Federacion Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Πολύ καλή εφαρμογή για να κάνετε οποίο Bluetooth έχετε ακόμη και αν δεν το υποστηρίζει να παίζει audio! Mono Bluetooth Router Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saruman123 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Το Galaxy j7 Το galaxy j7 To galaxy j7 2016 Δεν το υποστηρίζει .Οπότε θες την εφαρμογή Google Home ,αλλά θέλει να αγοράσεις και το ChromeCast 2 Περισσότερα εδώ http://www.doctorandroid.gr/2016/01/gadget-review-chromecast-audio.html?m=1 Εγώ αυτό έχω και κάνω την δουλειά μου άψογα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kraniaden Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Έχω την tv sony bravia και την έχω συνδεση Στο δυκτιο με το καλώδιο δεν έχει ενσωματωμένο WiFi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saruman123 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Έχω την tv sony bravia και την έχω συνδεση Στο δυκτιο με το καλώδιο δεν έχει ενσωματωμένο WiFiΜε το καλώδιο δεν θα κάνεις δουλειά .Το ChromeCast 2 που σου είπα κάνει για οποιαδήποτε τηλεόραση αρκεί να έχει 1 θύρα HDMI και έχει την δυνατότητα να συνδέεται στο WiFi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kraniaden Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Έχω κατεβάσει το my nscreen και δουλεύει αλλά μήπως υπάρχει κάτι καλύτερο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saruman123 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Έχω κατεβάσει το my nscreen και δουλεύει αλλά μήπως υπάρχει κάτι καλύτεροΔες το Galaxy Smart Switch Mobile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kraniaden Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Όταν κάνουμε απεγκατάσταση κάποιον εφαρμογών μένουν υπόλοιπα εφαρμογών η καταληπα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saruman123 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Όταν κάνουμε απεγκατάσταση κάποιον εφαρμογών μένουν υπόλοιπα εφαρμογών η καταληπα*Κατάληπα* Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 *κατάλοιπα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kraniaden Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Υπάρχει κάποια Εφαρμογή για το pioneer deh-x5800bt car για να ανεβάσω ένταση κλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BELL Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δεν έχει αυτό δικιά του εφαρμογή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saruman123 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Υπάρχει κάποια Εφαρμογή για το pioneer deh-x5800bt car για να ανεβάσω ένταση κλπΠου κολλάει αυτό!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kraniaden Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Το θέλω για τό ραδιοcd αυτοκινήτου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saruman123 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Το θέλω για τό ραδιοcd αυτοκινήτουΕδώ είναι για κινητά φίλε μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toRReto Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 *Κατάληπα* "κατάλοιπα" γράφεται φίλε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα