 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 μπορεί να μην κολλάει με το συγκεκριμένο θέμα,έχω nova launcher prime(αγορασμένο δε μιλάμε για σπασμένο) θέλω στο app drawer να γκρουπάρω τις εφαρμογές ώστε να μην ειναι 50 εικονίδια εκει πέρα με αλφαβητική σειρά και να μπορώ να βρίσκω αυτό που θέλω ευκολότερα. Δεν επιθυμώ να έχω φακέλους και εικονίδια στην αρχική οθόνη πλην των βασικών εικονιδίων.Απ όσο έψαξα είτε δεν το καταλαβαίνω είτε δεν το βρίσκω...
jim_p Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Να κανεις δηλαδη μια καρτελα με πχ 20 εφαρμογες, αλλη μια με 15, αλλη μια με 17 κλπ και καθε καρτελα να χωραει συνολικα 25? Δεν γινεται, τουλαχιστον στην free εκδοση που εχω εδω.
Moderators Spect~ Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Moderators Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 μπορεί να μην κολλάει με το συγκεκριμένο θέμα,έχω nova launcher prime(αγορασμένο δε μιλάμε για σπασμένο) θέλω στο app drawer να γκρουπάρω τις εφαρμογές ώστε να μην ειναι 50 εικονίδια εκει πέρα με αλφαβητική σειρά και να μπορώ να βρίσκω αυτό που θέλω ευκολότερα. Δεν επιθυμώ να έχω φακέλους και εικονίδια στην αρχική οθόνη πλην των βασικών εικονιδίων.Απ όσο έψαξα είτε δεν το καταλαβαίνω είτε δεν το βρίσκω... app & widget drawers->drawer groups (τερμα κατω)-> + βαζεις ονομα και πατας οκ. μετα επιλεγεις ποιες εφαρμογες θες να εμφανιζει στο συγκεκριμνο drawer! Προσωπικα προτιμω φακελους γιατι δεν εχω να κανω σκρολ κλπ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα